2024. aasta horoskoop LÕVILE

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid muutusi. Sul on piisaval määral julgust ja tahet selleks, et teha oma elus mitmesuguseid ümberkorraldusi, et vabaneda vanadest mustritest ja hakata kasutama uusi võimalusi. Rohkem tasub keskenduda enda arengule ja enesetäiendamisele, et seeläbi oma silmaringi laiendada. Kõikvõimalikud uued huvialad võivad hakata Sulle huvi pakkuma.

See aasta toob kaasa mõningaid katsumusi, mis on seotud muutustega ja võimalike tagasilöökidega. Oluline on see, et oleksid kohanemisvõimeline ning püüaksid muutusi ja probleeme mitte liialt tõsiselt võtta. Võid olla kindel selles, et jõuad lõpptulemusena soovitud tulemusteni.

Suudad sellel aastal edu saavutada praktiliselt kõikide asjadega, millega algust teed. Eriti peaks see kehtima karjäärivaldkonnas. Saad osaks ka tunnustusest, mida kaua oodanud oled. Võtad enda kanda mitmesuguseid uusi kohustusi, millest võib-olla eemale tasuks hoida, mistõttu hinda hoolikalt, mis asjad väärivad Sinu tähelepanu ja mis mitte.

See aasta ei ole hea impulsiivsete otsuste tegemiseks, see võib pikaajaliselt mõjuda Sulle väga laastavalt. Väga tähelepanelik tasuks olla selles osas ka rahalistes asjades.




Inimsuhete valdkond on Sinu suurema tähelepanu all. Püüad teha suuremaid jõupingutusi selleks, et luua uusi tutvusi ja tugevdada olemasolevaid sidemeid. Keskendu sellele, et oma mõtteid ja ideid teiste inimesteni viia, sest leiad endale sellel aastal rohkesti mõttekaaslasi, mis aitab Sul ka eluigapäevaste asjadega paremini toime tulla. Ära karda oma tundeid ja vajadusi väljendada.

Oma vaimse ja füüsilise heaolu eest tuleks rohkem hea seista. Võimalikud on mõningad probleemid, mis on Sinu enda tekitatud. Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et muuta oma elukorraldus tasakaalukamaks ja stabiilsemaks.

Sellel aastal võib olla suureks probleemiks stress, millega tuleb koheselt võitlema hakata. Vastasel korral kannatab ka Sinu keha.

Nagu juba varem öeldud, on see aasta suurepärane aeg selleks, et kasvada ja ennast harida. Võimalik, et Sulle saab teatavaks informatsioon, mis aitab Sul edaspidiseid ettevõtmisi paremini korraldada. Haara julgemalt kinni kõikvõimalikest uutest võimalustest, mis avaldaksid Sinu maailma. Osale töötubades, käi konverentsidel või alusta osalemist mõnel koolitusel.




Väga oluline on see, et paneksid juba aasta alguses paika pikemaajalised sihid, mille poole liikuma hakata. See aitab Sul oma igapäevaseid otsuseid paremini teha ning keskenduda rohkem ka enda arendamisele just selles valdkonnas, mida praegu kõige rohkem vajad.

Tunned sellel aastal suurt rõõmu sellest, kuid suudad midagi suuremat korda saata. Selliseid ettevõtmisi on Sul sellel aastal päris palju. Ole ainult oma ettevõtmiste juures hoolikas ja töökas. Vastasel korral tuleb Sul nii mõnedki olulised asjad hiljem ümber teha.

Sellel aastal on Sinu suurimaks katsumuseks see, et hoida tasakaal töö- ja eraelu vahel. See ei saa olema kerge ülesanne, kuna võtad endale igapäevaselt kanda liialt palju kohustusi, millega vähendad olulisel määral oma eraelu jaoks mõeldud aega. See võib tekitada pingeid peresuhetes.

Sellel aastal võiksid rohkem tegeleda oma hobidega, käia looduses ja kasuks tuleks ka reisimine. Seeläbi hoiad oma emotsionaalset tasakaalu ning väldid tervisemuresid.




Üldiselt on see aasta Sulle päris positiivsete mõjudega. Siiski tuleb jälgida seda, et Sa ise enda teele erinevaid takistusi ei tekitaks. Seetõttu ole tähelepanelik ning väldi tormakust oluliste asjade otsustamisel.

Ole julgemalt valmis esile tooma oma juhtimisoskuseid. Suhtle aktiivsemalt teiste inimestega ning püüa ennast ümbritseda selliste inimestega, kellega ühiselt olulisemate eesmärkide poole liikuda.

Oled sellel aastal seikluslik ja julge, mistõttu soovid leida oma igapäevasesse ellu ka rohkem seiklusi ja põnevaid sündmusi. Pead aga säilitama selles vallas tasakaalu ja ettevaatlikkuse, et ennast mitte probleemide keskele viia.

Arvatavasti tuleb Sul sellel aastal rohkem aidata ka teisi inimesi. Nad võivad vajada Sinu toetust ja nõuandeid. Ole valmis abivajajaid aitama, kuid tee seda nii, et Sa ennast liigselt teiste inimeste muredega ei seoks. Piirdu pigem nõuannete andmisega. Nõuandeid anna aga nii, et Sa teiste inimeste probleeme suuremaks ei teeks.




Töö ja äri

Tööalaselt oled sellel aastal päris edukas. Enamik Sinu ettevõtmisi kulgevad soovitud viisil ja tagavad Sulle soovitud tulemused.

Mida rohkem ennast tööalases elus pingutad, seda rohkem on Sul võimalik osa saada tunnustusest, edust ja uutest võimalustest. Ülemused ja kolleegid oskavad Sinu loovust, sarmikust ja juhtimisoskusi suurepäraselt hinnata. Pühendumine oma eesmärkidele tagab Sulle tööalases elus soovitud tulemused. Rohkem tuleks tähelepanu pöörata detailidele, sest need mõjutavad väga olulisel määral Sinu tööalaseid tegemisi.

Arvatavasti toob see aasta Sinu tööalasesse ellu mitmesuguseid uusi võimalusi, millest tasub kinni haarata. Need võivad alguses küll tunduda Sulle mõnevõrra hirmutavatena, kuid kui hakkad vaikselt asjadega tegelema, jõuad väga huvitavate tulemusteni.

Püüa oma tööalaseid tegevusi korraldada nii, et need oleks võimalikult efektiivsed. Vajadusel ole valmis oma töökorralduses muudatusi tegema. Kasuks tuleksid uued oskused, trendid ja tehnoloogiad. Seeläbi suudaksid väga positiivseid tulemusi saavutada.




Tööalases elus tasub hoida pilk tulevikus. See aitab igapäevaseid otsuseid paremini teha ning eksimusi paremini vältida. Jälgi tähelepanelikumalt enda ümber toimuvat, sest seeläbi oskad paremini hinnata oma tööalaste asjade käekäiku.

Hoia suhted kolleegidega toimivatena, vajadusel tee järeleandmisi ja püüa otsida kompromisse. Kui sinu kollektiivis on mõni inimene, kes otsib intriige, siis sellest inimesest tasuks targu eemale hoida. Sellise inimesega ei ole hea aeg vestlustesse laskuda, sest varem või hiljem võib ta Sulle kaikaid kodaratesse pilduma hakata.

Kui tegeled äritegevusega, siis see aasta on hea aeg uute ideede teostamiseks. Väga olulisel kohal on ettevalmistuste tegemine, sest ainult nii suudad välja jõuda soovitud tulemusteni. Kasuks tuleks see, kui ärilisi plaane koos kellegi teisega ellu viiksid. Üksinda võib see kujuneda mõnevõrra keeruliseks ja tulemuste saavutamine ei pruugi olla nii kiire, kui Sa soovinud oleksid.

Äriasjades on see aasta suurepärane aeg selleks, et uusi kliente otsida. Klientidega suhtlemise võiksid Sa enda peale võtta, sest suudaksid võib-olla teistest inimestest oluliselt paremini tulemusi saavuta.




Tervis

Tervisele tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Sinu energiavarud on üsna kõikuvad, mistõttu tuleks keskenduda sellele, et need rohkem tasakaalus hoida. Väga oluline on see, et Sinu igapäevases elukorralduses oleks tagatud ka Sinu heaolu.

Mida distsiplineeritum sellel aastal oled, seda paremad võimalused on Sul säilitada tervislik eluviis, millel on väga positiivne mõju nii Sinu füüsilisele kui vaimsele tervisele. Jälgi tähelepanelikult, et kõik vajalikud igapäevased kohustused oleksid täidetud.

See aasta toob arvatavasti kaasa rohkesti stressi ja ärevust. Püüa ennast rohkem jälgida ning kui stress ja ärevus hakkavad üle pea kasvama, püüa teha kõik selleks, et see kiiresti kontrolli alla saada. Selles osas tasub julgemalt oma pereliikmetega rääkida. Just nende läheduse ja toetus on see, mis aitab stressi kõige paremini kontrolli all hoida. Ka võiksid oma stressiga tegelemisel kasutada ära füüsilist aktiivsust, joogat ja meditatsiooni.




Sellel aastal on soovitav rohkem tähelepanu pöörata oma seedesüsteemile. Sinu seedesüsteem on niikuinii tundlik, kuid sellel aastal on see veelgi vastuvõtlikum kõikvõimalikele probleemidele. Seetõttu hoida oma toiduvalik mitmekesine ja tervislik. Väldi liialdusi ja liialt rasvased toiduained.

Väga olulisel kohal on rohke vedeliku tarbimine. Ära unusta juua puhast ja värsket vett, sest see aitab nii mõnedki tervisemured ära hoida.

Sellel aastal tasub olla ettevaatlikum füüsilise töö tegemisel, kuna on oht ennast kergesti mitmesuguste seadmetega vigastada. Ka tasuks olla ettevaatlikum liikluses osalemisel. Õnnetused on kerged tekkima ning seda mitte Sinu enda vigade tõttu. Eriti tähelepanelik tasub olla jalgrattaga liikumisel.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Isikuhoroskoobid


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Seinapilt lõuendil: päikesetõus rabas


Taldrikud (20 cm) (4 tk)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Skulptuur: muusik


Tassid: loomad (4 tk)


Tassid: Adele Bloch-Bauer (2 tk)


Multitööriist: 28-osaline (Victorinox)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused