Kuidas Kaladest lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Kaladel on kombeks otsustavat tegutsemist edasi lükata. Nad on suured unistajad ja näevad lastes omaenda elu jätku. Kalad ei arvesta sageli lapse vähese elukogemusega. Ühelt poolt on nad tundlikud ja armastavad vanemad, loovad palju võimalusi mängimiseks, arendavad last kunstiliselt ja loovas vallas. Teiselt poolt on aga salatsevad ja sageli ise oma hingeeluga puntras, lapse individuaalsusega piisavalt tegelda ei suuda. Nad on lapsevanemana kaastundlikud ja osavõtlikud, aga neil on raske toime tulla karmi reaalsusega, mistõttu lapsed peavad sageli neile endile toeks olema.




Sageli taganevad nad ka lubadustest ja manipuleerivad tõe-vale piirimail, on liiga emotsionaalsed laste kasvatamisel. Sellest kõigest hoolimata on nad tundlike ja suure empaatiavõimega lapsevanematena oma lastele suurepärased sõbrad ja nõuandjad. Nad tunnetavad vaistlikult oma laste probleeme ja muresid, hätta jäävad vaid probleemide praktilisel lahendamisel. Lastel ei ole kerge kasvada Kaladest vanemate juures hoolimata sellest, et vanemad on alati oma laste jaoks sõbraliku sõnaga olemas. Kaladest vanemad kipuvad tegutsemise jätma teiste hooleks või annavad lastele liiga suure vabaduse, on ebapraktilised reaalses elus.




Kaladest vanema läbisaamine Jäärast lapsega

Head suhted, aga kurnavad. Jäärast lapsed tahavad kõike ja korraga saada. Jäärast laps võib olla äärmiselt isekas ja agressiivne. Kaladest vanemad saavad palju südamevalu ja pisaraid tema pärast. Kalade empaatiavõime on legendaarne, aga Jäär ei tea empaatiast midagi. Ta on avameelne ja aktiivne tegutseja, proovib pidevalt leida uusi lahendusi. Mingit “märtri mängimist” ta ei talu. Jäära jaoks on silmakirjalikkus ebameeldiv, aga Kaladest vanemad ei räägi asjadest mitte kunagi nii avameelselt nagu need tegelikult on. Väikese Jäära jonnitujusid ja lärmakust ning suurema lapse hädaohtude trotsimist ja seksuaalsust on Kaladel raske ohjeldada.




Kaladest vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

Hea läbisaamine, väga võidukas tulemus. Neis on sarnaseid nautlevaid omadusi. Maalähedane loomingulisus ja kunstianded ühendavad neid. Sõnnist laps ei võta riske ja vajab hellitamist. Kalad ei pea südant valutama ja hellitada nad oskavad. Empaatiavõimeline vanem ei sunni oma last muutustele vägisi ega kiirusta teda ülearu tagant. Võib-olla on Sõnnist lapsi vaja rohkem tagant tõugata paremate tulemuste saamiseks. Pehme, mõistev ja fantaasiarikas lapsevanem ei kutsu Sõnnist lapses esile raevuhoogusid ega liigset kangekaelsust. Sõnnist lapse optimism ja ausameelsus mõjuvad ka Kaladest vanematele hästi. Selles koosluses võib laps vanemale isegi head mõju avaldada, aga ta võib laisaks muutuda.




Kaladest vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Kaksikutest lapsed muudavad vanemad rahutuks, sest Kaladest vanemate fantaasia maalib hulle pilte lastega seotud ohtudest. Kaksikud suurte tembutajatena provotseerivad seda. Kaksikutest lapsed lihtsalt peavad kõike ja kohe teada saama, nad urgitsevad ka oma vanemate hingeelus. Kaksikutest lastel õnnestub oma vanemaid tüssata ja Kaladest vanemad ei suuda kontrollida nende negatiivseid omadusi. Mõnes mõttes on nad isegi sarnased: Kalad fantaseerivad palju ega avalda kunagi täit tõtt, Kaksikutest lapsed muudavad samuti oma lugusid pidevalt. Ebameeldivad faktid lükatakse kõrvale siin mõlemalt poolt. Suhetes puudub ausus, pigem manipuleeritakse teineteisega.




Kaladest vanema läbisaamine Vähist lapsega

Ideaalne klapp, vaoshoitud sügav armastus. Mõlemad on tundlikud ja teineteisest hoolivad. Stabiilsust võib vaid kasvukeskkonnas väheseks jääda. Vähist laps kujutab ohud suuremaks, Kaladest vanemate tõttu see ülemäärane ettekujutus ei vähene. Kalad armastavad oma lapsi, vanemlikust armastusest puudu ei ole. Nad ei suuda vaid Vähist last piisavalt iseseisvusele õhutada, sest neil endil on reaalse eluga nõrk side. Mõlemad armastavad vett ja veega seotust ning hoolitsevad teineteise eest. Need on väga lähedased suhted, vaistlikult tunnetavad nad teineteise hingeelu.




Kaladest vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Nõudlik ja võimukas Lõvi kasvab kergesti “üle pea”. Ühendavaks võib olla vaid Lõvi loomingulisus. Lõvist laps on põhiolemuselt heasoovlik, aga sellest hoolimata kasutab ära Kaladest vanemate nõrkusi. Lõvi vajab rohkem distsipliini kasvamisel, kui Kalad tagada suudavad. Kui Lõvi saab liigselt ära hellitatud, siis on temaga väga raske toime tulla. Autokraatlik ja kõigutamatu laps haarabki peres võimu oma kätte ja hakkab dikteerima teiste pereliikmete elu. Kalad võivad hätta jääda ka Lõvist lapsele kõigi võimaluste tagamisega, kui püüavad talle meele järele olla.




Kaladest vanema läbisaamine Neitsist lapsega

Neitsist laps on liiga kriitiline, aga tulemus võib olla võimas. Elu korraldamatus võib häirida last, aga Kalad on delikaatsed ja hoiavad oma igati korralikku last. Nad jäävad hätta vaid Neitsist lapse praktilise elu korraldamisega. Neitsile sobib hästi korraldatud elu ja reeglid meeldivad neile. Neitsist laps on praktiline ja realistliku mõtlemisega väikesest peale. Neil kahel on vähe ühiseid jooni, aga kasvatus sujub, sest Kalad on suure empaatiavõimega. Neitsi võib omandada selles koosluses pehmemaid ja tundlikumaid omadusi, mille tõttu ta võib olla keskmisest vähem kriitiline. Kalade emotsionaalsus tekitab Neitsist lapses aga segadust, seesmiselt võib ta jääda pisut ebakindlaks.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (perekond)


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Kas sobime kokku?


Kokkupandav helikopter - Sikorsky UH-60 Black Hawk


Seenekujulised kristallid: rodoniit (7 tk)


Tassid ja taldrikud (6 tk)


Kaelakee: abalone pärlikarp


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kott: moonid


Nukk Charlie


Kaelakee: amburi tähtkuju



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused