2024. aasta horoskoop KALJUKITSELE

Raha ja investeerimine

Rahaasjad on sellel aastal Sinu suurema tähelepanu all. Oled väga praktiline ja lähened rahaasjadele strateegiliselt. Mõtled sellele, kuidas tulevikus endale suurem finantsstabiilsus ja -kindlus tagada.

Säästmine võiks olla üks Sinu peamisi eesmärke. Raha ei tohiks aga säästma hakata nii, et Sa üldse ei kuluta. See paneb rahavood seisma ja Sinu sissetulek vähenema hakata. Samas ei tasu kulutada asjadele, mida Sa üldse ei vaja. Ka tasub rohkem rõhku panna sellele, et valmistada oma ostud pikemaajaliselt ette. Väldi odavate ja ebakvaliteetsete asjade hankimist.




Investeeringute tegemisel tasub olla sellel aastal tavalisest palju ettevaatlikum. Oled ka tavaliselt konservatiivne inimene, kuid sellel aastal tasuks olla sellest hoolimata veelgi ettevaatlikum. Ehkki asjad võivad tunduda roosilised, ei pruugi asjad tegelikkuses nii olla. Vajadusel pea nõu nende inimestega, kes oskavad Sulle investeerimise vallas kasulikke nõuandeid anda.

Sul tasub hoida oma silmad rohkem lahti ka selles osas, et leida endale uusi sissetulekuallikaid. Sa võid leida seda täiesti ootamatutest kohtadest, mis ei tähenda sugugi seda, et Sa peaksid hakkama väga palju rohkem tööd tegema.

See aasta on hea aeg ka ajutiste tööde tegemiseks. See aitab Sul teenida lisaraha, mida hädasti vajaksid. Ära karda uusi väljakutseid, sest need tagavad Sulle parema rahalise seisu.




Suurepärane aeg selleks, et tegeleda kinnisvaraga. Siiski ei tohi selles vallas muutuda hoolimatuks, sest see võib varem või hiljem kaasa tuua pettumusi ja probleeme. Kui soovid enda kinnisvara müüa, siis selleks on hea aeg. Siiski tasub varuda kannatust, sest kiiresti soovitud tehinguni Sa arvatavasti ei jõua. Kinnisvara ostmiseks on see aasta samuti aeg. Ka selles osas varuvaru kannatust, et leida endale kõige parem lahendus.

Laenu võtmiseks see aasta eriti hea aeg ei ole. Tee seda ainult siis, kui see on tõesti hädavajalik. Kõikvõimalikest tarbimislaenudest tasuks eemale hoida. Tee seda ainult siis, kui tõesti see hädavajalikuks osutub. Niisama kulutamiseks ei ole hea laene võtta.

Teistele inimestele laenu andmisega oled sellel aastal üsna heas seisus. Hindad hoolikalt seda, kellele anda laenu ja kellele mitte. Ära unusta ka laenulepingu sõlmimist. Kui on tegemist väga lähedase inimesega või sõbraga siis ei tasu ajada taga intressitulu. Sellisel juhul laena inimesele tema abistamiseks ning oota tagasi täpselt sama summa, mille laenasid.




Armastus ja suhted

Sellel aastal pühendud rohkem oma armuasjadele ja püüad suhte partneriga võimalikult hästi toimima saada. Võimalik, et esile kerkivad mõningad ootamatud arengud, millega pead koheselt tegelema asuma. Ära eelda seda, et partner kõikide asjadega koheselt nõus oleks, mille Sa välja pakud.

Üldiselt peaks suhe partneriga olema tugevnemas ning Sul on võimalik nautida mitmesuguseid väga meeldivaid hetki. Ka peaksid leidma lahenduse mõningad probleemid, mis on varasemate aastate jooksul esile kerkinud.

Kipud sellel aastal oma tööasjad esikohale seadma. See võib tähendada seda, et Sul jääb oluliselt vähem aega oma partneri jaoks. See võib tekitada arusaamatusi ja pingeid, eriti kui Sinu peres on lapsi. Oma partneri jaoks tuleks kindlasti rohkem aega leida, et temaga ühiseid hetki nautida.

Hea aeg kõikvõimalike diskussioonide pidamiseks, kuid sealjuures tuleb jälgida seda, et oleksid avatud ja aus. Oma tunnetest ja vajadustest tuleb avatumalt rääkida.




Sellel aastal võiks olla romantika olulisemal kohal, kui varasematel aastatel. Iganädalaselt tasuks midagi romantilist ette võtta, kasvõi õhtustada väljapool koduseinu. Ka pikemad jalutuskäigud mõjuvad hästi suhte toimimisele. Ühel või paaril korral aastas tasuks ette võtta mõni romantiline reis. See ei pea ilmtingimata toimuma kuhugi soojale maale, vaid võib toimuda ka Eestis, näiteks lähed partneriga spaasse, romantilisse hotelli või turismitallu.

Võimalik, et rahalised küsimused võivad sellel aastal tekitada mitmesuguseid arusaamatusi ja pingeid Sinu suhtesse. Oluline on jagada oma mõtteid partneriga ning võtta kuulda seda, mida partner ühest või teisest asjast arvab. See aitab nii mõnedki probleemid ära hoida või vähemalt neid leevendada.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul päris head võimalused uute romantiliste suhete või sidemete loomiseks. Sind köidavad sellel aastal mõnevõrra teistsugused inimesed, kui varasematel aastatel. Soovid oma ellu võib-olla midagi uut. Siiski tasub säilitada ka teatud ettevaatlikkus, et mitte ennast siduda negatiivsete inimestega. Selliste inimestega ei pruugi Sul eriti hea suhe tekkida, kuigi alguses võib-olla tundub teisiti.




Peamised väljakutsed

Oled väga praktiline ja distsiplineeritud inimene. Püüad oma ettevõtmise alati põhjalikult ette valmistada ja oled tavaliselt üsna enesekriitiline. Sellel aastal aga peaksid kõige sellega olema mõnevõrra ettevaatlikum. Kõik see võib tekitada Sulle stressi ja ärevust, kuna sead endale väga ebarealistlikke ootusi ja võtad endale kanda liialt palju kohustusi.

Oma energiavarud tuleb hoida tasakaalus. Kipud selles vallas minema liialdustesse, tekitades endale pikaks ajaks muresid ja ka võimalikke terviseprobleeme. Pead õppima vajadusel EI ütlema, kui Sulle liialt palju kohustusi õlgadele pannakse.

Kipud eelistama tööalaseid kohustusi isiklikule elule. See võib tähendada probleeme perekondlikes ja armuasjades. Selles vallas tuleb jälgida seda, et Sul oleks tagatud kindel tasakaal, vastasel korral võid tekitada pikaks ajaks pingeid perekondlike asjades.




Oled sellel aastal väga ettevõtlik, kuid kipud endale eesmärkideks seadma asju, mis on raskesti teostatavad. Mõtle hoolikalt, kas üks või teine asi on ikka realistlik või mitte. Kui selles vallas valeotsuseid teed, kannatad terve aasta.

Võimalik, et sellel aastal on stress Sul tavalisest mõnevõrra suurem. See tähendab ka seda, et lähed oma rahaliste vahenditega kallale, kuna otsid stressist väljapääsu erinevate asjade ostmisega. See ei ole ka sugugi hea idee, kuna võib viia Sind rahalistesse raskustesse. Pead hoolikalt mõtlema sellele, mida osta ja kuidas osta. Stressi leevendamiseks püüa leida teisi vahendeid. Selleks on hea sõpradega suhtlemine ja looduses liikumine.

Inimsuhete vallas peaksid olema mõnevõrra ettevaatlikum lubaduste andmisel. Nende lubaduste täitmine võib hiljem osutuda palju keerulisemaks, kui Sa oleksid seda osanud arvata. Seepärast mõtle hoolikalt, mida lubad ja kellele lubad. Pead arvestama sellega, et täitmata lubadused kahjustavad olulisel määral Sinu mainet.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Saatuse aastahoroskoop


Aastahoroskoop naisele


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Öökulli kujuke: ametüst


LED küünlad (5 tk)


Taro kaardid: The Sugar Skull (koos raamatuga)


Võtmehoidja: ametüst


Päikesepüüdja: merevaik


Padjakate 40 x 80 cm (2 tk)


2in1: käevõru/kaelakee: oonüks, tiigrisilm


Küünlaalus



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused