2019 aasta sügishoroskoop (Lõvi)


Foto: pexels.com

LÕVI

Sügiskuud võivad emotsionaalselt olla Sulle küllaltki keerukad. Keegi sõpradest võib Sind praegu alt vedada, mistõttu tuleb Sul mõned oma plaanid ja sihid kriitilise pilguga üle vaadata. See ei saa olema kerge ülesanne, kuna pettumustunded valitsevad Sinu otsuseid.

Sul tasuks praegu rohkem keskenduda sellistele tegevustele, mis on Sulle isiklikult olulised. Püüa midagi konkreetset oma elus ära teha, sest seeläbi tagaksid endale parema enesetunde. Ebameeldivate asjadega tegelemisest tasuks võimaluse korral hoiduda, sest erilisi tulemusi Sa selliste kohustuste täitmisel saavutada niikuinii ei suudaks.

Tööalastes asjades tuleb Sul olla praegu väga sihikindel, et kõik oluline õigeaegselt tehtud saaks. Hakka koheselt tegelema kõige olulisemate asjadega, sest nende kohustuste jätmine viimasele minutile võib Sinu olukorra vägagi keerukaks muuta.



Inimsuhted peaksid praegu toimima suhteliselt hästi ning leiad endale mitmeid mõttekaaslasi, kellega üheskoos erinevaid elulisi küsimusi arutada. Selliste vestluste tulemusena on Sul head võimalused ka selleks, et leida oma elus lahendus nii mõnelegi probleemile, millele Sa siiani lahendust leida pole suutnud.

Praegu on väga oluline see, et oma võimetesse ja oskustesse rohkem usuksid, sest see aitaks Sul paremini välja jõuda oodatud eesmärkideni. Ära lase teistel inimestel kahtluse alla seada oma võimeid.

Perekondlikes asjades võib see sügis kaasa tuua mitmeid arusaamatusi ja probleeme, millele tuleks kiiresti lahendusi otsida. Kui probleemid jäävad kauaks lahenduseta, on neile keeruline lahendusi leida.



Võimalik, et pead kinnisvara puudutavate küsimustega rohkem tegelema. Selles vallas tuleb Sul langetada ka mõningad olulised otsused, mille juures tuleks vältida igasugust tormakust. Kindlasti tasuks pereliikmetega kinnisvara puudutavad küsimused läbi arutada.

Rahaline seis peaks Sul olema praegu üsna hea. Samas tuleks praegu hoiduda sellest, et laseksid ennast teiste inimeste poolt mõjutada rahaliste valikute tegemisel. Laenude võtmisel tasuks olla praegu väga ettevaatlik, kuna muidu on oht endale pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada.

Juriidilised asjaajamised eeldavad Sinult väga suurt kannatlikkust. Ära võta mõttetuid riske ning varu piisavalt aega, et kõik asjad enda jaoks kenasti läbi mõelda.



Armuasjades on neil sügiskuudel esiplaanil emotsioonid. Neid tuleks praegu rohkem kontrolli all hoida, muidu on oht suhtesse pingeid tekitada. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Väldi teravaid väljaütlemisi, kui Sa oma partneriga ühel meelel pole. Rohkem tasuks partneriga koos aega veeta, et seeläbi argimuresi paremini leevendada ja arusaamatusi vältida.

Mõned varasemad elusündmused võivad Sinu jaoks esile kerkida, mis Sinu meeleolu positiivselt ei mõjuta.

Naissoost Lõvide puhul on nostalgia praegu rohkem esiplaanil. Sa võid igatsema hakata möödunud sündmusi.

Meessoost Lõvid on otsuste tegemisel tavalisest palju emotsionaalsemad, mis võib kaasa tuua pettumusi ja tagasilööke.

Seotud postitused