2024. aasta horoskoop KALADELE

Raha ja investeerimine

Sellel aastal tuleks Sul nii investeeringutesse kui ka rahaasjadesse suhtuda tavalisest palju ettevaatlikumalt. Tegutse läbimõeldult, seeläbi tagad selle, et Sinu rahaasjad püsivad stabiilsetena. Rahaliste riskide võtmisest tasuks hoiduda ning ära lase ennast kahtlastesse tehingutesse kaasa kiskuda teistel inimestel.

Üldiselt peaksid Sinu rahaasjad olema stabiilsed. Võimalikud on mõningad ootamatud väljaminekud, kuid need ei tohiks Sinu rahalist seisu kõikuma lüüa. Mõtle hoolikalt sellele, millistele asjadele raha kulutad ja millistest ostudest tasuks hoiduda. Seeläbi väldid spontaanseid oste.

Juba aasta alguses tasuks paika panna põhjalik eelarve. See aitab paremaid otsuseid teha ning annab Sulle parema pildi sellest, millises seisus Sinu rahaasjad on. Lisaks on muidugi oluline see, et Sa sellest eelarvest ka hiljem korralikult kinni peaksid.




Enam tasuks keskenduda raha säästmisele. Püüa veidi raha kõrvale panna, sest ei ole välistatud ootamatud väljaminekud, eriti seoses koduga või sõiduvahendiga.

Hoia silmad lahti selleks, et uusi teenimisvõimalusi leida. Oled valmis tegema märkimisväärseid tööalaseid jõupingutusi, mis peaksid Sinu rahalist edu olulisel määral suurendama. Siiski ei pruugi sellest piisata, et Sinu kulusid katta. Seepärast ongi kasulik otsida endale ka lisateenimisvõimalusi.

Rahaliste investeeringute tegemisel tasub olla sellel aastal väga põhjalik, uurida ja küsida professionaalset nõu. Väga olulisel kohal on investeeringute mitmekesistamine ja riskide juhtimine. Seeläbi suudad ennast suurematest probleemidest eemale hoida.

Peamine eesmärk peaks olema tasakaalustatud lähenemine ja stabiilne kasv, mitte kiire rikastumine. Kui sead eesmärgiks kiire rikastumise, on oht tõeliselt ämbrisse astuda.




Sellel aastal tasuks olla ettevaatlik laenu võtmisel. Sa ei oska kõiki asju piisaval määral ette näha, mistõttu võid ühel või teisel hetkel sattuda keerulisse olukorda. Rahaliste vahendite laenamisel tasuks oma plaanid läbi arutada pereliikmetega. Nemad oskavad võib-olla asju objektiivsemalt hinnata ning Sulle kasulikke nõuandeid anda.

Teistele inimestele laenamist tasuks sellel aastal vältida. Tee seda ainult siis, kui see on hädavajalik ja laena ainult nendele inimestele, keda usaldada saad.

See aasta peaks olema üsna hea aeg kinnisvaraga tegelemiseks. Kõikvõimalikud ostu- ja müügitehingud peaksid päris hästi õnnestuma. Siiski väldi kiirustamist ja mõtle oma sammud hoolikalt läbi.




Armastus ja suhted

See aasta peaks Sulle armastuse vallas kujunema kirglikuks ja põnevaks. Rohkem tasuks oma suhtele tähelepanu pöörata ning nautida kõiki neid hetki, mida armuelu Sulle pakub. Võid olla kindel selles, et armuelus võid kogeda palju rõõmuhetki.

Sellel aastal tasuks rohkem rõhku panna sellele, et lahendada oma suhtes kõikvõimalikud probleemid, mis on võib-olla varasematel aastatel esile kerkinud. Ole julgemalt valmis oma tunnetest ja soovidest rääkima ning püüa keskenduda sellele, et suhe muuta harmoonilisemaks ja stabiilsemaks.

Kuula ära, mida partner ühest või teisest asjast arvab. Mine julgemalt kaasa ka tema väljapakutud ideede ja mõtetega.

Partneriga suhtlemisel anna talle aega oluliste asjade otsustamiseks. Ära heitu, kui ta ei ole koheselt nõus Sinu plaanidega kaasa minema.




Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et partneriga paika panna pikemaajalised plaanid. See suurendab olulisel määral suhtes mõlema osapoole kindlustunnet ning aitab suhtel toimida.

Hea aeg kõikvõimalike oluliste rahaliste otsuste tegemiseks. Selles vallas ole valmis tegema järeleandmisi, sest ainult nii suudad võimalikke probleeme ennetada.

Kasuta selle aasta positiivseid mõjusid selleks, et muuta oma suhe romantilisemaks ja kirglikumaks.

Suurepärane aeg reisimiseks või puhkamiseks väljapool koduseinu. Mine koos partneriga kasvõi mõnda spaasse või turismitallu mõneks päevaks puhkama. See annab suhtele väga positiivse tõuke.

Ole ettevaatlikum partnerile lubaduste andmisel. Kergekäeliselt antud lubadused võivad kergesti täitmata jääda. See võib aga hiljem tuua suhtesse palju ebameeldivusi.

Väga olulisel kohal on see, et sellel aastal suhtega seonduvaid tähtpäevi vääriliselt tähistaksid.




Kui oled vallaline, siis see aasta on suurepärane aeg uute tutvuste loomiseks. Sulle avaneb palju võimalusi flirtimisest ja lõbutsemiseks. Eriti just aasta esimestel kuudel on oodata positiivseid energiaid, et oma ellu soovitud inimene leida.

Ole valmis julgemalt proovima oma elus kõikvõimalikke uusi tegevusvaldkondi. See annab Sulle võimaluse kohtuda uute inimestega. Sa ei tea kunagi, kuskohast võid oma armastuse leida.

Püüa säilitada tutvuste loomisel oma isikupära, ära üle pinguta. Ole loomulik ja kannatlik, seeläbi jõuad soovitud tulemusteni. Ära eelda seda, et tõelise armastuse leidmine kiiresti juhtuks. Ära heitu, kui Sa kohe tulemusi ei saavuta.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal oled väga kaastundlik ja helde teiste inimeste suunas. See võib tähendada ka seda, et kipud oma rahalisi vahendeid olulisel määral kulutama. Oma kulutused tasub kriitilise pilguga üle vaadata ja veenduda, et Sa rahaliselt liialdustesse ei läheks. Ka tasub olla ettevaatlik teiste inimeste liigse rahalise aitamisega, kuna seda võidakse hakata hiljem pidama iseenesestmõistetavaks.

Kipud sellel aastal liigselt unistama. Lükkad seetõttu oma tegevusi edasi. See võib tähendada tähtaegade ületamist ja eesmärkide luhtumist. Peamine eesmärk peaks olema sellel aastal sihikindlus ja eesmärkide saavutamine.




Sinu enesekindlus ei pruugi sellel aastal olla mitte kõige suurem. Sa ei usu piisaval määral oma võimetesse ja oskustesse, mis võib Sind viia kahtlusteni ka oma eesmärkide ja ideede osas. Kui Sul on mingi unistus, siis peaksid sellega koheselt tegelema hakkama ning mitte mõtlema sellele, kuidas üks või teine asi võiks ebaõnnestuda. Hirm ebaõnnestumiste ees on Sinu suurimaks katsumuseks sellel aastal. Oma vigadest tuleb õppida ja eluga edasi liikuda.

Ära tee endale aasta alguses väga suuri plaane. Üldisemad plaanid tasub küll paika panna, kuid liigselt detailidesse ei ole mõtet laskuda. Seda tee jooksvalt, kui Sa oled mõne konkreetse plaani ette võtnud.

Püüa sellel aastal inimsuhted toimivatena hoida, seeläbi tagad endale suurema kindlustunde ning ka Sinu igapäevased ettevõtmised kulgevad oluliselt paremini. Ole valmis teiste inimestega jagama nii oma muresid kui rõõme.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Unenäo seletus


Aastahoroskoop mehele


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Öökulli kujuke: maasika kvarts


Kristall: roosa kvarts


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Tassid (4 tk) (350 ml)


Kaelakee: kollane tiigrisilm


Kaelakee: roheline aventuriin


Kaelakee: roosa kvarts


Päikesepüüdja: ingel



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused