2019 aasta sügishoroskoop (Ambur)


Foto: pexels.com

AMBUR

Sul tuleb inimsuhetele sellel sügisel rohkem tähelepanu pöörata. Arvatavasti leiavad aset mitmed olulise tähtsusega kohtumised ning Sulle võivad külla tulla inimesed, keda Sa juba väga kaua näinud pole. Suhted kujunevad headeks ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks.

Tööalastes asjades aga võivad inimsuhted olla mõnevõrra keerulised, eriti meestega suhtlemisel. Et kõik hästi laabuks tuleks Sul püüda teist osapoolt rohkem mõista.

Tööasjades tasuks Sul praegu ennast enam pingutada selle nimel, et pooleliolevad kohustused kiiresti tehtud saaksid. Ära alusta enne uute plaanide teostamisega, kui vanad asjad pole lõpetatud. Tööasjadega tegelemine eeldab Sinult suuremat pühendumist. Mõtle hoolikalt sellele, kuidas üks või teine asi ellu viia, sest see võimaldaks Sul kergemini soovitud lahendused leida.

Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia kindlasti oma silmad lahti. Sulle o avanemas mõned unikaalsed võimalused.



Armuasju võivad sellel sügisel hakata varjutama rahalised probleemid või erimeelsused rahaliste vahendite kulutamisel. Sellised tülid on kerged tekkima ning nende lahendamine saab olema keeruline. Et probleeme ennetada, tuleks Sul kompromisse rohkem otsida. Püüa oma partneri jaoks rohkem aega varuda, et üheskoos midagi meeldivat korda saata. Suurepärane aeg on praegu reisimiseks.

Kui oled vallaline, siis hoia kindlasti oma silmad lahti, sest Sulle on avanemas mõned unikaalsed võimalused.

Nagu juba öeldud võivad rahalised asjad olla sügiskuudel keerukad. Sul tuleks oma rahasse hoolikamalt suhtuda ning püüa vältida spontaanseid oste. Poodi minnes võta kaasa nimekiri vajaminevatest asjadest.



Kui oled plaaninud oma koduses majapidamises midagi konkreetset ellu viia, siis tasuks praegu nende plaanide teostamisega veidi oodata. Praegu oleks Sul keeruline soovitud tulemusteni välja jõuda. Pigem tasuks koduses majapidamises rõhk panna rutiinsematele kohustustele.

Pereliikmed võivad praegu tavalisest enam Sinu abi vajada. Püüa neid aidata, kuid ära nende eest kõike ära tee.

Ära võta tõsiselt teiste inimeste antud lubadusi, sest suure tõenäosusega jäetakse need lubadused täitmata.



Naissoost Amburitele võivad sellel sügisel peavalu valmistada inimsuhted, eriti suhted meestega. Et asjad paremini kulgeksid, tuleks vältida oma arvamuste ainuõigeks pidamist.

Meessoost Amburitel tuleb oma rahaasjad paremini korda ajada. See eeldab mõningate plaanide ülevaatamist ja vajadusel muudatuste tegemist. Rahaasjades tasuks vältida igasuguste riskide võtmist.

Hoia silm peal oma tervisel, kuna on tavalisest suurem oht haigestuda. Kasuks tuleks see, kui oleksid füüsiliselt aktiivsem. Võimaluse korral väldi rahvarohkeid kohti.

Seotud postitused