2019 aasta suvehoroskoop (Neitsi)


Foto: pexels.com

NEITSI

Suvekuudel tuleb Sul oma perekondlike asjadega rohkem tegelema asuda. Arvatavasti pead aitama pereliikmetel lahendada mõningaid esilekerkinud probleeme ja arusaamatusi. Jälgima peaksid seda, et oleksid oma abistava käe andmisel võimalikult objektiivne.

Sul võib tekkida probleeme ja arusaamatusi mõne oma sõbra või sugulasega. Nende probleemide lahendamine võib kujuneda üsna keeruliseks ülesandeks.

Kodused asjaajamised eeldavad Sinult suuremat tähelepanu ning keskendumist. Sugugi kõik asjad ei pruugi kulgeda nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Liialt suur töid pole mõttekas praegu ette võtta, sest soovitud tulemusteni jõudmine võib kujuneda keeruliseks.



Rahalised küsimused eeldavad praegu suuremat tähelepanu. Sul tuleb selles vallas langetada mitmeid kaalukaid otsuseid, mis eeldavad suurema eeltöö tegemist. Rahaliste väljaminekute tegemisel tasuks olla ettevaatlik, et endale mitte probleeme tekitada. On vägagi võimalik, et Sul tekib mõne inimesega tõsisem konflikt, mis on seotud just rahaliste kompromisside leidmisest.

Tööalases elus keskendud praegu kõige olulisematele teemadele ning suudad paljud olulised asjad kenasti tehtud saada. Mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks Sulle kasuks, kuna aitaks olulisel määral parandada Sinu edukust. Meeskonnatöö tegemine pole Sulle praegu ehk kõige meelepärasem tegevus, mistõttu võiksid iseseisvalt oma plaane teoks teha.

Töökoha vahetamisel tasuks olla praegu tavalisest palju ettevaatlikum. Ehkki uued pakkumised võivad tunduda väga ahvatlevatena, võivad need tegelikult Sulle palju probleeme tekitada.



Armuelu võib Sulle pakkude neil suvekuudel mitmeid meeldivaid üllatusi. Sul on partneriga üsna hea läbisaamine ning suudad erimeelsused tavalisest kergema vaevaga ületada. Püüa oma partneriga rohkem nendel teemadel rääkida, mis on Sulle olulised, sest ta suudab Sind praegu oluliselt paremini mõista, kui Sa seda ehk arvata oleksid osanud.

Suurepärane aeg koos partneriga reisimiseks, eriti mõnda romantilisse paika.

Kui oled oma ellu armastuse otsinguil, siis hoia praegu oma silmad rohkem lahti. Sulle on avanemas üks kauaoodatud võimalus. Kasuks tuleks see, kui oleksid ka ise aktiivsemalt partnerit otsimas.



Sinuni võivad jõuda uudised rasedusest või lapse sünnist. See võib olla Sinu laps või kellegi väga lähedase inimese laps

Naised on neil suvekuudel meestest edukamad. Peamine põhjus peitub selles, naised panevad enda jaoks täpsemalt paika eesmärgid ning hakkavad seejärel nende elluviimise nimel tegutsema.

Mehed on neil suvekuudel edukamad kõikvõimalike rahaasjade korraldamisel. Head on võimalused lisaraha teenimiseks.

Seotud postitused