Sünniruun – BERKANA (15. märts – 30. märts)

Ruunisümbolid on väga tugevate mõjudega ning sünniruunid mõjutavad inimese elu ja tulevikku. Sünniruuni enda läheduses hoidmine tagab suurema turvatunde ning see aitab oma energiaga lahendada probleeme ja raskusi, mis eluteele on sattunud.

Enda sünniruuni teadmine ja omamine aitab langetada keerulisi otsuseid ning muuta keerulised situatsioonid enda jaoks võimalusteks.

Sünniruune on 24 ja need on jaotatud aastasesse perioodi.




BERKANA (15. märts – 30. märts)

Nimi: BERKANA

Järjekorranumber: 18

Tähendus: Kase oks

Värv: Tumeroheline

Puu: Kask

Taim: Kortsleht

Jumal: Frigga, Holda

Kivid: Pole konkreetset kivi

Omadused: Arenguvõimelisus, soojus, tähelepanu, suhtlemisoskus

Märksõnad: Hooldamine, uuestisünd, areng, uuendused, kaitsmine, inimsuhted

Ajalooline tähendus: Maa jumalik energia

Fauna: Kõik loomad (pole konkreetset looma)




Iseloomuomadused

Oled inimene, kes ühel või teisel viisil püüab olla kasulik teistele inimestele. Oled abivalmis ja helde ning kaitsed neid inimesi, kes on elu hammasrataste vahele jäänud. Ka seisad jõuliselt õigluse eest, kaitstes nõrgemaid.

Teiste inimeste abistamine on Sulle väga hingelähedane. Sa ei karda abivajajate eest vajalikke asju ka ära teha. Ehkki see võib viia selleni, et Sind aeg-ajalt ka ära kasutatakse, ei lase Sa sellel ennast segada.

Sinu kujutlusvõime on väga hästi arenenud. Hea oleks, kui leiaksid sellele väljundi mingi loova tegevuse näol. Oleksid suurepärane õpetaja, kuna lastega läbisaamine on Sul veres.

Perekond ja kodu on Sulle olulise tähendusega. Hoolitsed väga oma pereliikmete eest. Kodune keskkond on Sul hubane ja meeldiv, teed selle nimel väga suuri jõupingutusi. Pereliikmetega suhtlemine sujub Sul hästi, kui Sa ainult kõiki asju oma pereliikmete eest ära ei tee. Ka nemad vajavad tegemisrõõmu ja sellest tulenevat head enesetunnet.




Berkana on viljakuse ruun, mis võib viidata, et Sinu peres kasvab palju lapsi.

Armuelus oled mõnevõrra kinnine. Oma tunnete väljendamine pole Sulle kerge ülesanne. Kui Sinu partner võtab enda kanda suhte erksana hoidmise, on kõik hästi. Sina omalt poolt tood ju suhtesse hoolitsuse ja tähelepanu.

Sulle meeldivad kõikvõimalikud uued ideed ja mõtted, mistõttu haarad neist ka lennult kinni. Sa ei karda oma elus muudatusi teha, kui leiad, et need võiksid ühel või teisel viisil aidata elus edasi liikuda. Ehkki austad väga traditsioone, leiad viisi ka selleks, et uuega kaasa minna.




Tööalases elus oled ettevõtlik ning nii mõneski küsimuses teerajajaks. Sulle meeldib proovida uusi lahendusi ja ideid, et seeläbi töökorraldus edukamaks muuta. Rutiinne töö Sulle meelepärane pole, kuid kui vaja, oled valmis ka rutiinset tööd tegema. Ametiredelil liigud kiiresti ülespoole, kuid päris organisatsiooni juhiks Sa suure tõenäosusega ei ihka saada.

Oled oma tegevuste juures tihtilugu liialt pinnapealne, pööramata vajalikult määral tähelepanu detailidele. See võib Sind viia aeg-ajalt ebameeldivate sekelduste keskele.

Rahaasjadesse suhtud alati tõsiselt. Näpud põhjas olukorda Sa ei suuda taluda, mistõttu on Sul alati piisavad rahalised varud. Samas ei kõhkle Sa ka oma rahalisi vahendeid kulutada, kui see aitaks tagada hea enesetunde ning aitaks Sul elus edasi liikuda.

Kaotusi ja probleeme talud Sa kehvasti. Need võivad Sind tõsiselt rajalt maha lüüa. Oled suuteline probleemid küll alati lahendama, kuid need jätavad Sinu sisemisse maailma tihtilugu tõsise jälje.




Sinu tulevik

Sinu elus mängivad seiklused ja võimalused olulist rolli. Siiski tasuks säilitada ka teatud ettevaatlikkus, sest kõik võimalused pole mõeldud kinnihaaramiseks.

Oma ettevõtmiste juures ära sea kunagi endale eesmärgiks koheseid tulemusi. Naudi tegemise rõõmu ning ei jää need tulemusedki tulemata.

Oma sisemine maailm tuleks hoida rohkem tasakaalus. Kipud selle tihtilugu tähelepanuta jätma.

Sinu vaim on mässuline, mistõttu pead leidma enda jaoks originaalse viisi, kuidas seda mässulisust kontrollida. Kui see ei õnnestu, tunned ennast elus läbikukkununa.




Soovitused

Pööra peresuhetele rohkem tähelepanu. Asu probleemide tekkimisel nendega koheselt tegelema.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Tassid: linnud (4 tk)


Tassid (4 tk) - kassid


Kassi kujuke: roheline aventuriin


Vihmavari: kassid


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Vice Versa (koos raamatuga)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Seinapilt lõuendil või kapal: puud Võrtsjärves


Kristallide tükikesed (tsipsid): labradoriit



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused