2018 aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SÕNNI 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



SÕNN

Sellel aastal on Sinu peamine tähelepanu pööratud sellele, et inimsuhted hästi toimiksid. Kõik aga ei pruugi nii hästi kulgeda, kui Sa seda soovinud oleksid, kuna Sinu ootused on praegu lihtsalt liialt suured. Ka kipud praegu uusi tutvusi liialt kergekäeliselt looma, mis võib tekitada olukorra, kus oled ümbritsetud negatiivsetest inimestest.

Tervisemured võivad Sind praegu kimbutama hakata. Tegu võib olla mõne vana haigusega, mis nüüd jälle esile kerkib. Suurt tähelepanu peaksid praegu pöörama oma toiduvalikult, kuna ebatervislik toit võib Sinu olukorra keerulisemaks muuta.

Püüa liikuda praegu rohkem värske õhu käes, sest see hoiaks Sul tervise paremas seisus.

Perekondlikud suhted võivad sattuda praegu mõningate raskuste keskele. Sul tuleb näha enam vaeva selleks, et peresuhted toimiksid ja tekkivad arusaamatused leiaksid kiiresti lahenduse. See aga eeldab Sinult mõningate järeleandmiste tegemist oma soovide ja vajaduste osas.

Suhtle ja veeda aega oma perega. Ühised tegevused tagavad selle, et peresuhted toimiksid normaalselt.

Üheskoos perega tasuks paika panna ka mõned pikemaajalised edaspidised plaanid, sest see tagaks pereliikmetele suurema kindlustunde.

Sõbrad võivad pöörduda Sinu poole abi saamiseks ja see abi, mida nad vajavad on küllaltki erilist laadi. Jälgima peaksid seda, oleksid oma sõbra abistamisel objektiivne, kuna vastasel korral on oht talle probleeme juurde tekitada.



Aset leiab mingi oluline kohtumine, mis mõjutab Sinu edaspidist elu ja käekäiku. See kohtumine toimub inimesega, kes on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähtkujus. Oluline on see, et oleksid selle inimesega suhtlemisel aus.

Kinnisvaraga seonduvad küsimused on sellel aastal enam päevakorral. Sul tuleb selles vallas langetada mõni väga oluline otsus, mistõttu on oluline see, et ennast vajalike faktidega varakult kurssi viiksid. Pealiskaudsus maksab selles küsimuses Sulle hiljem valusalt kätte.

Võimalikud on mitmed kinnisvaratehingud, osaliselt võivad need olla seotud pärandusega.

Tööalases elus tuleb Sul olla valmis mitmesugusteks ootamatusteks ja muutusteks. Sul tuleb kiiresti kohaneda erinevate situatsioonidega, et asjad seeläbi paremini kontrolli all hoida. Kasuks tuleks see, kui paneksid enam rõhku oma kolleegidega koostöö tegemisele, sest iseseisvate jõupingutuste tulemusena oleks Sul raskem oodatud eesmärke saavutada.

Hea aeg uute teadmiste omandamiseks ja erinevate eksamite sooritamiseks. Eriti hea aeg on selleks aasta teine poole. Õppuritele peaks olema see aasta hea aeg. Kui oled plaaninud minna mõnele koolitusele, siis selles osas tasuks Sul oma plaanid sellel aastal teoks teha.

Noored meessoost Sõnnid võiksid selle aasta õppimisega seonduvaid positiivseid energiaid kõige enam ära kasutada.

Rahaasjad on Sul kenasti tasakaalus, kuid nagu öeldakse süües kasvab isu. Seepärast hoia oma kulutused mõistlikkuse piirides.

Rahaliste riskide võtmiseks pole praegu hea aeg, kuna riskimisel on asjad kergesti kontrolli alt väljumas. Ka peaksid olema ettevaatlik laenu võtmisel. Laenu võid anda ainult oma sõpradele. Sugulastele laenu andmine tähendab seda, et Sa suure tõenäosusega seda raha enam ei näe.

Armuasjades toob see aasta Sinu ellu kaasa positiivseid energiaid. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma partnerit rohkem millegi meeldivaga üllatada. Igapäevaste küsimustega tegelemine eeldab Sinult mõningaid järeleandmisi, kuid see ei tohiks Sulle praegu probleem olla.



Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti, sest Sulle on avanemas nii mõnedki head võimalused.

Reisimine on sellel aastal Sulle mõnevõrra problemaatiline. Esile võivad kerkida nii mõnedki ootamatused ja ebameeldivused, mis Sinu reisi nurjavad. Väga tähelepanelik tasuks olla dokumentidega ümberkäimisel. Kui teise riiki reisid, tee endale selgeks selle riigi seadused, kuna vastasel korral on oht millegi vastu eksida.

Kui Sul elab välisriigis mõni sugulane, siis see aasta võib kaasa tuua probleeme selle inimesega suhtlemisel.

Suhted vanematega ei pruugi Sul head olla. Mõlemad kipuvad üksteisele arvamusi peale suruma, mistõttu on pahameel kerge tekkima.

Naissoost Sõnnid võivad sellel aastal oma elukohta vahetada.

Ettevaatlikumalt tasuks praegu suhelda alla 35-aastaste naisterahvastega.

Seotud postitused