2019 aasta horoskoop (Amburile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad AMBURI 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



AMBUR

See aasta peaks Sulle kujunema edukaks ja huvitavaks. Praegu on kätte jõudnud aeg, kui Sul tasuks hakata tegema suuremaid jõupingutusi selle nimel, et olulised plaanid ja eesmärgid saaksid ellu viidud. Saad ka teistelt inimestelt märkimisväärset abi ja toetust, mistõttu kulgevad Sinu jõupingutused tavalisest ladusamalt.

Igapäevaste asjaajamiste juures peaksid rohkem jälgima erinevaid detaile, sest need mõjutavad Sinu edukust väga olulisel määral. Hoidu kiirustamisest oluliste asjade otsustamisel, kuna vastasel korral võid endale rahalist kahju tekitada.

Rahaasjades kujuneb see aasta Sulle positiivseks ning Sinu majanduslik seis püsib hea seisus. Sul tasuks oma rahalised väljaminekud kriitilise pilguga üle vaadata, sest see aitaks Sul võimalikke probleeme ennetada ja endale majanduslik stabiilsus tagada. Jälgi tähelepanelikumalt ka uute võimaluste tekkimist ning ära karda neist kinni haarata. Samas hoidu sellistest võimalustest, mis pakuksid Sulle kiiresti rikastumist.

Kinnisvaratehingute tegemisel on sellel aastal parem müüa kui osta. Seepärast pole praegu mitte kõige parem aeg omale uue kodu soetamiseks. Kinnisvaratehingute tegemisel peaksid hoolt kandma selle eest, et sõlmitava lepingu vaataks üle ka keegi juriidiliselt pädev inimene. Ehkki see võib Sulle päris palju maksma minna, võivad vead lepingus lõpptulemusena veelgi kallimaks osutuda.

Perekondlikud suhtes pannakse Sul sellel aastal proovile. Sul tuleb teha märkimisväärseid jõupingutusi selle nimel, et oma pereliikmetega hästi läbi saada. Eelkõige ole valmis tegema järeleandmisi oma soovide osas.



Hea aeg koos perega reisimiseks, sest see aitaks argimured paremini unustada. Liialdamisest tasuks aga reisiplaanide tegemisel hoiduda, sest liialdamine midagi paremaks ei muudaks.

Kui oled koduses majapidamises plaaninud millegi elluviimist, siis praegu tasuks selles vallas ennast rohkem pingutada. Kindlasti kaasa ka pereliikmed koduste asjadega tegelemisse.

Armuelus tuleks Sul oma partnerit rohkem kuulata ja temaga kompromisse otsida, sest ainult saab suhe normaalselt toimida. Kindlasti peaksid hoiduma sellest, et hakkaksid oma partnerile midagi nina alla hõõruma.

Kui oled vallaline, siis hoia sellel aastal kindlasti oma silmad lahti, sest seeläbi on Sul võimalik õigel ajal avanevaid võimalusi näha. Suur on tõenäosus, et leiad endale väljavalitu kolleegide seast.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma partneriga abielluda, kui Sa seda veel siiani teinud pole.

Kui Sul on oma partneriga olnud viimasel ajal tõsisemaid lahkarvamusi, siis sellel aastal tasuks hakata neid probleeme lahendama. Oled selles vallas üsnagi edukas ning on suur tõenäosus, et lepid oma partneriga ära ja suhe saab jätkuda.

Kui Sinu vanemad on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähtkujus, siis tuleks Sul olla valmis selleks, et ta võib tõsisemalt haigestuda. See aga tähendab vähema ajalisi ressursse muudele tegevustele ning ka väljaminekud võiva suurenema hakata. Tõenäosus, et ta paraneb, on aga üsna suur.

Keegi Sinu sõpradest võib Sinust eemale kolida, mis Sind kindlasti nukraks teeb. Samas säilib Sul selle sõbraga üsna tihe kontakt ka edaspidi.



See aasta on hea aeg teadmiste omandamiseks ja eksamite sooritamiseks. See aitaks kindlasti kaasa ka Sinu enesekindluse suurenemisele, mida oma igapäevaste asjaajamiste juures hädasti vajaksid.

Sul tuleb arvatavasti rohkem tähelepanu pöörata oma laste käekäigule koolis või ülikoolis. Võiksid neid rohkem selles vallas ka toetada.

Ühe sugulase laps võib Sulle sellel aastal meeldiva üllatuse valmistada.

Sinu enda lapsed võivad Sind samuti üllatada ning seda seoses uute õpingutega või mõnda uude elukohta kolimisega.

Sellal aastal on Sul kõige parem teha koostööd ja erinevaid teemasid arutada Kaljukitse, Sõnni ja Neitsi tähemärkides sündinud inimestega. Eriti hea on seda teha siis, kui need inimesed on Sinu pereliikmed või sõbrad.

Tööalases elus oled sellel aastal väga edukas ning suudad välja jõuda nende tulemusteni, mida oled soovinud. Ka on vägagi tõenäoline, et Sulle võib avaneda võimalus oma positsiooni parandamiseks.

Üle 35-aastased naissoost Amburid võivad kogeda negatiivseid situatsioone oma sugulastega suhtlemisel.

Seotud postitused