2018 aasta sügishoroskoop (Kaalud)


Foto: pexels.com

KAALUD

Sügiskuud peaksid Sinu rahaliste asjade käekäigule olulisel määral kaasa aitama. Eriti hästi õnnestub Sul rahalisi tehinguid teha naisterahvastega. Nüüd peaksid mõtlema rohkem sellele, kuidas Sinu sammud aitaksid kaasa suurema kindlustunde tagamisele rahalistes küsimustes. Arvatavasti oled tormakuse tulemusena teinud ka mitmeid valeotsuseid, mistõttu on praegu kätte jõudnud aeg nende parandamiseks.

Eriti edukad on rahaliste asjade korraldamises Kaalude tähtkujus sündinud mehed.

Hea aeg äriliste plaanide teostamiseks, kuna need peaksid Sul suurepäraselt õnnestuma ning aitavad Sulle tagada parema majandusliku elujärje. Hoia silmad lahti uute võimalike võimaluste suhtes.



Oma maisel varal tasuks Sul rohkem silma peal hoida. Praegu on oht, et Sinu kodu või kellegi lähedase kodu langeb varguse ohvriks. Seepärast ole tähelepanelikum.

Armuasjad peaksid Sul neil sügiskuudel suurepäraselt kulgema. Sul on partneriga suurepärane läbisaamine ning oskad suhtesse tuua kauaoodatud kirge. Kõikvõimalikud romantilised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks. Nostalgitsemine ei tee samuti halba, kui meenutada neid hetki, mis on suhtes hästi olnud.

Kui oled vallaline, siis sügisel võivad Sulle avaneda üsnagi ebatavalised ja ootamatud võimalused partneri leidmiseks. Oluline on neist võimalustest koheselt kinni haarata.



Hoia oma dokumendid laitmatus korras. Pealiskaudsus selles vallas võib ennast hiljem valusalt kätte maksta. Kõik dokumendid ei pruugi Sinuni jõuda õigeaegselt, mis võib Sind teatud juhtudel keerulisse olukorda panna.

Koduses majapidamises tuleks Sul olla valmis selleks, et pead tavalisest rohkem keskenduma erinevatele remonttöödele. Asjad kipuvad praegu tavalisest kiiremini katki minema. See võib puudutada ka Sinu transpordivahendit.

Teiste inimestega suhtlemisel tuleks Sul jälgida rohkem seda, et Sa oma väljaütlemistega teiste inimeste tundeid ei haavaks. Vastasel korral on oht endale edaspidiseks vaenlasi tekitada.



Sinu organism võib olla praegu suurema pinge all kui tavaliselt, mistõttu on ka haigused kerged tekkima. Hoia oma tervisel rohkem silma peal ning vajadusel ole valmis sellele koheselt ka reageerima.

Kasuks tuleks see, kui leiaksid rohkem aega oma hobidega tegelemiseks. See rahustab Sinu meelt ning aitab stressiga paremini toime tulla.

Sõbrad võivad praegu vajada Sinu abi. Keerulisemate probleemide korral jälgi, et Sa ennast nende probleemidega ei seoks. Piirdu ainult nõuannete andmisega.

Seotud postitused