2020. aasta horoskoop (Kaksikutele) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjades kujuneb see aasta Sulle tormiliseks. Peaksid oma rahaasjadesse tavalisest palju tõsisemalt suhtuma ning Sul võib tekkida vajadus püksirihma pingutamiseks. Suure tõenäosusega toob see aasta Sulle kaasa ootamatuid väljaminekuid, mille rahaliste vahenditega katmine võib kujuneda nii mõnelgi juhul keeruliseks.

Hoidu tormakusest kulutuste tegemisel. Mõtle kõik asjad enda jaoks hoolikalt läbi, sest siis jõuad enda jaoks parimate valikuteni.

Oma plaanid ja ideed tasuks pereliikmetega läbi arutada, sest see võimaldaks Sul teha paremaid otsuseid.

Arvatavasti tuleb Sul ka oma pereliikmeid enam aidata ja toetada, et nemad oma rahaasjad kindlas tasakaalus hoida saaksid.

Rahaasjadega tegelemine eeldab kannatlikku meelt ja realistlikkust.

Laenude võtmisest ja asjade ostmisest järelmaksuga tasuks sellel aastal pigem hoiduda. Kui oled kellelegi laenu andnud, siis tuleb Sul selle raha kättesaamiseks rohkem pingutusi teha.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Sellel aastal tuleb Sul arvatavasti tavalisest mõnevõrra enam reisida, peamiselt tööalaste kohustustega seonduvalt. Eriti aktiivne võib reisimine olla aasta esimeses pooles.

Üldiselt kujunevad reisid meeldivateks ja probleemidevabaks, kuid oma tervise eest peaksid rohkem reisil olles hoolt kandma. Lase ennast vaktsineerida, tarbi ainult pudelivett jne.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Oma tervisele peaksid sellel aastal kindlasti rohkem tähelepanu pöörama. Haigused on sellel aastal kerged tekkima, eriti kui muutud pealiskaudseks oma tervise osas.

Aasta esimene pool peaks olema selles osas kergem aeg, kuid aasta teises pooles on haigused kerged tekkima. Eriti suurt tähelepanu peaksid pöörama hügieenile.

Hoia oma sisemine maailm kindlas tasakaalus. Mida enam tasakaalust väljas oled, seda kergemini erinevad haigused Sulle külge võivad hakata.

Toiduvaliku osas võiksid hoiduda kõikvõimalikest liialdustest. Hoia oma toiduvalik mitmekesisena.

Ravimite ja toidulisandite tarvitamisel väldi liialdusi.

Värske õhu käes liikumine tuleks Sulle kasuks, kuid aktiivne sport pole päris see, mis Sinu organismi praegu hästi mõjutaks. Teine lugu on tervisespordiga, mis Sulle kindlasti kasuks tuleks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Kaksikutele, kes on sündinud 22. mai – 1. juuni

See aasta on rikas erinevate võimaluste poolest. Seepärast tasuks olla tähelepanelik, et õigeaegselt nendest võimalustest kinni haarata. Oma ettevõtmiste juures saad märkimisväärset tuge ka teistelt inimestelt, mistõttu tasuks see abi vastu võtta. Suhtlemine võib olla sellel aastal Sulle mõnevõrra keeruline, kuna kipud oma arvamusi teistele peale suruma ning sellele reageeritakse teravalt. Vii oma kodused plaanid ellu.

2020. aasta Kaksikutele, kes on sündinud 2. juuni – 11. juuni

Sellel aastal suudad paljud olulised asjad teoks teha. Sul jätku kannatust ka kõige keerulisemate asjade jaoks. Oluline on see, et pööraksid piisaval määral tähelepanu ka oma isiklikule elule. Rahaasjade korraldamisel tasuks olla sellel aastal ettevaatlikum. Väldi mõttetuid riske. Hoolitse enam oma tervise käekäigu eest.



2020. aasta Kaksikutele, kes on sündinud 12. juuni – 21. juuni

Oled sellel aastal väga uudishimulik. Sinu tähelepanu võivad köitma hakata mitmed uued eluvaldkonnad, millega soovid ennast lähemalt siduda. Argielus võivad esile kerkida mõningad ootamatud takistused, kuid suudad need siiski suhteliselt kerge vaevaga ületada. Tööasjades tasuks hoiduda mõttetute riskide võtmisest, sest need võivad kergesti Sinu edaspidiseid väljavaateid kahjustada. Mitmesuguste tulevikuplaanide tegemine tuleks praegu kasuks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused