2021 aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

See aasta toob Sinu ellu mingi olulise sündmuse, mis on seotud partnerlussuhtega või sugulastega. See saab olema meeldiv sündmus ning mõjutab Sind terve edaspidise elu.

Sõprussuhted on Sulle olulised. Veedad oma sõpradega tavalisest veidi enam aega ning püüad üheskoos nendega erinevaid takistusi ületada, mis on tekkinud nende või Sinu enda ellu. Oluline on aga see, et Sa sõpru aidates enda huvisid ei ohverdaks.

Ehkki partnerlussuhe ja suhted sõpradega peaksid olema üsna head, siis inimsuhted üldisemalt võivad kaasa tuua pettumusi ja probleeme. Tekkinud probleemide lahendamine ei saa olema kerge ülesanne, mistõttu võid võtta vastu otsuse sellistest inimestest eemaldumiseks.

Sulle on väga vastumeelsed need inimesed, kes tekitavad Sulle pingeid või probleeme. Ära karda sellistest inimestest eemale hoida, sest oma heaolu eest pead praegu rohkem välja astuma.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Rahaasjad eeldavad Sinult suuremat tähelepanu, sest kõik sellekohased otsused mõjutavad kogu Sinu elukorraldust tavalisest enam. Seepärast tuleks olla rahaliste otsuste langetamisel väga tähelepanelik. Suure tõenäosusega toob see aasta kaasa mitmeid selliseid situatsioone, mille juures pead tegema suuremaid rahalisi väljaminekuid. Rahaasjades saad praegu kõige paremaid nõuandeid Amburi, Lõvi või Jäära tähemärgis sündinud inimestelt.

Kinnisvaraga seonduvalt tasuks ostude tegemisel piiri pidada. See aasta pole kinnisvara soetamiseks hea aeg. Liialt paljud asjad võivad Sinu kontrolli alt väljuda, tekitades Sulle probleeme tulevikuks. Ka üldisemalt tasuks suuremate ostude tegemisel mõõdukust välja näidata.

Armuasjades on traditsioonid Sinu jaoks olulisel kohal. Astud samme, mis neid traditsioone veelgi enam kinnistavad.

Kui Sinu partner on Sõnni, Kaljukitse või Neitsi märgis sündinud, siis sellel aastal võivad suhted temaga keerulisteks osutuda. Arusaamatusi on palju ja nende lahendamine keeruline. Üldiselt tasuks olla oma sõnadevaliku juures ettevaatlikum, et mitte tekitada asjatuid pingeid partneriga suhtlemisel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Suhted oma isaga on sellel aastal Sulle väga olulised. Oma isa käest saad sellel aastal kasulikke nõuandeid ja soovitusi, kuidas üht või teist probleemi kõige paremini lahendada. Oled valmis teda rohkem kuulama. Kui Sul isa enam elavate kirjas pole, siis meenutad teda heade sõnadega päris tihti. Andestad talle mitmed tema eksimused.

Perekonnaelus langtead sellel aastal mitmeid kaalukaid otsuseid, mis mõjutavad nii Sinu enda, partneri kui ka laste tulevikku. Sa ei langeta otsuseid üksinda, vaid kaasad selleks kõik pereliikmed. Lastega suhtlemisel pöörad neile rohkem tähelepanu ning soovid rohkem nende arvamusi kuulda võtta.

Kui Sinu pereringis on inimesi, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade tähtkujus, siis nende pereliikmetega seonduvalt võib Sind ees oodata mingi tervisemure, mille lahendamisega pead tegelema asuma. Suure tõenäosusega pole tegemist mingi tõsisema tervisemurega, kuid tähelepanu vajab see sellest hoolimata.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Oma laste tegemistele ja käekäigule pöörad sellel aastal suuremat tähelepanu. Ühel või teisel viisil on see seotud nende eluasemega. Püüa neid vajadusel aidata ja toetada, kuid hoidu samas sellest, et hakkaksid oma mõtteid neile peale suruma. Väikeste laste puhul tasuks neid rohkem julgustada ja hea sõnaga toetada.

Naissoost üle 35-aastased Kaalud peaksid lastega suhtlemisel olema ettevaatlikud, sest on oht midagi päris korralikult ära rikkuda. Seda annaks vältida, kui mõtled, kuidas Sinu ütlused või teod Sinu lapsi mõjutavad.

Kui soovid sellel aastal reisida, siis tuleb ettevalmistused väga põhjalikult ära teha. Eriti kehtib see nooremate meessoost Kaalude kohta. Kõige keerulisemaks võib kujuneda reisimine tööalastel või ärilistel eesmärkidel. Just selliste reisimiste puhul on oht, et asjad lähevad kontrolli alt välja. Võib-olla on see tingitud sellest, et seda tüüpi reiside puhul pole ettevalmistusteks eriti palju aega.



Sind võib sellel aastal tabada mingi tõsine hoop ühe sõbra või tuttava inimese poolt, et kes võib Sulle kurja teha või Sinu tagant midagi varastada.

Kodused ja perekondlikud tegemised on sellel aastal need, mis Sind kõige positiivsemalt mõjutavad. Seepärast veeda rohkem aega koos perega, tee kodus midagi erilist või muuda kodus midagi kõigi jaoks paremaks.

Paljude Kaalude jaoks on 2021 aasta uue kodu soetamise aeg.

Aasta üllatab paljusid Kaalusid eriliste võimaluste ja muutustega, mis esmapilgul võivad tunduda Sulle vastumeelsena, kuid pikemas perspektiivis näed nende muutuste positiivset mõju.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused