2023 aasta horoskoop (Kaladele)

See aasta on Sinu jaoks aeg, kus ületad kõik takistused ja raskused, mis on varasematel aastatel esile kerkinud. Suudad selles osas välja näidata väga suurt sihikindlust ning jõuad välja nende eesmärkideni, mis on Sulle olulised.

Hoidu sellest, et hakkaksid tegema sellel aastal liialt suuri muudatusi oma elukorralduses. Paremini tunneksid ennast siis, kui kõik on tavapärane ja rutiinne. Muudatuste tegemine tooks kaasa ainult pingeid ja ebameeldivusi. Samas väiksemaid muudatusi toob see aasta kindlasti kaasa.

Ära võta endale sellel aastal kanda liialt palju kohustusi. Tee üks asi ära, puhka ja siis alusta uuega. Sinu energiavarud ei ole nii suured, et suudaksid kõikide asjadega üheaegselt tegeleda.




Hea aeg selleks, et koduses elus midagi korda saata, millele juba kaua mõelnud oled. See võib suurendada Sinu rahalisi väljaminekuid, kuid lõpptulemus on seda kindlasti väärt.

Teiste inimestega suhtlemisel hoidu sellest, et oma mõtteid liialt jõuliselt peale suruksid. On oht, et lähed oma sõnakasutusega liiale.

Oma plaanide ja ideede teostamisel tasub kogu aeg mõelda sellele, kuidas need mõjutaksid Sinu tulevikku. Seeläbi suudaksid ära hoida nii mõnegi takistuse.




ARMASTUS

Üldiselt peaks see aasta olema armastuse vallas päris hea aeg. Oma partneriga tasub avatumalt suhelda ja tema jaoks rohkem aega leida. Ta vajab võib-olla praegu rohkem Sinu tuge ja abi kui tavaliselt.

Arvatavasti leiab sellel aastal aset mingi oluline sündmus Sinu armuelus. See muudab suhte palju tugevamaks ja meeldivamaks. Võib-olla on selleks näiteks lapse sünd. Aasta teine pool on armastuse vallas sulle palju huvitavam ja põnevam.

Kõiki oma tegevusi tasuks partneriga hoolikamalt läbi arutada ja ette planeerida. See tagab mõlemale osapoolele suurema kindlustunde.

Võimalik, et rahalised küsimused võivad tekitada erimeelsusi ja arusaamatusi. Samas on. lahenduste leidmine siiski üsna kerge ülesanne, kui ainult selleks tahtejõudu välja näitad. Oma emotsioonid tasuks partneriga suhtlemisel sellel aastal rohkem kontrolli all hoida.




See aasta on suurepärane aeg selleks, et lahendada oma suhtes kõik probleemid, mis on varasematel aastatel esile kerkinud. Räägi julgemalt nendest oma partneriga ja kuula, mida tema ühest või teisest asjast arvab. Ka mõne teise inimese kaasamine probleemide lahendamisse tuleks kasuks. Selleks peab olema ainult väga usaldusväärne inimene.

Oma koduga tasuks aktiivsemalt tegeleda. Kui oled planeerinud selles vallas midagi suuremat ellu viia, siis see aasta on selleks hea aeg. Mida hubasemalt Sina ja partner ennast koduses keskkonnas tunnete, seda paremini kulgeb ka suhe. Siiski ei tasu selles vallas liialdama hakata. Kõik asjad tuleks hoolikalt läbi mõelda.

Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti. See aasta on väga rikas erinevate võimaluste poolest. Siiski tasub vältida liigset tormakust. Uute tutvuste loomisel peaksid kõik asjad hoolikalt läbi mõtlema. Nii jõuad parimate valikuteni.




TÖÖ

Suure tõenäosusega toob see aasta kaasa mitmesuguseid selliseid tegevusi, mis on Sinu jaoks on uudsed ja põnevad. Samas eeldavad need suuremat keskendumist ja tähelepanu.

Ära eelda seda, et sellel aastal tööalases elus kõik kergelt kätte tuleb. Seda ei juhtu. Eesmärkide nimel tuleb ennast palju pingutada, et soovitud tulemusteni jõuda.

Üldiselt peaks tööalases elus olema see aasta päris hea, kuid ära võta korraga endale liialt palju kohustusi kanda.

Väga olulist rolli mängivad Sinu tööasjades detailid. Seetõttu peaksid hoiduma pealiskaudsust detailidega tegelemisel. Hoia tööalased rahaasjad laitmatus korras.

Suurepärane aeg selleks, et luua erinevaid tööalaseid või ärikontakte.

Suudad teisi inimesi praegu paremini mõista ja tajud, mida nad tegelikult ootavad ja soovivad. Koostöö tegemine kujuneb sellel aastal seetõttu suurepäraseks. Tasuks hoiduda iseseisvatest jõupingutustest tööalases elus.




Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada, mistõttu haara kinni kõikidest nendest võimalustest, mis pakuvad Sulle võimalusi õpinguteks.

See aasta on ka suurepärane aeg neile, kes õppimisega tegelevad. Eksamite tegemine peaks olema sellel aastal kergem kui tavaliselt.

Kui annad endast tööalases elus maksimumi, võid olla kindel, et Sind ootab ees ametikõrgendus või parem töö.

Dokumentidega töötamine eeldab suuremat kannatlikkust. Võimalik, et esile kerkivad mõningad ootamatud hilinemised, mis panevad Sinu taluvuse proovile. Ära jäta ühegi dokumendi esitamist viimasele minutile.

Kui oled tööd otsimas või soovid töökohta vahetada, siis see aasta peaks olema selleks suurepärane aeg. Tööpakkumiste avanemisel haara neist kiiresti kinni, vastasel korral jääd neist lihtsalt ilma.




TERVIS

On oht, et muutud tervise osas sellel aastal pealiskaudseks, mistõttu võivad olulised asjad tähelepanuta jääda. Ära jäta ühtegi väikest tervisemured tähelepanuta. Väiksed tervisemured võivad kiiresti suurteks paisuda.

Vajaksid sellel aastal rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Ainult nii suudad oma sisemise tasakaalu säilitada. Kasuks tuleks see, kui võtaksid ette mõne toreda puhkusereisi, kus saaksid argimuredest täielikult eemalduda.

Igapäevaste ettevõtmiste juures peaksid olema ettevaatlikum seljaga, mistõttu ära tõsta raskeid asju. Väldi tormakust. Seljavalud võivad Sinu elu päris olulisel määral ära rikkuda.




Sulle sobiks praegu rohkem see, kui Sinu elu oleks rutiinsem. See aitab Sinu kehal paremini kohaneda ning tunneksid ennast üldisemalt paremini. Kui Sinu päevad on täis pidevaid muutusi ja arenguid, on Sul raske nendega kohaneda, mis tekitab pingeid ja tervisemuresid.

Peaksid olema sellel aastal väga ettevaatlik, sest on suurenenud oht õnnetustesse sattuda. Väga tähelepanelik tasuks olla seadmetega töötamisel, kemikaalidega kokkupuutumisel ja liikluses osalemisel. Ka spordiga tegelemisel tasuks olla väga tähelepanelik, sest vigastused on kerged tekkima.

Oled sellel aastal väga vastuvõtlik nakkushaigustele.




RAHA

Sinu rahaasjad peaksid sellel aastal mõnevõrra paranema. Paljuski on see tingitud ka sellest, et oled langetanud õigeid otsuseid ja vältinud mõttetut kulutamist. Et aga raha teenida, tuleb seda natukene ka kulutada. Kui muutud rahaasjades liialt kokkuhoidvaks, on oht sulgeda uks raha juurdetulekule.

Paljud asjad saavad Sinu jaoks sellel aastal rahaasjades selgemaks. Võib-olla jõuab Sinuni mingisugune väärt informatsioon, mis aitab rahaasju paremini korraldada.

Pane enda jaoks täpsemalt paika need eesmärgid, mille poole soovid liikuda. See aitab rahaasju paremini korraldada ning aitab vältida ootamatusi.

Aasta teine pool on rahaasjades Sinu jaoks palju parem kui aasta esimene pool. Sellesse perioodi tasuks lükata kõik olulisemad rahalised otsused või ostude tegemised. Eriti hea aeg on siis ka kinnisvaraga ostmiseks või müümiseks.




Peaksid mõtlema sellele, kuidas oma kulutusi veidi kokku tõmmata. Võib-olla raiskad asjadele, mida Sa tegelikult üldse ei vaja. Seda raha võiksid kasutada muudele asjadele, mis Sinu huve paremini teeniksid.

Kindlasti tuleks natukene rohkem kulutada ka enda heaolu parandamiseks. Hea aeg reisimiseks ja enda tervise eest hoolt kandmiseks. Seetõttu võtta ette mõni reis. Käi spaas.

Teiste inimestega rahaasjade korraldamine eeldab sellel aastal mõnevõrra suuremat ettevaatlikkust. Oled ümbritsetud paljude selliste inimeste poolt, kes sooviksid Sind ühel või teisel moel ära kasutada. Nende inimeste suhtes tasuks olla ettevaatlik ja tähelepanelik.

Raha laenamisel ole sellel aastal ettevaatlik. Kipud selles vallas langetama valeotsuseid.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Sünniratta kood


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Päikesepüüdja: süda


Kaelakee: kaksikud


Ferrari FXX-K


Kaelakee: lasuriit (kett 65 cm)


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Seinakell


Padjakate 45 x 45 cm (2 tk)


Kaelakee ja kõrvarõngad

Seotud postitused