2018 aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAALUDE 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



KAALUD

See aasta kujuneb Kaaludele üllatusterohkeks. Ehkki üldiselt on arengud positiivsed, tuleb olla valmis ka mõningateks tagasilöökideks, mis toovad kaasa pingeid ja ebameeldivusi. Kõige enam tekitavad praegu probleeme inimsuhted. Seepärast tasuks Sul teha praegu enam jõupingutusi selleks, et võimalikke probleeme ennetada. Ole ettevaatlik oma reageeringutega erinevatele situatsioonidele. Kõikide probleemide lahendamise võtmeks on sellel aastal kannatlikkus.

Kodused asjaajamised eeldavad sellel aastal suuremat tähelepanu. Sinu soovid ja unistused võivad olla küll suured, kuid pead arvestama tõsiasjaga, et kõik ei laabu praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Oma rahaliste kulutuste tegemisel koduse elu parandamisel tasuks Sul oma käigud põhjalikult ette valmistada, sest nii suudad ära hoida pettumustunded.

Ühe Sinu sugulase elus leiab sellel aastal aset mingi väga oluline sündmus ning Sina oled arvatavasti selle sündmuse üheks peakorraldajaks. See võib tekitada Sinus hulganisti pingeid, kuid suudad kenasti asjad kontrolli all hoida.

Sul tuleb perekondlike kohustustega seonduvalt sellel aastal enam reisida. Arvatavasti leiavad aset mingid olulised kokkusaamised sugulastega.

Vanematega seonduvalt võib see aasta kaasa tuua kaotusi ja suuremaid eksimusi, mistõttu tasuks Sul oma vanemate käikudel enam silma peal hoida. Vajadusel ole valmis sekkuma, et asjad kindlalt kontrolli all hoida.

Suhtlemine oma vanematega võib kujuneda mõnevõrra keeruliseks, kuna erimeelsused on kerged tekkima ning seda vägagi tühistes asjades. Oluline on see, et oleksid praegu vanematega suhtlemisel kannatlik.

Armuelus kulgevad asjad suhteliselt hästi. Samas võib osutuda praegu võimatuks päästa seda suhet, mis on juba liialt keeruliseks muutunud. Praegu tuleb suhte toimimise nimel enam vaeva näha, sest niisama probleemid ei lahene. Kindlasti tasuks oma partnerit enam meeles pidada, eriti kehtib see naissoost Kaalude kohta, kes võivad oma mehe vajaliku tähelepanuta jätta.



Kui oled vallaline, siis hoia praegu oma silmad rohkem lahti, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid. Samas pole mõttekas suhte loomisel tormakaks muutuda, sest see võib Sulle kaasa tuua valusaid tagasilööke.

Tööalastes asjades tuleb Sul hakata mõningaid asju hoopis teisiti vaatama, kui Sa seda siiani oled teinud. Ainult nii suudad tööasjades edu saavutada. Ka ei pruugi praegu vanad meetodid selliseid tulemusi tagada, nagu Sa seda soovinud oleksid.

Võimalik, et pead tegelema sellel aastal enam ka probleemide lahendamisega, mis on esile kerkinud varasemate aastate valeotsuste tulemusena. Et selles vallas paremaid tulemusi saavutada, tuleks Sul meeskonnatöö tegemisele enam rõhku panna, sest kui hakkad üksinda neid probleeme lahendama, võib see võtta terve igaviku.

Äriliste plaanide teostamisel tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata eeltöö tegemisele, sest ainult nii suudaksid soovitud tulemused saavutada. Pealiskaudne suhtumine oma äriplaanidesse võib viia selleni, et kaotad sellegi, mis Sul siiani olemas oli.

Kui oled endale tööd otsimas, siis tasuks Sul praegu oma tuttavatele ja sõpradele soovidest teada anda. Nende kaudu võivad Sulle selles osas avaneda kõige paremad võimalused.

Tervisemuredele tuleks sellel aastal koheselt tähelepanu pöörata. Kui laste haigustel areneda, on paranemine nendest vaevarikas. Seepärast pöördu vajadusel koheselt arsti poole nõuannete saamiseks.



Sellel aastal toimivad alternatiivsed ravimeetodid hästi, mistõttu ei tasuks koheselt hakata tablette neelama.

Hoia oma lastel või lastelastel, eriti kui nende hulgas on poeglapsi, silma peal. Nad võivad praegu vajada Sinu abi ja toetust. Usalda nende lahendusi ning väldi nende kritiseerimist.

Keegi naisterahvastest Sinu lähedaste, sugulaste või sõprade seast vajab sellel aastal rahalist abi ja toetust.

Sinu enda rahaline seis on paranemas ning leiad endale arvatavasti ka mõne täiesti uue teenimisvõimaluse, mida juba mõnda aega oled otsinud. Mõttetutest kulutustest tasuks Sul siiski hoiduda, sest need endaga midagi positiivset kaasa ei tooks.

Üle 35-aastased naissoost Kaalud võtavad sellel aasta arvatavasti ette mõne üsnagi ootamatu reisi. See võimalus avaneb Sulle äkitselt ning Sa haarad sellest koheselt kinni.

Meesoost Kaaludele on see aasta hea aeg erinevate kontaktide loomiseks välisriikides elavate inimeste või ettevõtetega.

Alla 35-aastastele naissoost Kaaludele võib sellel aastal avaneda üks unikaalne võimalus, mis toob kaasa suuremad muutused nende elus.

Seotud postitused