2018-2019 aasta talvehoroskoop (Neitsi)


Foto: pexels.com

NEITSI

Talvekuudel tuleb Sul nii enda kui ka oma pere rahaasjadele rohkem tähelepanu pöörata. Sugugi kõik asjad ei kulge selles vallas nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Võib-olla tasuks koos perega mõelda sellele, milliseid ümberkorraldusi tasuks rahaasjade korraldamises teha, et seeläbi suurem kindlus edaspidiseks tagada.

Rahaasjade juures võid praegu sattuda mõne juriidilise probleemi keskele, mis lahendamist vajab. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid tänu oma korralikkusele ja sihikindlusele on tulemused kerged tulema. Oluline on sealjuures see, et Sa ei läheks teiste inimestega liialt teravasse vastuseisu, sest vaenlasi pole Sul ju vaja endale tekitada.

Sul võib talvekuudel tekkida ootamatu vajadus või soov reisida. Ettevalmistuste tegemiseks ei jää Sul eriti palju aega mistõttu tuleb Sul endast parim anda, et need reisid ka õnnestuks. Reisil olles lood endale mitmeid väärtuslikke kontakte, mis Sind edaspidises elus märkimisväärselt edasi aitavad.



Tööalases elus peaksid praegu mõnevõrra ettevaatlikumalt oma tööasju korraldama, sest sugugi kõik ei pruugi koheselt õnnestuda viisi, nagu Sa seda soovinud oleksid. Pane igaks juhuks valmis ka varuplaanid, kui üks meetod eesmärkide poole liikumiseks tulemus ei anna.

Suhtlemine kolleegidega ei pruugi praegu nii hästi toimida, kui Sa seda soovinud oleksid. Arusaamatusi on palju ning koostöö tegemine seetõttu halb. Püüa aga teravatest väljaütlemistest hoiduda, kuna vastasel korral võid ennast leida väga halvast olukorrast.

Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia praegu oma silmad lahti. Mõned üsnagi unikaalsed võimalused võivad Sulle avaneda.



Dokumentiga tegelemine eeldab Sinult väga suurt ettevaatlikkust. Pisidetailid võivad kergesti Sinu vajaliku tähelepanuta jääda, mistõttu võid endale seeläbi pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada. Ka peaksid praegu arvestama sellega, et mõned olulised dokumendid võivad kaotsi minna. Näiteks ära saada dokumente lihtpostiga.

Pead neil talvekuudel tegelema mõningate koduste probleemidega, mis kerkivad esile üsnagi ootamatult ning suurendavad olulisel määral Sinu rahalisi väljaminekuid. Samas suudad olukorra kiiresti lahendada ja seeläbi asjad kontrolli alla saada.

Hea aeg oma naabritega suhtlemiseks, sest nendelt saadud informatsioon aitab Sul nii mõneski asjas paremini edasi liikuda.

Armuasjades tasuks nii mõnelgi juhul keel hammaste taga hoida. Ära ütle oma partnerile asju, mida hiljem kahetsema pead.



Sul tasuks oma partneri soovidega rohkem arvestada ning tema soove täita. Lubaduste andmisel peaksid olema ettevaatlik. Midagi tasuks praegu üheskoos partneriga ette võtta. Kasvõi minge koos Eestisse reisima, kuhugi huvitavasse kohta õhtust sööma vms. Igatahes mine koos partneriga koduseinte vahelt välja.

Kui oled vallaline, siis neil talvekuudel ei pruugi Sulle eriti palju uusi võimalusi avaneda. Aga silmad tasuks lahti hoida sellegipoolest, sest praegu astutud sammud mõjutavad kevadisi võimalusi.

Keegi noor meesterahvas või poiss võib Sulle sellel talvel peavalu valmistada. Ta võib olla Sinu suunas negatiivselt meelestatud.

Naissoost Neitsitele võib selle talvel avaneda võimalused rahalise sissetuleku suurendamiseks.

Meessoost Neitsid vajavad mõningate juriidiliste probleemide lahendamisel teiste inimeste abi ja toetust.

Seotud postitused