2020. aasta horoskoop (Veevalajale) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjad peaksid olema Sul sellel aastal üsna head, kuid samas tuleb oma rahaasjade korraldamisel ettevaatlikkus säilitada. Hoidu pimesi kulutamisest, kuid endale ikka ühtteist võiksid hankida küll.

Sinu selle aasta rahaline hea käekäik on tingitud sellest, et oled varasematel aastatel teinud head tööd ning langetanud õigeid otsuseid.

Rahaliste otsuste tegemisel tasuks sellel aastal endale rohkem aega varuda, kuna vastasel korral on oht endale ebameeldivusi tekitada. Informatsiooni hankimine õigete otsuste tegemiseks aga ei saa olema kerge ülesanne.

Uute projektide käimalükkamiseks pole praegu kõige parem aeg, eriti kui sellega seonduvad rahalised riskid või suurenenud väljaminekud.

Reisid sellel aastal üsna palju, mis suureneb Sinu väljaminekuid.

Aasta teine pool on rahalistes asjades Sulle oluliselt edukam, kui esimene poolaasta.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Reisid sellel aastal üsna palju. Ka Eestis tuleb Sul ühel või teisel põhjusel rohkem reisida. Reisimine kulgeb hästi ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Oma oluliste asjadega tasuks ettevaatlikumalt ringi käia (dokumendid, raha jne.), sest muidu on oht millestki ilma jääda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Sellel aastal tasuks oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata. On oht haigestuda ning seda väga ootamatult. Hoia oma tervist. Väga oluline roll on mängida hügieenil. Seedeprobleemid võivad saada sellel aastal Sinu lahutamatuks kaaslaseks. Seetõttu vali hoolikalt toitu, mida sööd.

Väga suurt tähelepanu tasub pöörata toidule ja puhtusele reisima minnes. Hoiduda rasuks eksootilistest toiduainetest, eriti juhul, kui Sa nendega harjunud pole.

Hoia oma mõtted positiivsetena, sest see aitab Sul ka oma organismi tugevamana hoida.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Veevalajale, kes on sündinud 21. jaanuar – 31. jaanuar

Sinu unistused on sellel aastal tavalisest palju suuremad. Sul tuleks aga realistlikult oma eesmärgid üle vaadata, sest neis on liialt palju õhku. Üldiselt oled sellel aastal üsna edukas ning suudad palju olulisi asju korda saata. Teiste inimestega suhtlemine võib kujuneda keeruliseks ning arusaamatused on kerged tekkima. Tööalastes asjades väldi uute plaanide teostamist, sest need võivad Sul kergesti ebaõnnestuda.

2020. aasta Veevalajale, kes on sündinud 1. veebruar – 10. veebruar

Sellel aastal tuleks Sul inimsuhetes ettevaatlikum olla. Jälgi tähelepanelikumalt, mida ütled ja kuidas ütled. Mida vähem on Sul arusaamatusi teiste inimestega, seda paremini kulgevad Sinu igapäevased ettevõtmised. Rahaasjades võib aasta keskpaik kaasa tuua mõningaid probleeme. Püüa hoolitseda selle eest, et Sul oleks pidevalt olemas rahaline tagavara.

2020. aasta Veevalajale, kes on sündinud 11. veebruar – 19. veebruar

See aasta võib Sind viia mitmesuguste muutuste keskele. Püüa enda jaoks täpselt paika panna, mida soovid sellel aastal saavutada, sest see aitaks muutustega paremini toime tulla. Jälgi seda, et Sa oma tegevusega seadustega pahuksisse ei läheks. Hea aeg koduses elus mõningate kauaoodatud plaanide teostamiseks. Oma rahaasjade korraldamisel tasuks olla praegu tavalisest palju ettevaatlikum.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused