2018-2019 aasta talvehoroskoop (Kalad)


Foto: pexels.com

KALAD

Need talvekuud on Sulle küllaltki emotsionaalsed ning problemaatilised inimsuhete vallas. Peamiselt on probleemid seotud ühe noore meesterahvaga, kes soovib ühel või teisel viisil Sinu otsuste üle kontrolli saavutada. Ära lase sellel juhtuda, sest kui annad alla praegu, annad alla ka edaspidi.

Armuasjad eeldavad praegu suuremat tähelepanu ning püüa leida viis, kuidas partneriga suhelda viisil, mis Sind temaga vastuseisu ei viiks. Ole valmis partneriga suhtlemisel tegema järeleandmisi oma soovide osas. Mida jäärapäisemalt oma soove ellu viia püüad, seda suuremat survet avaldad suhte toimimisele.

Kui oled endale partnerit leida, siis ole sellel talvel tähelepanelik, sest uued võimalused on tekkimas. Kiirustamisest tasuks hoiduda, kuna kiirustamisega võid endale ainult ebameeldivusi tekitada.



Tööalastes asjades tuleks Sul praegu rohkem keskenduda informatsiooni hankimisele, sest see mõjutab Sinu otsuste edukust. Aga pead arvestama sellega, et ka valeinfot on praegu väga olulisel määral liikvel, mistõttu eeldab valikute tegemine kannatlikkust.

Tööasjades peaksid rohkem jälgima seda, et kasutaksid oma energiavarusid tasakaalustatult, sest enda liigne koormamine toob tagasilööke tervises. Oma tervisel tasuks praegu rohkem silma peal hoida, sest haigused arenevad praegu aeglaselt, mistõttu ei pruugi Sa märgatagi, et mõni tõbi on kallal.

Ärikontaktide loomiseks on see talv suurepärane aeg. Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia oma silmad lahti, sest Sulle on avanemas kauaoodatud võimalus. Parimad võimalused selles osas avanevad Sulle detsembris ja jaanuaris.



Rahaline seis on Sul praegu päris hea ning võimalik, et näitab ka paranemise märke. Sul tasuks oma rahalised väljaminekud kriitilise pilguga üle vaadata, sest seeläbi tagad selle, et suuremad probleemid jäävad ka tulevikus olemata. Ettevaatlik peaksid olema kõikvõimalike uute võimalustega, mis räägivad kiirest rikastumisest. Selliste pakkumiste puhul on tegemist pettusega.

Laenu andmisel tasuks Sul olla praegu väga ettevaatlik, seda eriti siis, kui peaksid laenu andma oma sugulastele. Võid sugulassuhted päris ära rikkuda, kui sugulastele antud laenu ka tagasi hakkad tahtma. Parem on selliseid laenusid mitte anda.

Püüa enda jaoks praegu täpsemalt paika panna need eesmärgid, mille poole sooviksid edaspidi liikuda, sest see kergendaks olulisel määral Siu võimalusi. Ka aitavad kindlad plaanid kaasa Sinu kindlustunde suurenemisele.



Võimalik, et seod ennast sellel talvel mõne poliitilise liikumisega, sest ühiskonna arengud lähevad Sulle praegu väga korda. Samas on Sinu ootused avanevate võimaluste osas ehk liialt suured, mistõttu tuleb Sul vähemalt lühiajaliselt kokku puutuda pettumustunnetega.

Praegu on suurepärane aeg oma reisiplaanide teostamiseks. Reisimine peaks Sul suurepäraselt õnnestuma. Siiski tuleks Sul jälgida ka seda, et vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teeksid.

Meessoost Kalad peaksid olema ettevaatlikumad dokumentidega ümberkäimisel. Pole välistatud ka kohtukäik.

Naissoost Kaladel leiavad sellel talvel aset mitmed olulised kohtumised, mis määravad vähemal või suuremal määral ära Sinu edaspidise suuna elus.

Seotud postitused