2019 aasta kevadhoroskoop (Lõvi)


Foto: pexels.com

LÕVI

Kevadkuudel tuleb Sul langetada oma elus mitmeid olulisi otsuseid ning sellega seonduvalt kerkivad esile mitmed situatsioonid, mis Sinult kiiret reageerimist nõuavad. Oluline on jääda kõikides olukordades võimalikult rahulikuks, sest ainult nii suudaksid tagada enda ellu vajaliku stabiilsuse.

Liigsest tormakusest peaksid hoiduma praegu kõikide oma ettevõtmiste juures, kuna on oht, et jätad mõned olulised pisidetailid tähelepanuta, millest võib Sulle pikaks ajaks palju pahandusi tekkida.

Ära karda praegu tegeleda asjadega, mis tunduvad Sulle keerulistena, sest suudad katsumustega kergesti kohaneda, muutes seeläbi oma elu palju mitmekesisemaks. Vajadusel saad abi oma pereliikmetelt või sõpradelt, kes Sind rõõmuga aitavad.



Sinu reisimisaktiivsus võib neil kevadkuudel olla tavalisest suurem. See on tingitud sellest, et otsid ise võimalusi millegi uue ja põneva kogemiseks, kuid ka sellest, et pead tööalaste kohustustega seonduvalt rohkem reisima. Neilt reisidelt saadud kogemused peaksid Sind mitmeid aastaid saatma ja toetama. Reisile minnes peaksid aga dokumentidega olema tavalisest hoolikam.

Rahalised küsimused eeldavad Sinult kannatlikkust. Sulle võib tunduda, et oled rahaliste asjade otsustamisel vea teinud, kuid tegelikkuses see nii pole. Tulemus jõuab Sinuni lihtsalt mõningase hilinemisega. Sul tasuks julgemalt kinni haarata võimalustest, mis tagaksid Sulle edaspidiseks suurema sissetuleku.

Tööasjades oled suuteline palju korda saatma. Suhted kolleegidega toimivad üsna hästi ning mingeid erilisi probleeme ette näha pole. Siiski tasuks skeptiliselt suhtuda nendesse kolleegidesse, kes Sulle ohtralt lubadusi jagavad. Ka peaksid jälgima praegu seda, et Sa ei räägiks kolleegidele oma eraelu puudutavatel teemadel.



Armuelus langetad koos partneriga arvatavasti mõned väga olulised otsused, mis Sinu suhet edaspidi olulisel määral mõjutab. Peamiselt on see seotud lastega. Neid otsuseid tuleks teha nii, et kõik detailid enda jaoks läbi mõtleksid.

Kui oled soovinud oma koduses majapidamises midagi suuremat korda saata, siis tee selles vallas praegu suuremaid jõupingutusi, sest tulemus peaks olema just selline, mida oled oodanud.

Suhted sugulastega võivad olla praegu mõnevõrra keerulised. Sul tuleb teha mitmeid järeleandmisi, et suhted normaalselt toimida saaksid.



Vajad praegu rohkesti aega puhkamiseks. Seepärast kasuta oma vaba aega peamiselt just selleks. Praegu pole vaja ennast lõhki töötada, sest see võib suvekuudel tervise halvenemise näol kätte maksta.

Keegi sõpradest võib praegu vajada Sinu abi ja toetust, pole välistatud, et ka rahalist toetust. Püüa seda sõpra aidata, kuid tee seda nii, et Sa ennast liigselt tema probleemiga ei seoks. Vastasel korral on oht, et Sinu sõbra probleemid saavad lahutamatuks osaks ka Sinu elus.

Kui käid koolis, siis kevadkuud eeldavad seda, et koolitööle täielikult pühenduksid. Midagi ei tule niisama kergelt kätte. Eksamite edukaks sooritamiseks tuleb ettevalmistustega juba varakult peale hakata. Kui jätad õppimise ja kordamise viimasele minutile, ootavad Sind ees tagasilöögid.

Seotud postitused