2017 aasta suvehoroskoop (Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALJUKITS

Suvekuud on Sulle olulise tähtsusega, sest need on katalüsaatoriks paljudele olulistele sündmustele, mis sügisel või talvel aset leiavad. Sul tuleks nüüd enam keskenduda neile tegevustele, mis on Sulle kõige olulisema tähendusega. Sulle on avanemas mitmed uued võimalused, mistõttu ole tähelepanelik, et neist võimalustest õigeaegselt kinni saaksid haarata.

Kui oled pidanud tegelema viimasel ajal tegelema juriidiliste küsimuste lahendamisega, siis see suvi peaks asjad Sinu jaoks paremuse pole suunama. Arvatavasti leiavad nii mõnedki probleemid ka oma positiivse lahenduse.



Oluliste dokumentidega tasuks Sul praegu ettevaatlikumalt ringi käia. Kõik asjad ei pruugi praegu nii hästi Sinu kontrolli all olla, kui Sa seda soovinud oleksid. Kindlasti ära usalda olulisi dokumente praegu nende inimeste kätte, keda Sa täielikult usaldada ei saa. See võib Sulle kurjalt kätte maksta.

Mitmesugused pingelised asjad peaksid leidma praegu oma soovitud lahenduse, mistõttu saad ennast seeläbi palju kindlamalt tunda.

Sul tasuks praegu keskenduda enam olulise informatsiooni hankimisele, sest see aitaks Sul nii mõnedki asjad paremini kontrolli alla saada. Ka tagab see selle, et hakkad paljudest asjadest paremini aru saama.



Sul võib sellel suvel tekkida mingi konflikt ühe naisterahvaga. Peamiseks põhjuseks võib olla see, et Sina kasutad teda ja tema kasutab Sind oma eesmärkide saavutamiseks.

Sul tuleb oma elus langetada mõningad olulised otsused, mistõttu tasuks ennast vajalike faktidega juba varakult kurssi viia. Kiirustamisest tasuks hoiduda, sest midagi positiivset kiirustamine endaga praegu kaasa ei tooks.

Praegu on hea aeg tööalaste asjadega tegelemiseks. Suudad ületada selles vallas nii mõnedki probleemid, millega oled pidanud varem kokku puutuma. See tagab Sulle edaspidiseks suurema kindlustunde. Võimalik, et Sinu töökohta tuleb tööle uus inimene ning tema tulekuga seonduvalt muutuvad mõnevõrra Sinu tööülesanded.



Tööalastes asjades tuleks Sul praegu hoiduda kiirustamisest, kuna kiirustades tehtud asjad tuleb Sul hiljem ümber teha.

Seltskondlikult oled sellel suvel ehk mõnevõrra vähemaktiivsem, kui tavaliselt. Sooviksid selle suve veidi rahulikumas tempos mööda saata.

Oma rahalist seisu on Sul sellel suvel võimalik olulisel määral parandada. See aga eeldab Sinult suuremat sihikindlust, et asjad seeläbi paremini kontrolli all hoida.

Meessoost Kaljukitsedele on see suvi hea aeg, sest suudad oma tööalased asjad toimima saada ja ka äritegevus peaks paremini õnnestuma. Sellel suvel leiavad aset nii mõnedki positiivsed muutused, mida oled oodanud.

Seotud postitused