2022 aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: pixabay.com

2021. aasta oli Sulle keeruline aasta, seda eriti just inimsuhte vallas. See on tekitanud Sulle palju segadustunded. See aasta peaks selles vallas Sulle mõnevõrra kergendust pakkuma. Saad jälle rohkem suhelda ja sellega seoses probleemid hakkavad lahenema. Samas tuleb arvestada ka sellega, et 2021. aasta kriis on tekitanud pingeid inimsuhetes erinevate arusaamade tõttu. Seetõttu pole välistatud, et mõne inimesega Sa enam ei suhtle, tulenevalt erinevatest nägemustest.

Sellel aastal peaksid rohkem rõhku panema sellele, et oma stress kontrolli all hoida. Pead tegema kõik selleks, et stress ei hakkaks Sinu igapäevaseid tegevusi segama. Leia endas julgust selleks, et asuda tegelema ka mõningate uute eluvaldkondadega. See muudaks Sinu eluolu palju huvitavamaks.



Oled tavalisest palju tähelepanelikum, mistõttu suudad märgata elus ka paljusid selliseid asju, millest Sa siiani teadlik polnud. Saad osaks mitmesugusest sellisest informatsioonist, mis aitab Sul lahendada probleeme tavalisest kergemini.

See aasta on hea aeg riskide võtmiseks. Seda ei tasu muidugi teha uisapäisa. Ettevalmistused ja asjade läbimõtlemine on olulised.

Koduses elus tasuks ellu viia need plaanid, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Oleksid selliste plaanide teostamisel väga edukas ning tunneksid suurt heameelt saavutatu üle.



RAHA

Rahaasjad tekitavad Sulle sellel aastal pingeid ja segadustundeid. Põhjus polegi selles, et Sinu sissetulek väike oleks. Pigem peituvad probleemid liialt suurtes ootustes. Pead õppima oma rahaasju hoolikamalt planeerima ja korraldama, sest seeläbi oleks Sul paremad võimalused võimalike probleemide ennetamiseks.

Ootamatud väljaminekud on selle aasta üks peamisi märksõnu selle aasta rahaasjades. See tekitab Sulle väsimust, sest pidev ootamatute väljaminekute tegemine muudab Sind rahutuks.

Sul tasuks olla oma rahaasjadega sellel aastal kokkuhoidlik. Ära tee mõtlematuid väljaminekuid. Selle asemel leia viis, kuidas raha kõrvale panna, seda võimalusel ka kuhugi investeerides.



Rahaliste otsuste tegemisel tasuks nõu pidada mõne teise inimesega, kes oskaks Sulle nõu anda.

Kevadkuudel võivad Sulle rahaasjades avaneda väga erilised võimalused. Neid võimalusi tasuks kindlast kaaluda.

TÖÖ

Tööasjad on sellel aastal paljudele Kaaludele liialt monotoonsed. See tähendab, et paljud teist ei suuda oma töökohustusi nautida. Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks kasuks, samuti aitaks kaasa see, kui haaraksid julgemalt kinni erinevatest võimalustest, mida see aasta Sulle välja pakub. Kindlasti väldi suhtumist, et Sa ei saa ühe või teise asjaga hakkama.

Tööasjades tuleks Sul keskenduda sellel aastal ühele tegevusele korraga. Oma energiavarude hajutamine mitme tegevuse vahel muudab keeruliseks soovitud lõpptulemuseni jõudmise.

Sellel aastal on eelistatud need Kaalud, kes tegelevad tööasjades suhtlemise, eriti välisriikidega.



Isikliku äriga tegelemine on sellel aastal aga väga positiivsete mõjudega. Siis saad oma tööd ise planeerida ja selle suunda muuta, et see ei muutuks liialt monotoonseks.

ARMASTUS

Suhe partneriga peaks Sul olema sellel aastal päris hea. Kõik see, mida partner ütleb või teeb, mõjutab Sind oluliselt enam, kui Sa oleksid seda osanud arvata. Oluline on see, et oleksid oma tunnetest ja vajadustest rääkides avatud.

Romantikale tasuks rohkem rõhku panna. See muudaks suhte paremini toimivaks.

Üldiselt tasuks vältida kriitikat oma partneri suunal. See ei lahendaks suhtes mingeid probleeme, pigem tekitab neid juurde.

Aasta keskpaik võib armuasjades tuua positiivseid uudiseid, eriti neile Kaaludele, kes on vallalised. Need, kes on juba suhtes, tähendab aasta keskpaik mingi olulise sündmuse esilekerkimist. Selleks sündmuseks võib olla abiellumine, lapse saamine vms.



Kui oled vallaline, siis see aasta pakub Sulle palju võimalusi tutvuste loomiseks. Pead ainult jälgima seda, et Sa ei seaks võimalikult partnerile suuri nõudmisi. Mine lihtsalt võimalustega kaasa ja Sul on head võimalused armastuse leidmiseks.

Kui Sinu suhe on algusjärgus, siis tasuks suhe viia uuele tasandile, näiteks kokku kolimine. Kui aga tunned, et suhe ei teeni Sinu eesmärke, siis tasuks suhtest loobuda ja hakata otsima uut. Vastasel korral raiskad lihtsalt aega.

Seotud postitused