2024. aasta horoskoop LÕVILE

Raha ja investeerimine

See aasta toob arvatavasti kaasa Sinu rahalises olukorras stabiilsuse kasvu. Pöörad suurt tähelepanu oma tööalastele kohustustele ning püüad seeläbi oma sissetulekut suurendada. Eelkõige tasuks sellel aastal keskenduda ametialaste oskuste suurendamisele tugevdamisele ja edutamisvõimaluste otsimisele, sest seeläbi kasvataksid kindlasti oma sissetulekut.

Rahaliste otsuste tegemiseks tuleb varuda rohkem aega ning vältida tormakust. Rohkem tuleks tähelepanu pöörata sellele, et vajalik uurimistöö saaks eelnevalt tehtud. Investeerimise vallas tuleks oma investeerimisportfell oluliselt mitmekesisemaks muuta. Seeläbi väldid kõikide munade ühte korvi panemist ning seeläbi ka riske. Rahaliste vahendite investeerimisel on olulisel kohal kannatlikkus ja pikaajaline visioon. Ainult seeläbi jõuad soovitud tulemusteni.

Arvatavasti keskendud sellel aastal rohkem ka kinnisvaraga tegelemisele. Kui Sul peale kodu kinnisvara ei ole, siis asud võib-olla teiste inimeste kinnisvaraga seonduvaid küsimusi lahendama. Ei ole välistatud ka see, et saad kinnisvara päranduseks. Kinnisvaratehingutes edu saavutamine tähendab aga seda, et teeksid ära põhjaliku eeltöö ning pööraksid rohkem tähelepanu detailidele. Vajadusel konsulteeri mõne inimesega, kes Sulle kasulikke nõuandeid oskab anda.




See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma rahaasju muuta. Võib-olla oled olnud oma rahaasjade korraldamisel hoolimatu ning ei ole pööranud piisaval määral tähelepanu raha kogumisele. Sellel aastal selles vallas asjad muutuvad ning Sinu kindlustunne on suurenemas.

Jälgi tähelepanelikumalt enda ümber toimuvat, sest Sulle võivad avaneda mitmed uued võimalused lisaraha teenimiseks. Siiski tasub selles vallas säilitada ettevaatlikkus ning mitte kõik uued võimalused ei ole tulutoovad. Selles vallas ära lase teistel inimestel endale survet avaldada, rääkigu nad nii head juttu, kui tahes.

Raha kogumine on äärmiselt oluline, kuid samas tuleb arvestada ka sellega, et raha peab olema pidevas liikumises. Kui keskendud ainult raha kogumisele, tähendab see seda, et Sinu rahaline sissetulek võib hakata vähenema. Püüa leida kindel tasakaal raha kulutamise ja säästmise vahel. Suuremate ostude tegemiseks on see aasta päris hea aeg. Sul on piisavalt kannatlikkust, kõik vajalikud ettevalmistused ära teha. Suuremad ostud tasub läbi arutada pereliikmetega, sest nende käest võid saada kasulikke nõuandeid ja soovitusi, kuidas rahaasjad paremini tasakaalus hoida.




Suurepärane aeg selleks, et rahaasjades ja investeerimise vallas oma teadmisi ja oskusi täiendada. Loe raamatuid, käi kursustel ja kuula teiste inimeste nõuandeid. Seeläbi suudaksid edaspidi oma rahaasjad oluliselt paremini toimima saada ja endale stabiilsuse tagada.

Sellel aastal tasub olla väga ettevaatlik laenu võtmisega. Olukord maailmas muutub kiiresti, mistõttu võid sattuda hiljem keerulisse olukorda.

Teistele inimestele laenu andmist tasub sellel aastal üldse vältida. Anna laenu ainult väga väga usaldusväärsetele inimestele või pereliikmetele.

Hoia korras kõik maksualased dokumendid. Esita need riigiasutustele õigeaegselt, seeläbi väldid hilisemaid probleeme ja ebameeldivusi.




Armastus ja suhted

Armastuse vallas toob see aasta kaasa suhte soojenemise ja tugevnemise. Olulisel kohal võiks olla romantika ja tähelepanu pööramine üksteisele. Väga suurt rõhku tasuks panna sellele, et oma partneriga oma tunnetest ja soovidest rohkem rääkida. Kuula ära ka see, millised on Sinu partneri soovid ja tundud.

See aasta on hea aeg selleks, et üheskoos ette võtta selliseid tegevusi, mis soodustavad vastastikust mõistmist. Oma suhtes tuleks väga suur rõhk panna tähelepanule ja üksteise imetlemisele. Oma partneriga tasuks sellel aastal julgemalt arutada ka pikemaajalisi sihte ja plaane. Kompromisside leidmine selles osas peaks olema tavalisest kergem ülesanne.

Hoia oma tööalane ja eraelu sellel aastal rohkem tasakaalus, vastasel korral võib see negatiivselt mõjutada Sinu suhte toimimist. Partner vajab võib-olla isegi tavalisest enam Sinu tähelepanu, mistõttu leia piisaval määral aega tema jaoks.

Väga olulisel kohal on romantika ja romantilised sündmused. Selliseid ettevõtmisi tasub ette võtta kasvõi iga nädal või iga päev. Käi partneriga väljas söömas, muuseumites, kinos, teatris. Suurepärane aeg ka pikemateks jalutuskäikudeks. Vähemalt korra tasub ette võtta ka pikem reis. Miks mitte veeta mõned päevad mõnes turismitalus.




Püüa oma partnerit aeg-ajalt millegi meeldivalt üllatada. Tee talle kingitusi ja vii teda erilistesse kohtadesse. Väga olulisel kohal on see, et oma partneriga seotud olulisi tähtpäevi meeles peaksid.

Võimalik, et mõningad rahalised küsimused võivad kaasa tuua pingeid ja arusaamatusi. Need tuleks kiiresti kompromisside teel lahendada. Väldi oma mõtete pealesurumist, seeläbi jõuad parimate tulemusteni.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasub hoida oma silmad lahti. Ole ise julgem uusi tutvusi alustama. Uusi võimalusi võib seal sellel aastal avaneda päris palju, kuid kõik ei pruugi olla nii roosiline, kui Sa seda võib-olla esmapilgul arvavad. Seetõttu säilita teatud ettevaatlikkus.

Kriitilise pilguga tasub üle vaadata oma soovid ja ootused partnerile, seeläbi väldid olukorda, kus Sinu nõudmiste tulemusena uutest võimalustest lihtsalt ilma jääd.




Peamised väljakutsed

See aasta on rikas erinevate muutuste poolest. Sinu kohanemisvõime pannakse paljudes situatsioonides proovile. Muutustega toimetulek ei ole Sulle praegu mitte kõige kergem ülesanne. Samas ei ole Sul võimalik ka muutusi edasi lükata või neid ära hoida. Püüagi võtta asja optimistlikult ning suhtu muutustesse kui võimalusse oma eluolu paremaks muuta.

Igapäevased toimetused eeldavad sellel aastal suuremat tähelepanu ja hoolikust. Väldi seda, et muutud oma ettevõtmiste juures liialt pinnapealseks hoolimatuks. See võib tähendada mitmesuguseid probleeme ja ebameeldivusi inimsuhetes. Lisaks võib selle tulemusena olulisel määral kannatada Sinu maine, eriti tööalastes asjades.

Väga suureks väljakutseks on sellel aastal see, et leiaksid tasakaalu oma era- ja tööelu vahel. Tööalaseid kohustusi võib olla Sul niigi palju, kuid kipud neid endale veelgi juurde võtma. See võib viia olukorrani, kus pereliikmed muutuvad Sinu suhtes rahulolematuks.




Keskendud sellel aastal võib-olla liigselt raha kogumisele. Raha peab olema pidevas liikumises, sest vastasel korral ei pruugi Sul hiljem olla enam midagi koguda. Leia kindel tasakaal. Osta vajalikke asju, kuid samas püüa ka piisaval määral rahalisi vahendeid kõrvale panna.

Rahaasjad eeldavad sellel aastal mõnevõrra suuremat tähelepanu, uute teadmiste ja oskuste omandamist. Võiksid oma teadmisi täiendada eelkõige investeerimise vallas, et seeläbi teha paremaid otsuseid ning vältida võimalikke vigu.

Üheks suureks väljakutseks saab olema sellel aastal stressiga toimetulek. Püüa jälgida seda, et õigeaegselt reageeriksid, kui stress on suurenemas. Seda aitab leevendada hea seltskond, liikumine looduses, hobidega tegelemine ja aktiivne liikumine. Samuti tuleks kasuks see, kui igapäevaselt mõne spordialaga tegeleksid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Elutee üldskeem


Horoskoop naisele


Käevõru: maasika kvarts


Vaas (16 cm) - Iittala


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis Toomemäel


Taro kaardid: Finding Inner Peace Inspiration (ainult kaardid)


Kokkupandav lennuk - Bell Boeing V-22 Osprey


Kaelakee: roosa kvarts


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: ametüst


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused