Tähemärgid armastajana (Kaalud, Skorpion)

Millised on Kaalud ja Skorpion armastajana? Mida nad omalt poolt pakuvad ja mida ootavad.




KAALUD – VEETLEV ARMASTAJA

Kaalud on kui loodud armastuse jaoks, võtavad vaevaks ka pikas suhtes meelitusi öelda. Kaaludele meeldivad paarisuhted, kui usutakse olevat hingesugulased, siis kestab suhe igavesti. Seejuures ei lõpeta nad kunagi flirtimist, aga selle pärast ei tasu muretseda. Flirtimine on neile sama vajalik kui hingamine. Kaalud tulevad partneri juurde alati tagasi, kui on vaimu värskendanud. Kaalud teevad palju selleks, et armusuhtes poleks tülisid. Pealtnäha väga vooruslikud, rahuldavad partneri iga tuju ja hoolitsevad rahulolu eest. Kaalud õpivad varakult, kuidas inimestele meele järgi olla, sest vihkavad ebakõlasid. Rahu säilitamise nimel lähevad kompromissidele. Kaalud on sageli ebasiirad, aga seda on raske avastada. Vahel purskuvad kõik allasurutud tunded välja, aga harmooniline seis taastatakse ruttu. Kaalusid peetakse laiskadeks ja otsustusvõimetuteks oma kaalutlemise ja tujude kõikumise tõttu. See tuleneb sellest, et Kaalud näevad võimalusi ja tahavad langetada õige otsuse. Kaalud tahavad head välja näha ja alati õigesti käituda. Kogu kenaduse maski taha on peidetud väga kriitiline iseloom, mida suhtes olemise soov ei lase avaldada. Kaalud jätavad paljugi enda teada. Kui õnnestuks Kaalusid õhutada välja ütlema kõike, siis oleks see armusuhtele pigem kasuks. Kaalude erogeensed kehapiirkonnad on tuharad, silmad, kõrvad, suu, huuled, nahk. Erutavalt mõjub armunud olek, sensuaalsus, elutarkus, harmooniline ümbruskond. Armuelu aktiveerivad parfüümid, küünlad, maasikad, ðampanja, patðuli õli. Fantaasiates domineerivad ideaalne armastaja ja keelatud naudingud. Armusuhe toimib, kui temaga ei vaidle.




SKORPION – ARMUKADE ARMASTAJA

Skorpion on seksuaalselt aktiivne tähemärk, aga tema kired on varjatud salapärase välimuse taha. Teda tundma õppida on väga raske, ta välistab saladuslikult ülemäärase intiimsuse. Tema võimas libiido vajab väljundit, aga ta tahab olla emotsionaalselt sõltumatu. Vajadus partneri järele muudab ta haavatavaks. Ta ei taha, et teda kontrollitakse, tema järel nuhitakse. Ta ise domineerib ja valitseb, midagi hoiab ta alati ainult enda teada. Kallimalt ootab täielikku lojaalsust ja truudust. Armastus ja iha on rangelt lahus tema jaoks, mistõttu põgusad seksuaalsuhted pole sugugi välistatud, aga mitte tema kallima puhul. Ta ei andesta ega unusta iial truudusetust. Skorpioni usaldust tagasi võita enamasti ei õnnestugi. Skorpioni tõmbab kõik, mis on varjatud, salapärane, ohtlik ja keelustatud. Ta peab vahel seisma silmitsi enda süngema osaga ja mõnikord tundub, et tal on lausa surmasoov. Ta vajab oma süngematel perioodidel mõistvat ja tunnustavat partnerit. Skorpioni salvav keel paneb igaühe nutma ja ta torkab ilma hoiatamata. Mürgiastel ei ole personaalselt kellelegi suunatud. Oma tõusude ja mõõnade ületamisel tunneb ta end haavatavana, on kahtluste küüsis oma võimete pärast, kardab kaotada kontrolli. Skorpion näeb otse oma kaaslase südamesse, tunnetab tugevaid ja nõrku külgi, kasutab teist sageli ära süümepiinadeta. Ta on sageli manipuleeriv ja kaastundetu, siis aga jälle arvestav ja hoolitsev. Skorpionist armastajat on väga raske mõista, tema partneril peab olema tugev “selgroog” ja “paks” nahk, nõrkust ta ei talu. Erogeenne kehaosa on kubeme piirkond. Erutab massaaþ, võim, valu, sadomasohhism, erootika, seksikas aluspesu. Mõtteid viivad armuelule granaatõunad, spargel, nahast riiete kandmine, mereannid. Skorpioni fantaasiates domineerib kõik, mis on keelatud ja salajane. Et armusuhe toimiks, ei tohi oma nina tema asjadesse toppida ega olla liiga õrnahingeline.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (põhjalikum variant)


Aastahoroskoop


Pehme mänguasi: iguaan


Päikesepüüdja: merevaik


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kassi kujuke: labradoriit


Unenäopüüdja


Taro kaardid: The Night Before Christmas (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil: Väike-Taevaskoda


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Kaelakee: neitsi tähtkuju



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused