2020. aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

See aasta peaks kujunema põnevaks. Sul tuleb langetada oma elus mitmeid olulisi otsuseid, et seeläbi oma ettevõtmistega edasi liikuda. Pealiskaudsus võib valusalt kätte maksta. Liigset tormakust see aasta samuti ei soosi, mistõttu tuleks keskenduda ühele tegevusele korraga ning teha asjad ära põhjalikult. Vastasel korral pead need hiljem niikuinii ümber tegema.

Dokumentidega tuleks Sul praegu ettevaatlikumalt ringi käia. Selles osas on eksimused kerged tulema, eriti kui olulised asjad lugemata jätad.

Sellel aastal avanevad Sulle mitmed head võimalused, mis muudavad Sinu elu mitmekesisemaks ja põnevamaks. Ka võivad Sinu tähelepanu köitma hakata täiesti uued eluvaldkonnad, mis rikastavad olulisel määral Sinu maailmapilti. Kasuks tuleks see, kui tegeleksid rohkem ka oma hobidega.

Isiklikus elus võivad Sind ees oodata mitmed muutused, mida Sa ise esile ei kutsu. Seetõttu jääb Sul üle ainult nende muutustega kaasa minna. Mida paremini see õnnestub, seda kergemad need muutused Sulle olema saavad.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuasjades peaks valitsema sellel aastal meeldiv tasakaal. Sul on partneriga läbisaamine ning argised mured ja arusaamatused leiavad kiiresti lahenduse.

Partneriga suhtlemisel oskad oma sõnu valida ning kriitikast hoidud. See on positiivseks aluseks suhte toimimisele.

Sellel aastal võiksid püüda oma suhtesse tuua rohkem romantikat. Selles osas tasuks proovida midagi uut ja põnevat.

Sellel aastal on Sul head võimalused selleks, et lahendada oma suhtes kõikvõimalikud varem esilekerkinud probleemid ning suudad teha ära palju selleks, et muuta oma suhe tugevamaks.

Oma tunded püüa aga kontrolli all hoida, sest vastasel korral võid tekitada oma suhtesse järgnevateks aastateks pinnase erimeelsusteks.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal võivad Sulle avaneda küll mitmed võimalused, kuid õigete valikute tegemine ei saa olema kerge ülesanne. Varu aega ja kannatlikku meelt, sest ainult nii suudad ennast võimalikest ebameeldivustest eemale hoida.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekondlikud asjad peaksid olema Sul sellel aastal kenasti tasakaalus. Ehkki väiksemaid probleeme tekib ikka, suudad need koos pereliimmetega kiiresti lahendada. Märtsist juulini on pereelus kõige parem aeg. Siis tasuks tegeleda üheskoos selliste asjadega, mis on kõige olulisemad.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma koduses elus üheskoos perega midagi korda saadaksid, olgu selleks siis tubade ümberkujundamine, uue mööbli või tehnika ost või suuremad remonttööd.

Kõige keerukamaks kujuneb sellel aastal pereliikmetega kompromisside leidmine rahaküsimustes. Selles vallas ole valmis tegema mõningaid järeleandmisi, et kõik kenasti toimida saaks.

Keegi sugulastest võib Sinu poole pöörduda mingi kummalise ettepanekuga. Selline ettepanek tasuks tagasi lükata.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Tööalases elus on see aasta Sulle väga positiivsete mõjudega. Suudad palju korda saata ning mingeid erilisi takistusi samuti esile kerkida ei tohiks. Oluline on see, et rakendaksid kogu oma jõuvarud nende kohustustega tegelemisele, mis on Sinu tööelus kõige olulisemad. Tühisemad asjad võivad oodata.

Arvatavasti toob see aasta Sinu tööalasesse ellu ka mõningaid muudatusi, mistõttu on oluline, et püüaksid nendega kiiresti kohaneda.

Uute teadmiste ja oskuste omandamine tuleks Sulle kasuks. Selles osas ei tasu aga liialdada, vaid tuleks keskenduda neile teadmistele, mida koheselt ka rakendada saaksid.

Koostöö kolleegidega peaks sujuma kenasti. Arusaamatusi tekib ikka, kuid suudad need kiiresti lahendada.



Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia sellel aastal oma silmad lahti. Sulle on avanemas head võimalused. Samas ei tohi ise passiivseks jääda.

Kui soovid tööd vahetada, siis peaksid sellega ettevaatlik olema. On oht astuda valesamme, mida hiljem enam parandada ei saa.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused