2024. aasta horoskoop KAKSIKUTELE

Raha ja investeerimine

Sinu rahalised asjad peaksid olema üldiselt sellel aastal päris heas seisus. Pead ainult kontrollima seda, et Sa ei muutuks rahaasjade korraldamisel liialt impulsiivseks. Impulsiivsus ongi sellel aastal Sinu suurimaks vaenlaseks, kuna kipud seeläbi võtma mõttetuid riske.

Sul tasuks rohkem oma silmad lahti hoida ja otsida uusi võimalusi investeerimiseks ning ka säästmiseks. Kasuks tuleks see, kui Sa oma teadmisi ja oskusi rohkem rahalistes asjades täiendaksid. Seeläbi võid avastada enda jaoks midagi sellist, mida Sa siiani ei teadnud.

Teiste inimestega suhtlemisel võib välja tulla midagi sellist, mis aitab Sul oma rahalisi asju edaspidi paremini korraldada. Siiski tasub olla ettevaatlikum sellega, et Sa oma rahaasjadest liigselt teiste inimestega ei räägiks. Vastasel korral on oht, et keegi võib Sind ära kasutada või võid sattuda näiteks ka varguse ohvriks.




Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada, rääkides finantsnõustajatega, maakleritega või teiste spetsialistidega. Seeläbi suureneb ka Sinu enesekindlus, mis aitab rahaasju edaspidi oluliselt paremini korraldada.

Sellel aastal tasub olla väga ettevaatlik rahaliste otsuste tegemisel. Pead rohkem keskenduma sellele, et vajalikud ettevalmistused oleksid tehtud, et vajalik informatsioon oleks olemas ja et omaksid piisaval määral teadmisi. Kui neid kolme komponenti piisaval määral ei ole, siis tasub olulisematest rahalistest otsustest üldse hoiduda.

Püüa oma rahaasjad hoida kindlas tasakaalus. See eeldab seda, et oma rahaasju hoolikalt planeeriksid ning mõtleksid läbi kõik oma sammud.

Sellel aastal tasub rohkem silm peal hoida ka oma pereliikmete rahaasjadel. Võimalik, et nemad on tegemas mõningaid valeotsuseid rahalistes asjades. Sellisel puhul tasub oma sõna sekka öelda ning probleemid eelnevalt juba lahendada.




Armastus ja suhted

Armuasjades peaks see aasta olema igati positiivne aeg. Sul on head võimalused selleks, et kogeda oma suhte tugevnemist. Arvatavasti soovid oma suhtesse sellel aastal uusi kogemusi ja uusi väljundeid. Pead ainult arvestama sellega, et ka partner tuleb Sul oma plaanidega ühele nõule saada. Väldi oma mõtete pealesurumist ning anna partnerile piisaval määral aega otsustuse tegemiseks. Kui ta Sinu plaanidega nõus ei ole, jäta need koheselt sinnapaika.

Aus ja avatud suhtlemine partneriga on sellel aastal väga oluline. Püüa rohkem kuulda võtta, mida partner ühest või teisest asjast arvab. See aitab üksmeele leidmisele kindlasti kaasa.

See aasta võib kaasa tuua ka mõningaid väljakutseid. Samas kui sead oma suhte esikohale ning peamiseks eesmärgiks on kompromisside leidmine, siis ei tohiks ükski väljakutse olla liialt keeruline ületada.

Tööalased kohustused võivad sellel aastal võtta päris märkimisväärse osa Sinu ajast. See toob kaasa armuellu mõningaid probleeme ja raskusi. Partneril on lihtsalt raske aru saada, miks Sa talle piisaval määral tähelepanu ei pööra.




See aasta on suurepärane aeg selleks, et teha midagi romantilist ja veidi suuremastaabilisemat. Romantika võiks olla Sinu igapäevane kaaslane armuasjades. Oma partnerit tasuks tihti üllatada millegi uue ja põnevaga. Suurepärane aeg selleks, et võtta ette mõni romantiline reis mõnda eksootilisemasse paika.

Lähedus ja seks on Sulle sellel aastal väga olulisel kohal. Selles vallas tasub proovida midagi uut ja põnevat.

Kui oled soovinud oma perre järelkasvu, siis see aasta peaks selles vallas pakkuma Sulle positiivseid arenguid.

Kui oled vallaline, siis hoia kindlasti oma silmad lahti. Mida aktiivsem Sa ise suhtlemisel oled, seda paremad võimalused Sulle võivad avaneda. Uute tutvuste loomisel tasub siiski säilitada kaine mõistus ning mitte tormata.

Kui Sul on algusjärgus suhe, tuleks oma partnerile ja suhte arengule rohkem keskenduda. Ära jäta asju lihtsalt sinnapaika, vaid veeda oma partneriga rohkem aega ja püüa teha kõik endast olenev, et suhe käima saada.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal on Sinu suurimaks väljakutseks see, et oled oma ettevõtmiste juures rahutu ning Sinu keskendumisvõime ei ole kõige suurem. Oled väga uudishimulik ja soovid saada osa uutest kogemustest, kuid sinu vähene sihikindlus võib kaasa tuua probleeme. Peaksid hoolikamalt oma tegevusi ette planeerima ja mõtlema sellele, kuidas üks või teine samm võiks Sinu tulevikku mõjutada. Seeläbi hoiaksid nii mõnedki probleemid ära.

Sinu otsustusvõime ei ole sellel aastal mitte kõige parem. Ka võib puudu tulla enesekindlusest. Seetõttu tuleb Sul keerukamate asjadega tegelemisel ette mitmesuguseid probleeme ja raskusi, mida on Sul üksinda raske ületada. Sellistel puhkudel tuleks kasuks see, kui ümbritseksid ennast rohkem selliste inimestega, kes Sind oleksid valmis toetama ja julgustama. Ära karda oma mõtteid ja ideid avaldada, sest see aitab neile probleemidele kiiremini lahendusi leida.




Oled sellel aastal impulsiivne ja kipud võtma riske mõtlemata sellele, kuidas need võiksid Sinu tulevikku mõjutada. Olulisemate asjadega tegelemisel ja rahalistes asjades tasuks olla sellel aastal väga ettevaatlik ja mitte võtta riske, mis võiksid kahjustada nii Sinu enda kui ka pereliikmete tulevikku. Sellel aastal tasub minna oma ettevõtmistega ainult kindla peale välja.

Võimalikuks probleemiks võib sellel aastal olla ka see, et Sul on vähe eesmärke, mille poole liikuda. Võib-olla eelmisel aastal neid enda jaoks püstitasid, kuid sellel aastal ei pööra sellele valdkonnale eriti suurt tähelepanu. See võib kaasa tuua mitmesuguseid tagasilööke, kuna Sul tekib raskusi oma energiavarude suunamisega. Peaksid rohkem mõtlema ikkagi ka sellele, mida sooviksid tulevikus korda saata. Kui Sa väga pikaajalisi plaane teha ei soovi, siis pane vähemalt endale aasta alguses paika selle aasta eesmärgid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs + saatuse analüüs


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Seinakaunistus: hobune


Käevõru


Lamp: juhtmevaba, RGB


Kaelakee: ema ja poeg


Kaelakee: labradoriit


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine


Seenekujulised kristallid: dalmaatsia jaspis (7 tk)


Ripats: punane jaspis


Kausid (12 cm) (6 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused