2024. aasta Kitsele hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas toob see aasta arvatavasti Sinu ellu mitmesuguseid positiivseid arenguid ja muutusi. Ole valmis julgemalt oma tunnetest ja soovidest partneriga rääkima.

Kasuks tuleks see, kui oma partneriga üheskoos koduses elus midagi suuremat ette võtaksid. See aitab mõlema osapoole kuuluvustunnet oluliselt suurendada.

Partneriga suhtlemisel tasub jälgida seda, et Sa oma mõtteid talle liialt jõuliselt peale ei suruks. See võib kaasa tuua mitmesuguseid arusaamatusi.

See aasta on suurepärane aeg abiellumiseks. Sellel aastal sõlmitud abielu peaks olema pikaajaline.

Ole valmis oma partnerit rohkem toetama ja julgustama. Ta võib vajada Sinu abi ja toetust ka selliste asjade juures, mille juures ta tavaliselt iseseisvalt on hästi hakkama saanud.

Kui oled vallaline, tasub tähelepanelikumalt jälgida enda ümber toimuvat. Suurepärane aeg selleks, et leida endale tõeline hingekaaslane. Siiski tasub olla valikute tegemisel ettevaatlik ning mitte lihtsalt tormata. Kriitilise pilguga võiksid üle vaadata oma ootused ja lootused.




Tervis

Sellel aastal peaksid oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama. Kõik asjad ei kulge nii ladusalt, kui Sa oleksid soovinud, mistõttu on pinged samuti kerged tekkima.

Jälgi seda, et Sinu energiavarud oleksid piisavad. Kipud enda kanda võtma liialt palju kohustusi, millega Sul on ühel hetkel raske toime tulla. Sellest tekib stress, mis omakorda võib põhjustada mitmesuguseid tervisemuresid.

Puhkus ja kõikvõimalikud lõõgastavad tegevused aitavad vältida energiapuudust. Samuti aitavad need hoolitseda Sinu keha eest ja vabaneda halbadest mälestustest.

Terviseprobleemide tekkimisel ära viivita spetsialistide poole pöördumisega. Ka plaanilised uuringud tagavad Sulle parema tervise.

Aasta teises pooles võib tekkida krooniliste haiguste ägenemine. Seda saaksid suvekuudel ennetada, kui oma tervisele rohkem tähelepanu pööraksid.

Kõige haavatavamad on sellel aastal Sinu seede- ja närvisüsteem. Kilpnäärmega võivad samuti tekkida probleemid.

Terve aasta jooksul tasuks tuleks rõhk panna immuunsussüsteemi tugevdamisele, eriti on see vajalik sügiskuudel.

Ole füüsiliselt aktiivsem. Samas ei ole praegu hea aeg tegeleda väga suuri jõuvarusid eeldavate spordialadega, see võib tekitada mitmesuguseid vigastusi või muid probleeme.

Veeda rohkem aega looduses. Seeläbi tagad endale suuremad energiavarud ja parema olemise.




2024. aasta Kits mehele

Sellel aastal tuleb Sul keskenduda oma tööalastele ettevõtmistele. Selles vallas võivad Sind ees oodata mitmesugused raskused, mis eeldavad Sinult jõuvarude ja tähelepanu täielikku suunamist oma tegemistele. Samas ei ole see aasta sugugi ainult halb tööalases elus. Sulle on avanemas paljud uued võimalused ja väljavaated.

Sellel aastal esilekerkivad võimalused tekivad väga ootamatult, samamoodi kaovad ootamatult. Seetõttu tuleb Sul olla väga tähelepanelik ja õigeaegselt neist võimalustest kinni haarata, vastasel korral saavad osa neist teised inimesed.

See aasta on hea aeg ka riskide võtmiseks. Samas võib Sinu konservatiivne lähenemine takistada riskidega tegelemist. See ei ole võib-olla sellel aastal kõige parem lähenemine.

Sul võib tekkida ootamatu soov või vajadus oma töökohta vahetada. Siiski ei tasu sellekohaseid otsuseid teha kergekäeliselt ja tormakalt. Aruta otsused läbi ka oma pereliikmetega.

Aasta esimene pool on suurepärane aeg kõikvõimalike ärisidemete loomiseks. Sul on võimalik leida head koostööpartnerid, kellega edaspidi üheskoos edasi liikuda.

Inimsuhete vallas näita välja oma sarmikust ja diplomaatilisi oskusi. See aitab ühelt poolt inimsuhteid toimima saada, kuid teiselt poolt lood endale võimalusi, kuna Sinu andeid märgatakse ka teiste inimeste poolt.

Hea aasta selleks, et oma sissetulekut suurendada. Jälgi tähelepanelikult uute teenimisvõimaluste tekkimist, kuna võid leida endale lisatöö, millest kaua unistanud oled.

Armastuse vallas peaks see aasta olema üsna positiivsete mõjudega. Oma partneriga tuleb avatumalt suhelda ja tema jaoks rohkem aega leida.

Sõbrad võivad vajada sellel aastal tavalisest enam Sinu abi ja toetust. Ole nende jaoks olemas, kuid väldi seda, et kõiki asju nende eest ära tegema hakkaksid. Piirdu pigem nõuannete ja soovituste andmisega.




2024. aasta Kits naisele

See aasta võib Sinu ellu tuua mitmesuguseid muutusi. Üldiselt on need muutused positiivsed ja mõjutavad olulisel määral kogu Sinu elu. See aasta ei saa olema lihtne, kuna sündmusi on äärmiselt palju ja Sinult eeldatakse tavalisest enam julgust.

Pead jälgima seda, et kõikvõimalike probleemidega õigeaegselt tegelema asuksid. Kui Sa seda ei tee võivad probleemid kiiresti paisuda palju suuremateks, millega on Sul hiljem juba raske toime tulla.

Usalda rohkem oma sisetunnet, see aitab paremaid lahendusi leida. Ka võiksid rohkem toetuda oma elukogemusele.

Paljud raskused on sellel aastal seotud Sinu tööalase eluga. Kui Sinu olukord tööl on ebastabiilne ja kui positiivseid arenguid oodata ei ole, on võib-olla parem leida uus töökoht.

Muutustega oled suuteline suhteliselt hästi toime tulema. Võiksid rohkem rõhku panna kolleegidega suhtlemisele, see aitab Sul ennast paremini ja kindlamalt tunda.

Püüa oma emotsioonid teiste inimestega suhtlemisel paremini kontrolli all hoida. Vastasel korral on arusaamatused ja probleemid kerged tekkima.

Kui oled vallaline, siis on Sul sellel aastal head võimalused kohtuda unistuste mehega. Siiski tasub vältida tormakust suhtesse astumisel, see võib tähendada hiljem pettumusi ja probleeme. Võta asju rahulikult ja nüüd liigu samm-sammult edasi.

Võiksid sellel aastal rohkem reisida. See tooks Sinu ellu palju positiivseid emotsioone. Reisimine tasuks pigem jätta aasta keskele või lõpuossa. Aasta alguses võivad reisimisega kaasneda mitmesugused probleemid ja arusaamatused.

Arenda julgemalt oma oskusi ja võimeid, näita neid ka julgemalt välja.

Tee suuremaid jõupingutusi selleks, et oma elukvaliteeti parandada. Kasuta selles osas kõikvõimalikke võimalusi, mis Sulle on avanemas.

Hobidega tegelemine võib Sind viia sellel aastal kontakti väga huvitavate inimestega, kes Sinu elu edaspidi positiivselt mõjutama hakkavad.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Elutee üldskeem


Aastahoroskoop naisele


Vaas


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Dekoratsioon: tšakra ja ahhaat


Nõude komplekt lastele (3-osaline)


Seinakell


Päikesepüüdja


Käevõru: aafrika türkiis


Öökulli kujuke: aafrika verekivi


Kaelakee: kaalud



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused