2023 aasta Seale hiina astroloogia järgi

2023 AASTA HOROSKOOP SEALE

Aasta ülevaade

Sellel aastal pead olema valmis selleks, et kõik asjad ei kulge päris plaanipäraselt. Pane enda jaoks paika mitmesugused varuplaanid, et vajadusel neid kasutama saaksid hakata.

Ette võib tulla nii tõuse kui langusi, kuid üldiselt suudad ennast päris hästi teostada.

Sellel aastal ole rohkem valmis selleks ootamatusteks ja väga kiireteks arenguteks. Mida kiiremini selliste arengutega kohaneda suudad, seda paremaks see aasta Sulle kujuneb.

Muutused on Sulle suure tõenäosusega vastumeelsed, kuid sellel aastal pole neist pääsu. Muutused toovad Sinu ellu palju uusi väljakutseid, kuid samas ka palju rõõme ja huvitavaid seiklusi.

Igapäevaste asjaajamiste juures väldi liigset tormakust. Võta asju rahulikult ja ära mõtle sellele, kuidas üks või teine asi õnnestub. Lihtsalt tee oma tööd ja tulemused saavad olema positiivsed. Oluline on see, et kõikidest tegemistest rõõmu tunneksid.

Leia endale aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Ka tasub rohkem tegeleda asjadega, mis on Sulle tõeliselt meelepärased. Seeläbi muudad aasta enda jaoks palju huvitavamaks ja põnevamaks.

Hea aeg kõikvõimalike koduste asjadega tegelemiseks. Mida paremini ennast koduses keskkonnas tunned, seda paremini kulgevad Sinu igapäevased toimetused.

Rohkem tasuks sellel aastal reisida. Seeläbi saad juurde väärtuslikke uusi kogemusi ja meeldivaid mälestusi.




Karjäär

See aasta peaks tööalases elus, olema Sulle päris hea aeg. Ära siiski eeldada seda, et kõik asjad kohe kiirelt kätte tulevad. Takistusi on päris palju, kuid tänu oma sihikindlusele jõuad välja nende eesmärkideni, mille oled endale sihiks seadnud.

Vältima peaksid seda, et võtaksid tööalaseid asju hirmtõsiselt. Püüa neid rohkem nautida ja leia neist midagi sellist, millest rõõmu tunda.

Suure tõenäosusega avab see aasta Sulle ka mitmesuguseid uusi võimalusi, mis aitavad tööalaseid asju paremini korraldada ja suunata. Pead olema ainult tähelepanelik, et nendest võimalustest õigeaegselt kinni haarata. Vastasel korral saab nendest kasu keegi teine.

Pikemaajalised plaanid tasuks paika panna. See aitab igapäevaselt otsuseid paremini langetada.

Sellel aastal tasuks olla ettevaatlikum tööalaste dokumentidega. Ka tööalased rahaasjad tuleb hoida praegu laitmatus korras. Selles vallas tehtud eksimused võivad hiljem valusalt kätte maksta.

Oluline on see, et oma tööalaste asjade juures oma oskusi ja võimeid paremini esile tooksid. Seeläbi saavad ka teised teada, kes Sa tegelikult oled ja milleks Sa suuteline oled.

Koostöö kolleegidega sujub sellel aastal päris hästi. Meeskonnatöö tegemine võiks olla Sinu prioriteet. Ole ettevaatlik kolleegidele lubaduste andmisel. Kuna sellel aastal on muutusi palju, siis võid avastada ennast ühel hetkel olukorrast, kus Sa ei suuda kolleegidele antud lubadusi täita.




Töökoha vahetus

Töökoha vahetusega seonduvad asjad võivad sellel aastal olla mõnevõrra keerulised. Kõik ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa oleksid soovinud. Seetõttu tasuks töökoha vahetamist vältida põhjusel, et leida endale uuem ja huvitavam töö. Ka suurema palga nimel pole mõttekas töökohta vahetama asuda, sest see võib kaasa tuua pettumusi.

Kui Sul on mõjuvad põhjused töökoha vahetamiseks, siis tasub varuda selleks aega ja kõik oma plaanid oma põhjalikult läbi mõelda.

Kui oled töötu, siis ole sellel aastal sihikindel uue töökoha otsimisel. Sulle võivad avaneda päris head võimalused, kuid see eeldab ka suuremat tähelepanu ja keskendumist. Peaksid julgemalt oma soovidest rääkima sõprade, tuttavate ja  sugulastega. Nende kaasabil on Sul paremad võimalused töö leidmiseks.




Armastus

Armastuse vallas on sellel aastal väga oluline see, et oma partnerit meeles peaksid ja talle rohkem tähelepanu pööraksid. Püüa talle valmistada meeldivaid üllatusi ja suhtle temaga aktiivsemalt. Ka tasub julgustada teda rääkima asjadest, mis on talle olulised ja mis talle muret tekitavad.

Armuasjades on väga oluline see, et Sa ei laseks igapäevastel argiprobleemidel oma suhet varjutama hakata. Eelkõige puudutab see rahalisi küsimusi, mis võivad suhtesse pingeid ja arusaamatusi tuua. Pead võtma asju nii, et raha ei ole kunagi piisavalt, aga suhte hea käekäik on palju olulisem..

Üldiselt kujuneb suhe partneriga päris heaks, kuid arusaamatusi kerkib esile ikka. Oluline on see, et püüaksid need kiiresti lahendada. Vastasel korral võivad probleemid kiiresti suurteks paisuda ning nende lahendamine muutub keeruliseks.

Üheskoos partneriga tasuks paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See aitab mõlemal osapoolel ennast suhtes paremini tunda. Ka võiks sellel aastal anda suhtele konkreetsema vormi, kui Sa abielus ei ole.

Kui oled vallaline, siis tasub sellel aastal uute tutvuste loomisel olla veidi ettevaatlikum. Kipud teisi inimesi valesti hindama, mistõttu on hiljem pettumustunded kerged tekkima.




Inimsuhted

Oled sellel aastal seltskondlikult päris aktiivne, kuid ära eelda seda, et inimsuhete vallas kõik asjad päris ladusalt kulgevad. Peamine probleem on selles, et võtad teiste inimeste väljaütlemisi liialt tõsiselt, solvudes kergesti. Seetõttu ongi suhted päris pingelised. Kui mõtled tagasi, siis varasematel aastatel oled sellistesse väljaütlemistesse oluliselt leebemalt suhtunud. Võib-olla peaksidki nüüd endale veidi kõvema naha kasvatama?

Teiste inimestega suheldes hoidu sellest, et oma mõtteid ja ideid teistele peale suruksid. Kipud selles vallas kergesti liialdustesse minema. Anna teistel inimestel on rohkem aega ja ruumi selleks, et nad saaksid Sinu esitatud informatsiooni töödelda.

Üldiselt sujub koostöö teiste inimestega päris hästi, kuid probleeme võivad tekitada rahalised küsimused ja selles vallas üksmeele leidmine. Võib-olla oled selles vallas liialt konservatiivne ja teised inimesed sooviksid rohkem kulutada, mistõttu ongi üksmeele leidmine keeruline.

Inimsuhete vallas tasuks eriline rõhk panna aususele. Seda hinnatakse rohkem, kui Sa oleksid osanud arvata. Seetõttu väldi seda, et endale eeliste loomiseks midagi kokku valetaksid.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tuleks need kiiresti lahendada, võimaluse korral vältida kohtuteed. Kohtus on raske võitu saavutada ja kui Sa selle saavutadki, siis erilist rõõmu sellest Sa tunda ei saa.




Raha

Rahaasjades on see aasta Sulle üsna tavaline. Mingeid erilisi suuri arenguid oodata ei ole. Oma rahaasjadesse tuleks suhtuda tõsiselt ning vältida liialdusi. Eelkõige võiksidki sellel aastal keskenduda pigem säästmisele ja otsida võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks.

Võimalik, et sellel aastal satud mingil hetkel rahaliselt keerulisse olukorda. Kui Sul on piisavalt säästusid, siis mingit erilist probleemi tekkida ei tohiks. Kui Sul aga säästusid ei ole või on neid liialt vähe, siis võivad ees oodata raskused. Et seda ära hoida, tuleb rahaasjadesse suhtuda mõistlikult. Samas ei tohiks keskenduda ainult raha kogumisele. Raha peab olema liikumises ja kui Sa seda ei kuluta, siis Sa seda ka juurde ei teeni.

Kõikvõimalike investeeringute tegemisel peaksid olema sellel aastal väga ettevaatlik. Asjad ei lähe sugugi nii ladusalt, kui Sa oleksid soovinud.

Ära lase ennast kaasa kiskuda kõikvõimalikesse kahtlastesse tehingutesse. Oled sellel aastal ümbritsetud väga paljude selliste inimestega, kes sooviksid Sind ära kasutada. Jälgi tähelepanelikult, millised inimesed Sinu ümber on.

Raha laenamisel ole sellel aastal väga ettevaatlik. Pigem tasub raha laenamist üldse vältida.




Tervis

Sellel aastal on oluline on see, et Sinu sisemine maailm oleks kindlasti osakaalus. Seetõttu vajaksid praegu rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Ainult töö tegemine ja igapäevaste asjade pärast muretsemine Sinu tervise käekäigule kindlasti kaasa ei aita.

Väga oluline on see, et oleksid füüsiliselt aktiivsem. Tegele mõne spordialaga, käi igapäevaselt looduses. Pikad jalutuskäigud tuleksid kasuks. Väldi istuvat eluviisi.

Oma igapäevaste asjaajamiste juures peaksid olema ettevaatlikum, et Sa ennast ei vigastaks. Oled hoolimatu ja pealiskaudne, mistõttu on vigastused kerged tekkima.

Ole sellel aastal ravimite tarvitamisel ettevaatlikum. Probleem ei olegi see, et Sinu organism oleks ravimite suhtes tundlikum, vaid pigem see, et kipud ravimite tarvitamisel liialdustesse minema.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aeg-joone horoskoop


Elutee üldskeem


Saatuse analüüs


Tekk (150 x 200 cm)


Tass: jänes


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Seinapilt lõuendil või kapal: vaade Emumäelt


Käevõru: ametüst


Käevõru: amasoniit


Taskupeegel: Tree of Life (Gustav Klimt)


Päikeseprillid meestele: Julbo Trip (Cat. 3)


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused