2024. aasta horoskoop KALJUKITSELE

Oled sellel aastal tavalisest palju sihikindlam oma eesmärkide poole liikumisel. Võid olla kindel selles, et enamik Sinu alustatud asju jõuavad soovitud tulemusteni. Pead ainult rohkem jälgima pisidetaile, sest need mängivad tavalisest olulisemat rolli. Juba aasta alguses tasuks paika panna prioriteedid, mille poole liikuma hakata.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma eluga aktiivsemalt ja kiiremini edasi liikuda. Just nüüd on aeg, kui tuleks hakata oma plaane ja ideede ellu viima, millele Sa juba kaua mõelnud oled või mis on siiani ühel või teisel põhjusel ellu viimata jäänud. Ole julgem ja ettevõtlikum ning tule julgemalt oma mugavustsoonist välja.

Oled tavalisest avatum ja vastuvõtlikum kõige selle suhtes, mis Sinu ümber toimub. See annab võimaluse märgata asju, mida Sa siiani oled tähelepanuta jätnud. Võimalik, et Sinu tähelepanu hakkavad köitma ka täiesti uued eluvaldkonnad, millega ennast edaspidi tihedamalt siduma hakkad.

Oma ettevõtmisi peaksid hoolikamalt planeerima ja korraldama, et mitte läbi põleda. Sinu energiavarud on küll suured, kuid samas ka kuluvad kiiresti. Seetõttu püüa hoida kõik enda jaoks kindlas tasakaalus. Ületöö tegemine kasuks ei tule, kuna see võib ohustada Sinu tervist.




Inimsuhetele pöörad sellel aastal tavalisest suuremat tähelepanu. Teed kõik selleks, et inimsuhted normaalselt toimiksid, et mingeid suuremaid probleeme esile ei kerkiks. Ei karda Sa vajadusel ka vabandust paluda, kui oled mõne eksimuse teinud inimsuhete vallas. Pead aga olema julgemalt valmis EI ütlema, kui seda see vajalikuks osutub. Ära lase endale pähe istuda.

Rohkem tasuks tegeleda oma hobidega ja kõikvõimalike selliste tegevustega, mis pakuksid Sulle naudingut ja rahulolu. See suurendab ka olulisel määral Sinu tahtejõudu ja sihikindlust edaspidiseks tegevuseks.

Oled sellel aastal tavalisest palju uudishimulikum. Soovid teada saada kõike seda, mis Sinu ümber toimub. Pead ainult olema ettevaatlik sellega, et Sa ei trügiks liigselt teiste inimeste eraellu. See võib valusalt kätte maksta ja tekitab Sulle inimsuhetes palju probleeme.

Oma igapäevaste ettevõtmiste juures näita välja suuremat praktilisust ja distsiplineeritust. Mida paremini see Sul õnnestub, seda paremini oled suuteline ennast teostama.




Uute teadmiste ja oskuste omandamine on olulisel kohal. Võib-olla otsidki endale uusi võimalusi selleks, et hakata käima kursustel või muul moel saada uusi teadmisi ja oskusi, mis Sind elus edasi aitaksid.

Igapäevases elus tuleks kasuks see, kui kasutaksid rohkem ära oma praktilist meelt. See aitab teha paremaid otsuseid ning vältida riskide teele langemist. Kiirustades tehtud otsused võivad Sulle varem või hiljem valusalt kätte maksta.

Ole julgemalt valmis teiste inimeste poole pöörduma, kui tunned, et vajad abi ja nõuandeid.

Väiksemate muudatuste tegemine oma elukorralduses tuleks sellel aastal kasuks. Püüa loobuda kõikidest nendest asjadest, mis enam Sinu huve ei teeni, et teha seeläbi ruumi kõigele uuele ja põnevale.

Sõbrad võivad vajada rohkem Sinu abi ja toetust. Võimalik, et nad satuvad mõningate raskuste keskele ning just Sina saad neile abikäe ulatada. Ole aga tähelepanelik, et Sa ei seoks ennast teiste probleemidega liialt tihedalt. Sellega on oht tõmmata ka endale probleeme kaela.




Suurepärane aeg selleks, et teha koduses elus mõningaid ümberkorraldusi ja et seeläbi muuta kodune keskkond hubasemaks ja harmoonilisemaks. Koduga seonduvalt kerkivad esile mõningad ootamatused, mis suurendavad ka Sinu rahalisi väljaminekuid. Samas väga muretsema ei pea, kuna suudad asjad kiiresti kontrolli alla saada.

Ole oma igapäevaste toimetuste juures sellel aastal mõnevõrra tähelepanelikum. Sind võidakse vastasel korral kergesti ära kasutada, eriti kui jätad mõningad olulised detailid tähelepanuta. Ära lase teistel inimestel endale pähe istuda ja oma mõtteid peale suruda. Ole julgemalt valmis EI ütlema.

Suurepärane aasta reisimiseks, kuna reisimine kulgeb Sul päris hästi. Erilisi takistusi tekkida ei tohiks. Aja dokumendid aga õigeaegselt korda, pigem vara, kui hilja. Jälgi reisi ajal seda, et kõik väärisasjad oleksid kindlalt kaitstud. Hoia raha ja isiklikud dokumendid enda läheduses.

Sellel aastal võiksid rohkem keskenduda pikemaajaliste plaanide tegemisele. See tagab Sulle oluliselt suurema kindlustunde ning aitab võimalikke probleeme ja takistusi kergemini ületada.

Pereliikmetega suhtlemisel varu nende jaoks rohkem aega. Kipud oma tööalaste kohustustega olema niivõrd hõivatud, et pereliikmete jaoks jääb vähe aega.




Töö ja äri

Oled sellel aastal tavalisest töökam ja ambitsioonikam. Oled ka oma loomult väga töökas ja ambitsioonikas, kuid sellel aastal on see kuidagi eriti esiplaanil. Suudad oma tööalaste ettevõtmistega saavutada edu ja kasvu, mistõttu ei ole välistatud ka ametikõrgenduse saamine. Keskendu oma peamistele eesmärkidele ja pane paika pikaajalised plaanid. See aitab kõige paremini eesmärkide poole liikuda.

Püüa oma tööalases elus säilitada kindel tasakaal, seeläbi väldid läbipõlemist ja probleemide tekkimist. Enda eest tuleb rohkem hoolitseda, ennast igapäevaselt välja puhata. Seeläbi väldid enda ülekoormamist ja stressi tekkimist.

Tööasjad eeldavad sellel aastal seda, et pööraksid rohkem tähelepanu kõikvõimalikele pisidetailidele. Need mõjutavad Sinu tööalaseid tegemisi tavalisest palju enam. Ka tuleks vältida tormakust, kuna vastasel korral võid ennast leida probleemide keskelt.




Sulle võivad avaneda mitmed unikaalsed võimalused teadmiste ja oskuste täiendamiseks. Nendest võimalustest tasub kinni haarata. Ka tasuks oma kolleegidega rohkem rääkida nendest asjadest, mis on Sulle võib-olla arusaamatud või millest Sa sooviksid rohkem teada saada. Kolleegidelt saad väga kasulikke nõuandeid, mis aitavad Sind tööalastes asjades olulisel määral edasi liikuda.

Hoia suhted kolleegidega headena. Ära lase ennast kiskuda intriigidesse. Ettevaatlikum tasuks olla nende kolleegidega, kes tavaliselt on teravate väljaütlemistega. Sellel aastal võivad nad selles osas liialdustesse kalduda, mis võib tõsiselt Sinu tundeid haavata. Püüa kasvatada paksem nahk, et töö saaks normaalselt kulgeda.

Kui tegeled äriäriga, siis sellel aastal on esiplaanil laienemine ja kasv. Praegu tasubki keskenduda rohkem sellele, et leida oma ettevõttele uusi kliente, pakkuda uusi tooteid või uurida uusi turge. Oleksid kõige selle juures väga edukas. Ära ei delegeeri sellekohaseid kohustusi kellelegi teisele, vaid püüa nendega rohkem ise tegeleda.




Tervis

Sellel aastal tuleks rohkem vaeva näha selle nimel, et oma tervise eest hoolt kanda ja haigusi ennetada. Kipud olema selles osas mõnevõrra pealiskaudne ja mistõttu võid oma tervise hooletusse jätta.

Eelkõige tuleks panna rõhk sellele, et Sinu igapäevases elusolevaks koht regulaarsel treeningul, tervislikul toitumisel ja piisaval uneajal. Just viimane on sellel aastal tavalisest olulisema tähendusega. Vajad rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et seeläbi stress kontrolli all hoida.

Oma tervist tasuks lasta regulaarselt kontrollida. Seeläbi on Sul võimalik nii mõnedki ebameeldivused hiljem ära hoida. Samas tuleks olla arstide pandud diagnoosidega mõnevõrra skeptiline. Vajadusel lase diagnoos panna ka mõnel teisel arstil, eriti kui tegemist on mõne tõsisema diagnoosiga.




Samamoodi tuleb sellel aastal suuremat tähelepanu pöörata ka oma vaimsele tervisele. Oma emotsioonid tuleks hoida rohkem kontrolli all ja teha kõik selleks, et stress oleks samuti madalal tasemel. Kõige paremaks relvaks stressiga võitlemisel on enda ümbritsemine positiivsete inimestega. Jaga nendega oma mõtteid, muresid ja rõõme ning seeläbi hoiad ka oma stressi paremini kontrolli all.

Pööra rohkem tähelepanu oma toiduvalikule. Kipud toiduga liialdama ja kasutama toiduained, mis Sinu seedesüsteemi paigast ära löövad.

Treening võiks olla väga olulisel kohal sellel aastal Sinu igapäevases elus. Samas ei tohiks selles vallas liialdama hakata. Kui Sa ei ole spordiga eriti tegelenud, siis koheselt aktiivse treeninguga alustamine võib seada ohtu Sinu tervise. Võta rahulikult ning suurenda oma koormust järk-järgult.

Rohkem tasuks tähelepanu pöörata ka oma hammaste tervisele. Selles vallas võivad tekkida mõningad ootamatud ebameeldivused, mis vajaksid kiiresti lahendamist.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Suhte analüüs ja võimalused (kvaliteet)


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Elevandi kujuke: india ahhaat


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Sacred Power (koos raamatuga)


Dekoratsioon: ametüst


Päikesepüüdjad: liblikad (2 tk)


Tekk (100 x 130 cm)


Pendel: roosa kvarts


Kristall: roosa kvarts


Pehme mänguasi: tarantel



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused