2021 aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

See aasta peaks Sinu ellu tooma mitmesuguseid üllatusi ja ootamatusi. Need on enamalt jaolt positiivsed ning mõjutavad Sinu elu positiivses suunas. Sellel aastal astutud sammud aitavad Sulle edaspidiseks tagada kindlama ja turvalisema elu. Sinu enesekindlus on suhteliselt suur, mis aitab Sul ellu viia mitmesuguseid selliseid plaane, mis ühel või teisel põhjusel on siiani teostamata jäänud.

Koduga seonduvad küsimused on Sinu suurema tähelepanu all, seda eriti siis, kui oled naissoost. Püüad oma koduse keskkonna muuta turvalisemaks ja hubasemaks ning sellekohased plaanid peaksid Sul suurepäraselt õnnestuma. Oma koduste plaanide teostamisel saad abi ka oma tuttavatelt ja sõpradelt, eriti neilt, kes on sündinud Kaalude, Veevalaja või Kaksikute tähemärgis.

Otsuste langetamisel tuleks olla praegu ettevaatlikum. Liigse kiirustamise tulemusena võid enda jaoks nii mõnegi asja lihtsalt ära rikkuda, mis oleks muidu hästi õnnestunud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Reisimisel tuleks olla sellel aastal ettevaatlik. Ühelt poolt on takistuseks koroonakriis, kuid teiselt poolt võib see aasta kaasa tuua ebameeldivaid üllatusi reisil olles. Peamiselt on see seotud dokumentidega ja pagasiga. Ei ole välistatud varguse ohvriks sattumine.

Pead suuremat tähelepanu pöörama oma pereliikmete või lähisugulaste tervisele. Keegi võib neist tõsisemalt haigestuda, eriti kui on tegemist Kalade, Vähi või Skorpioni märgis sündinud inimestega. Haigusest paranemine on üsna tõenäoline, kuid see haigus võib osutuda lühiajaliselt kurnavaks kõigile osapooltele. Võimalik, et see sunnib haigestunut ja ka Sind selle tulemusena oma elustiilis muudatusi tegema.

Armuelus tasuks sellel aastal olla tavalisest ettevaatlikum. Partneriga suhtlemine eeldab kannatlikkust ja kriitika vältimist. Kui Sul on eelmisel aastal partneriga tekkinud probleeme või arusaamatusi, siis nüüd tasuks neid hakata lahendama. Probleemide lahendamise edasilükkamine mõjub suhtele laastavalt.

Eriti ettevaatlik tasuks olla oma partneriga siis, kui ta on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähemärgis.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Kui Sinu suhe on aga toiminud hästi, tasuks positiivsetele arengutele rohkem rõhku panna. Partneriga tasuks julgemalt kõiki hingel olevaid asju arutada, kuid tehes seda rahulikult ja mõistvalt. Ärritumine muudaks asjad veelgi keerulisemaks.

Püüa vältida sellel aastal konflikte oma partneri sugulastega. Nad võivad Sulle kohati päris korralikult närvidele käia, kuid jää rahulikuks. Nendega vastuollu sattumine võib proovile panna Sinu suhte ja edaspidise elu. Ole valmis kompromissidele minemiseks.

Kui oled oma ellu armastuse otsinguid, siis tasuks sellel aastal oma silmad rohkem lahti hoida. Sulle on avanemas mõned head võimalused. Aga see eeldab ka seda, et oled ise aktiivsem. Niisama ootamine, et keegi Sinu uksele koputaks, midagi head kaasa ei tooks. Uute tutvuste loomine võib alguses olla keeruline ja segadustundeid tekitav, kuid lahendused saabuvad kiiresti.

Tööalases elus oled edukas ning suudad palju korda saata. Mitmed unistused peaksid täituma, kuid see sõltub paljuski ka sellest, kui realistlikud need unistused on. Realistlikkus mängib Sinu tööalases elus ka üldisemas plaanis väga olulist rolli. Utoopiliste plaanide teostamisel raiskad lihtsalt oma aega ning või paljudest headest võimalustest ilma jääda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Hea aeg oma äriga alustamiseks, seda eriti naissoost Kalade puhul. Uue äriga alustamisel oleks mõttekas tegevusvaldkonnaks valida midagi sellist, mis on seotud varasemate hobidega. Täiesti uude valdkonda sukeldumine võib kaasa tuua tagasilööke. Head valdkonnad äriga tegelemiseks oleksid: kodu, kinnisvara.

Tööalases elus võib kujuneda probleemiks valeinformatsioon, mille alusel teed oma järeldusi või otsuseid. See võib puudutada ka suhteid kolleegidega, kui mõistad mõne kolleegi hukka ilma, et Sul oleks kasutada piisaval määral informatsiooni. Ole ettevaatlik ning kontrolli Sinu käsutuses olevat informatsiooni korduvalt enne, kui otsuseid langetama asud.

Võid saada mingi hea ärilise või tööalase ettepaneku inimeselt, kes on sündinud Jäära, Lõvi või Amburi tähemärgis.

Lepingute sõlmimisel tasuks olla väga ettevaatlik. Sellel aastal sõlmitud kokkulepped või lepingud mõjutavad Sinu elu mitme järgneva aasta jooksul.



Lapsed võivad asuda oma elu elama ning Sinu kodust lahkuda. See võib tekitada Sulle päris suurt masendust, kuid elu juba on kord selline.

Rahaasjad on sellel aastal üldiselt heas seisus, kuid kõikvõimalikest kahtlastest investeeringutest tasuks eemale hoida. Ära lase rahalistes otsustes endale teiste inimeste poolt survet avaldada.

Võiksid aktiivsemalt endale uusi teenimisvõimalusi otsida, sest suure tõenäosusega neid endale ka leiad.

Hea aeg rahaliste tehingute tegemiseks nende inimestega, kes on sündinud Jäära, Lõvi või Amburi tähemärgis. Samas ka nende inimestega tuleb väldite tormakaid otsuseid. Usalda aga kontrolli.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused