2024. aasta horoskoop KALADELE

See aasta on rikas erinevate võimaluste poolest, samas ei jää tulemata ka väljakutseid. Võid olla kindel selles, et arened sellel aastal märkimisväärselt, kuna saad juurde uusi kogemusi ja teadmisi. Usalda rohkem oma sisetunnet. See aasta toob kaasa vaimse kasvu ja sügava ühenduse loomise oma sisemise minaga.

Arvatavasti köidavad Sinu tähelepanu rohkem kõikvõimalikud kunstilised tegevused, mistõttu püüa selliseid võimalusi endale ka igapäevaselt leida.

See aasta toob sinu ellu kaasa suurema arengu ja kasvu nii isiklikus kui ka tööalases elus. Oluline on see, et julgeksid rohkem oma mugavustsoonist välja astuda ja võtaksid omaks kõik muutused, mida elu Sinu eluteele toob.




Vastutustunne ja distsipliin on sellel aastal Sinu ettevõtmiste juures tavalisest olulisemad. Seeläbi lood endale kindlama vundamendi, millele toetudes oma eesmärke edaspidi ellu viia. Ära karda tegeleda ka asjadega, mis tunduvad alguses keerulistena.

Arvatavasti hakkavad Sinu tähelepanu köitma mitmesugused uued eluvaldkonnad. Soovid oma teadmisi ja oskusi täiendada ning seeläbi enesekindlust suurendada. Võid olla kindel selles, et laiem maailmapilt aitab Sind elus olulisel määral edasi liikuda.

Juba aasta alguses tasuks paika panna pikaajalised plaanid ja sihid, samas väga konkreetsete plaanide tegemisel mõtet ei ole.

Üldiselt oled sellel aastal väga ettevõtlik ning viid oma plaanid õigeaegselt ellu. Tänu oma sihikindlusele peaksid olema Sul head võimalused selleks, et osa saada suuremast sissetulekust. Ei ole välistatud ka mõningad ootamatud rahalised võimalused, mis on seotud näiteks pärandiga või rahalise võiduga.




Tegemist on väga suurepärase aastaga. Koged palju meeldivaid hetki väga erinevates eluvaldkondades. Samas ei tohiks oma tähelepanu liigselt hajutama hakata ning keskendu olulistele eesmärkidele. Seeläbi jõuad soovitud tulemusteni, oma energiavarusid mõttetult kulutamata.

Püüa teiste inimestega aktiivsemalt suhelda. Õpi tundma oma valdkonna inimesi ja loo kontakte. Seeläbi oled kursis oluliselt paremini kõikvõimalikke viimas aja trendidega ja võimalustega. Ole teiste inimestega suhtlemisel kannatlik ning ära heitu, kui Sinuga kikides asjades nõus ei olda.

Usalda oluliste küsimustega tegelemisel oma sisetunnet. Ainult faktidele tuginemine ei taga Sulle selliseid tulemusi, mida Sa oleksid oodanud. Pead arvestama sellega, et valeinfot on liikvel üsna palju.

Võimalike probleemide tekkimisel ole valmis neile uuenduslikke lahendusi otsima. Vanad meetodid ei pruugi tagada päris selliseid tulemusi, mida Sa võib-olla oleksid soovinud.




See aasta on suurepärane aeg selleks, et rohkem reisida. Seeläbi saad juurde meeldivaid mälestusi ja kogemusi, mida edaspidi vajaksid. Ära jäta reisidokumentide ettevalmistamist viimasele minutile. Selles vallas tuleb vajalikud ettevalmistused teha ära juba varakult, kuna hilinemisi ja takistusi võib tekkida mitmeid. Reisil olles jälgi tähelepanelikumalt oma väärisasju ja dokumente. Vastasel korral on oht varguse ohvriks sattuda.

Oma igapäevaste toimingute juures pane eriline rõhk organiseeritusele ja tõhususele. Ainult nii jõuad kõik vajalikud kohustused tehtud saada ning väldid enda liigset koormamist.

Suhtlemine on sellel aastal väga olulise tähendusega. Leia aega nii oma lähedaste, kolleegide, sõprade, kui ka sugulaste jaoks. Kõikvõimalikud ühised ettevõtmised ja ühiselt korraldatud koosviibimised tagavad hea meeleolu.




Töö ja äri

Oled sellel aastal nii tööalases elus kui ka äriasjades väga edukas. Enamik Sinu ettevõtmisi kulgeb just sellises suunas, nagu oled endale sihiks seadnud. Rohkem tasuks oma igapäevaste tööalaste ettevõtmiste juures kasutada loomingulisi võimeid, sest see aitab kaasa soovitud tulemuste poole liikumisele.

Arvatavasti hakkavad Sind huvitama mitmesugused uued valdkonnad. Peaasi, et saad tööasjades kasutada oma loomingulisust, sest seeläbi jõuad soovitud tulemusteni. Oleksid sellel aastal väga edukas sellistes valdkondades nagu kunst, muusika, kirjutamine, nõustamine ja kõik muud elukutsed, mis puudutavad kujutlusvõimet, kaastundlikkust ja emotsionaalset intelligentsust.

Tööalases elus kasuta julgemalt ära oma varasemaid kogemusi ja teadmisi. Ehkki Sinu tähelepanu võivad köita uued lähenemised ja lahendused, ei taga need Sulle selliseid tulemusi tööalases elus, nagu oleksid soovinud. Vanad järgiproovitud meetodid töötavad praegu kõige paremini.

Püüa suhted kolleegidega võimalikult headena hoida. Sellel aastal tasub olla oma väljaütlemiste juures väga ettevaatlik ning seda eriti just aasta teises pooles. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Vältida tuleks seda, et hakkaksid kolleege taga rääkima. Seeläbi tekitaksid endale pikaks ajaks probleeme.




Kui tegeleda äriga, siis see aasta peaks olema üsna hea aeg äriliste plaanide teostamiseks. Siiski ei tasu seada endale väga suuri eesmärke. Pigem keskendu väiksematele arengutele ja pane eriline rõhk just stabiilsusele. Mida realistlikum oled äritegevusele lähenemisel, seda paremaid tulemusi oled suuteline saavutama.

Äriasjades on hea kasutada oma loomingulisi ja praktilisi oskusi. See aitab Sul kiiremini eesmärkide poole liikuda.

See aasta ei ole hea aeg tööalases ja äriasjades suuremate riskide võtmiseks. Oled liialt tormakas ja ei mõtle vajalikul määral olulisi asju läbi, mis võib viia tagasilöökideni.

Oluliste küsimuste otsustamisel usalda rohkem oma sisetunnet.

Hoia tööalases elus ja äriasjades dokumendid korras. Täida need korrektselt ja esita õigeaegselt.




Tervis

Sellel aastal tuleb Sul oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Oled tavalisest tundlikum, mistõttu on haigused kerged Sulle külge haakima. Väga oluline on oma stressi kontrolli all hoida. Püüa teha kõik selleks, et stress üle pea ei kasvaks. Igapäevaste tegevuste juures ära ennast liigselt ära kurna.

Oma immuunsussüsteemi tugevdamisele tuleks sellel aastal rohkem rõhku panna. Hoia oma toiduvalik võimalikult mitmekesine. Püüagi oma toiduvalikul silma rohkem peal hoida ning tee vajalikke muudatusi, et see tervislik oleks.

Haigestumise korral on sellel aastal oluline koheselt ennast ravima hakata. Ära jää ootama seda, et haigused ise mööda lähevad. Seda arvatavasti ei juhtu. Kui alustad enda ravimisega õigeaegselt, on Sul võimalik kiiremini terveneda.

See aasta võib kaasa tuua mitmesuguseid probleeme liigestega. Ära lase liigeseprobleemidel liialt suureks paisuda, pöördu õigeaegselt arsti poole, saad leevendust ja probleemidele kiirema lahenduse.




Kalad on ka üldiselt silmaprobleemidele altid. See aasta võib aga kaasa tuua mõningaid ootamatuid silmaprobleeme. Väldi seda, et oma silmi liigselt pingutaksid. Vajad piisaval määral uneaega, et silmad saaksid puhata.

Võimalik, et see aasta toob kaasa ka mõningaid nahaprobleeme. Kui Sul on eelnevalt olnud nahaga seonduvaid haiguseid, siis sellel aastal tasuks olla väga tähelepanelik, et nahaprobleeme õigeaegselt märgata ja vajadusel arsti poole pöörduda.

Ole füüsiliselt aktiivsem. Füüsiline aktiivsus aitab igapäevast stressi paremini kontrolli all hoida ning unustada võimalikud mured.

Oma tervist tasuks regulaarselt arsti juures kontrollimas käia, eriti kui Sinu vanus on juba piisavalt suur. Seeläbi hoiad ennast tervena ning väldid võimalikke hilisemaid ebameeldivusi. Maga piisavalt, sest vajad sellel aastal rohkem und.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Isikuhoroskoobid


Kas sobime kokku?


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Taro kaardid: The Spirit Animal Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Dekoratsioon: ametüst


Dekoratsioon: roos


Käevõru: amasoniit


Laualam: majakas


Seinapilt lõuendil või kapal: udune raba


Kaelakee: kuukivi


Tööriistakomplekt: 122-osaline



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused