2018-2019 aasta talvehoroskoop (Kaksikud)


Foto: pexels.com

KAKSIKUD

Oled neil talvekuudel tööalases elus väga aktiivne ning püüad tehtud saada need kohustused, mis Sul ehk viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole. Oluline on sihikindlus ja kannatlikkus, sest midagi niisama kergelt kätte ei tule. Sul tuleks julgemalt härjalt sarvist haarata ning tegeleda ka nende kohustustega, mis on oma olemuselt uudsed. Ehkki need võivad Sulle tunduda esmapilgul hirmuäratavatena, suudad olukorra suhteliselt hästi kontrolli all hoida.

Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks praegu kasuks, kuna see aitaks olulisel määral Sinu kindlustunnet suurendada. Ka aitavad valmis plaanid Sul oma rahaasjad paremas seisus hoida.

Rahaline seis on Sul praegu mõnevõrra parem kui sügisel, kuid oma rahaasjadesse peaksid väga hoolikalt suhtuma, et kõik kenasti kontrolli all oleks. Võib juhtuda, et unustad end korraks ning seeläbi satud raskuste keskele. Ka oma pereliikmete rahaasjades tasuks rohkem silma peal hoida.



Sinu isiklikus elus võivad toimuda mõningad muutused, mis sunnivad Sind oma igapäevaseid plaane muutma. Põhjuseks võib olla uus töökoht, uus elukoht, laste lasteaias või koolis käima hakkamine vms. Igatahes ei saa Sa enam vanade päevaplaanidega hakkama. Harjud uute aspektidega kiiresti.

Koduses elus pole see talv hea aeg suuremate plaanide teostamiseks. Võiksid praegu pigem keskenduda plaanide tegemisele ning jäta konkreetsed sammud kevadet ootama.

Suhtlemine pereliikmetega eeldab Sinult suuremat kompromissivalmidust. Mida rohkem sa oma õigust taga ajad, seda keerulisem on Sul pereliikmetega üksmeelt leida. Ka tuleb Sul mõningates asjades teha tõsisemaid järeleandmisi.

Palju võib pereasjades pingeid tekitada ka rahaliste plaanide tegemine ja otsuste langetamine.



Jaanuaris või veebruaris tuleb Sul teha rahalisi väljaminekuid selleks, et midagi olulist ära remontida või uus hankida.

Armuelus on üldiselt kõik kenasti, kuid ole valmis tegema oma partneri suunas rohkem järeleandmisi. Julgusta teda rääkima oma tunnetest ja soovidest, sest see aitaks kaasa sellele, et teda paremini mõistaksid.

Praegu tasuks mõelda sellele, kuidas oma suhtesse uut romantikat tuua. Selles vallas peaks Sul olema hulganisti ideid ja mõtteid, mida ära kasutada.



Kui oled vallaline, siis sellel talvel ei pruugi Sulle eriti palju võimalusi avaneda, kui need, mis avanevad, võivad olla kulda väärt. Seepärast peaksid olema praegu tähelepanelikum kui kunagi varem.

Keegi sõpradest võib Sulle praegu palju peavalu tekitada. Sul on seda sõpra ja tema samme väga raske mõista, mistõttu on ka erimeelsused temaga kerged tekkima.

Keegi lähisugulastest võib praegu olla kimpus mõne haigusega ning see võib ka Sinult pingeid tekitada, kuna suurendab ajakulu ja rahalisi väljaminekuid. Oma tervisel hoia samuti praegu rohkem silma peal.

Mõningad dokumendid võivad Sinuni jõuda suure hilinemisega, tekitades seeläbi Sulle ebameeldivaid olukordi. Dokumentidega tegelemisel peaksid praegu tavalisest ena jälgima seda, et Sa ei tekitaks endale juriidilisi probleeme.

Seotud postitused