Rosinakeeks

Üks väga lihtne keeks rosinatega. Rosinad või asendada või rosinatele juurde lisada muid kuivatatud puuvilju.




KOOSTISAINED

175 g võid
150 g suhkrut
3 muna (M suurus)
1/2 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soola
1 tl vanillisuhkrut
175 g rosinaid
240 g nisujahu
veidike tuhksuhkrut
võid keeksivormi määrimiseks




VALMISTUSJUHEND

1. Pane rosinad kuuma vette 5 minutiks ligunema. Seejärel kurna ja püüa rätikuga või majapidamispaberiga võimalikult hästi kuivatada.

2. Sõelu jahu kaks korda läbi sõela.

3. Tõsta 1 spl jahu rosinatele ja sega läbi, et kõik rosinad oleksid jahused.

4. Vahusta toasoe või suhkru, vanillisuhkru ja soolaga.

5. Lisa munad ja vahusta edasi.

6. Sega jahu ja küsetuspulber.

7. Lisa jahusegu ülejäänud taignale. Sega korralikuks taignaks. Lisa rosinad ja sega läbi.

8. Määri keeksivorm võiga. Kalla taigen keeksivormi. Märja noaga lõika piki keeksivormi taigna keskele umbes 1 cm sügavuselt lõhe.

9. Küpseta 160-kraadises ahjus umbes 80 minutit.

10. Valmis keeksile raputa peale tuhksuhkrut.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Aastahoroskoop mehele


Vaas


Käevõru - Tiibeti ahhaat


Kaelakee: kollane topaas


Käevõru: ahhaat


Tassid (6 tk)


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Taro kaardid: Wild Woman Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: sügisene leht


Küünlaalus

Seotud postitused