2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Kaladele)

JAANUAR

See kuu toob Sinu ellu mitmesuguseid positiivseid uudiseid ja arenguid. Eelkõige puudutavad need tööalast elu ja sissetulekut. Oluline on see, et jälgiksid rohkem oma tervise käekäiku. Selles vallas võivad Sind ebameeldivused ees oodata. Suurepärane aeg selleks, et oma elus väiksemaid ümberkorraldusi teha, mis tagavad Sulle terveks aastaks paremad tulemused. Hea aega reisimiseks.

VEEBRUAR

Suure tõenäosusega toob see kuu kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Sinu kohanemisvõime pannakse proovile. Tööalases elus pead hakkama arvatavasti tegelema mõningate uute kohustustega. Need ei ole Sulle küll alguses meelepärased, kuid pikapeale harjud nendega. Armuasjades kujuneb see kuu päris heaks. Oma partneriga tasuks rohkem aega veeta ja romantikale tasuks rõhku panna. Suurepärane aeg reisimiseks.




MÄRTS

Arvatavasti toob see kuu kaasa mõningaid probleeme ja takistusi. Sinu kohanemisvõime pannakse proovile. Peaksid hoolikalt mõtlema seda sellele, millega Sa sellel kuul tegeled. Millistest asjadest tasuks hoiduda? Armuasjade jaoks suurepärane aeg. Partneriga läbisaamine on hea. Oma rahaasjadega tasuks aktiivsemalt tegeleda. Võimalik, et leiad sellel kuul mõne hea võimaluse, kuidas oma sissetulekut suurendada.

APRILL

Aprillikuu peaks olema Sinu jaoks päris hea ja huvitav aeg. Oled õnnelik, tunned ennast hästi ning Sinu ettevõtmised kujunevad just selliseks, nagu oled soovinud. Suurepärane aeg armuasjadeks. Leia oma partneri jaoks rohkem aega, et üheskoos meeldivalt aega veeta. Väga oluline on see, et oleksid ümbritsetud kõige meeldiva ja positiivsega. Väldi inimesi, kes oma negatiivseid mõtteid Sulle peale suruksid. Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks. Suurepärane aeg selleks, et oma kodused plaanid teoks teha.




MAI

Võimalik, et lapsed võivad sellel kuul Sulle palju peavalu tekitada. Võib-olla on see seotud kooli lõpetamisega. Armuasjad peaksid olema sellel kuul üldiselt head, kuid rahaliste küsimuste arutamine võib kaasa tuua erimeelsusi. Seetõttu tasuks oluliste rahaasjade arutamist edasi lükata. Pikemaajaliste plaanide paikapanek tuleks kasuks. See suurendab kindlustunne. See kuu on suurepärane aeg selleks, et tööasjadega tegeleda. Suudaksid välja jõuda nende eesmärkideni, mille oled endale sihiks seadnud.

JUUNI

Sinu rahalised väljaminekud võivad sellel kuul olla tavalisest palju suuremad. Võimalik, et pead tegema kulutusi väga ootamatute asjade peale (remont, autoremont jne.). Üldiselt peaksid olema selle kuu ettevõtmised päris edukad, kuid ära võta endale liialt palju kohustusi kanda. Vajad sellel kuul tavalisest rohkem aega puhkamiseks. Hoia oma tervisel silm peal. Tervislikul toitumisel on väga oluline koht.




JUULI

Inimsuhetele tuleks sellel kuul suuremat tähelepanu pöörata. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine saab olema keeruline ülesanne. Ära võta sellel kuul ette suuremaid muutusi oma elukorralduses, ehkki need võivad alguses tunduda ahvatlevad. Lõpptulemus ei saa olema selline, mida oleksid soovinud. Rahaasjad eeldavad suuremat tähelepanu. Võimalik, et pead sellel kuul tegema mõne päris ootamatu väljamineku. Kõikvõimalike riskide võtmisest tasuks hoiduda. Need võivad hiljem valusalt kätte maksta.

AUGUST

See kuu saab olema Sinu jaoks nagu Ameerika mäed. Ühel hetkel on kõik hästi, teisel hetkel on pinget palju. Kõige rohkem tuleks keskenduda sellele, et suudaksid oma elus tasakaalu säilitada. Eelkõige tuleks seda silmas pidada sisemise maailma tasakaalu. Arvatavasti reisid sellel kuul tavalisest rohkem. Armuasjades on arusaamatused kerged tekkima ning nende lahendamine ei kujune nii kergeks, kui Sa oleksid soovinud. Tööasjades pead oma eesmärkide poole liikumiseks rohkem pingutama. Seetõttu ära võta endale liialt palju kohustusi kanda.




SEPTEMBER

See kuu kujuneb päris heaks ja huvitavaks. Leiad enda kõrvale mõne inimese, kellega üheskoos eesmärkide poole liikuda. Väga hea aeg äriasjadega tegelemiseks. Võimalik, et see kuu toob kaasa pinged armuelus, arusaamatused partneriga kerged tekkima ning üksmeele leidmine on keeruline. Oluline on see, et annaksid partnerile praegu rohkem hingamisruumi. See aitab pingeid leevendada. Oma tervisele tasuks praegu rohkem tähelepanu pöörata. Ära anna teistele inimestele lubadusi, mida Sa täita ei suuda.

OKTOOBER

Sellel kuul tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum kõikvõimalike ettevõtmiste juures. Oled tormakas, mistõttu on õnnetused kerged tekkima. Võimalik, et Sinu rahalised väljaminekud on sellel kuul tavalisest suuremad. Pead kulutama asjadele, mis ootamatult katki lähevad. Samas tasuks olla rahaasjades tähelepanelikum, sest Sulle võivad avaneda head võimalused sissetuleku suurendamiseks. Vajad praegu rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Sinu energiavarud ei ole nii suured, kui Sa seda sooviksid.




NOVEMBER

Sellel kuul tasuks pereasjadele rohkem tähelepanu pöörata. Leia oma pere jaoks rohkem aega. Hea aeg korraldada koos perega midagi meeldejäävat. Tööalased asjad eeldavad suuremat tähelepanu ja keskendumist. Ära eelda seda, midagi kergelt kätte tuleks. Suuremaid plaane pole praegu mõttekas teha. Rutiinsemad kohustused sobiksid Sulle palju paremini. Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi oskusi täiendada.

DETSEMBER

Üldiselt peaks see kuu kujunema Sinu jaoks päris heaks. Tööasjad kulgevad hästi. Võimalik, et Sinu sissetulek on mõnevõrra suurenemas. Partneriga suhtlemisel hoidu oma mõtete pealesurumisest. Oma tervisele hoia silm peal. Suurepärane aeg reisimiseks.

Loe ka Kalade 2023 aasta üldist horoskoopi »



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Maserati GranTurismo (2008)


LED küünlad (5 tk)


Seinakell


Seinapilt lõuendil või kapal: Jägala juga


Tänavapuhastus auto MAN TGS


Kristall: lasuriit


Seinapilt lõuendil või kapal: Viiralti tamm


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Victorinox


Taldrikud (21 cm) (4 tk)

Seotud postitused