9 iseloomuomadust, mis paistavad esmapilgul silma

Iga jooneke või kortsuke näos ei ole veel vananemise tunnus. Isegi noorel näol esineb mõningaid joonekesi, olgu need naerukurrud või vihakortsud. Näolihased liiguvad vastavalt tunnetele ja emotsioonidele. Esimesed kurrud ilmuvad sellesse näopiirkonda, mis kõige rohkem liigub ja võivad nii mõnestki iseloomuomadusest märku anda.

1. Meelelisus

Tugevad silmade sisenurgast allapoole suunduvad jooned räägivad keskmisest suuremast tundeerksusest ja näitavad võimet kirglikult armuda. Sellised pisut nagu tursunud silmaalused näitavad naiste puhul kirglikku ja sooja natuuri, meeste puhul võivad näidata ka seksuaalse energia liigsest raiskamisest põhjustatud väsimist. Tursed silmade all võivad näidata ka südame- või neerude puudulikku tööd.




2. Agressiivsus

Kui lisaks kahele kulmude vahel olevale püstkriipsule on ninajuurel ka kolmas põikijoon, on tegemist äkilise ja ründava iseloomuga. Selline inimene on kergesti solvuv ja kiiresti ärrituv, vihastades võib olla isegi hirmuäratav. Sellist ägedat ja ründavat energiat on hea maandada füüsilise töö või spordiga.

3. Ebakindlus

Otsaesisele tekkivad ebakorrapärased põikijooned räägivad süütunnetest, ebamäärastest hirmudest, närvilisusest, ebakindlusest ja raskustest kontaktide sõlmimisel. Inimene on pidevalt kahtlustega kimpus, puudub selge eesmärk elus. Selline inimene on umbusklik ja saamatu, võib teha tahtmatult teistele halba. Enesekindlal inimesel tekivad otsaesisele tugevad terved jooned.




4. Otsekohesus

Kulmude vahel olev paralleelne, selge ja sirge kortsupaar näitab aktiivset mõttetegevust ja mõningast sissepoole elamist. Selline inimene on loomuliku õiglustundega ja vahel liigagi otsekohene. Tal on head administreerivad omadused ja suurepärased analüüsivõimed, aga ta kipub sageli üle mõtlema.

5. Liigne tundlikkus

Silmade välisnurkadesse kogunenud väikesed kortsukesed räägivad suurest tundlikkusest. Silmade välisnurkadesse tekivad kortsud ka rõõmsatel inimestel, kes palju naeravad ja nalja armastavad. Visuaalsel vaatlemisel on enamasti aru saada, millise inimesega tegu on. Naerukortsud tekivad lisaks silmanurkadele ka põskedel.




6. Keskendumisvõime

Selged põikijooned üle otsaesise räägivad arukusest. Tegemist on hea keskendumisvõime ja tugeva natuuriga. Teiste mõjudele selline inimene ei allu ja on enamasti mõistliku ellusuhtumisega. Üks, kaks või isegi kolm selget paralleelset põikijoont üle otsaesise on enamasti eduka natuuri tunnusmärk ja sageli ilmuvad sellised jooned juba üsna noorel inimesel. Sellistest inimestest peetakse lugu. Eriti hea näitaja on, kui kolme selget põikijoont lõikab üks sirge püstijoon, mis lubab suurt mõjuvõimu.

7. Egotsentrism

Üks sirge joon kulmude vahel ehk nn “rippuv nõel” näitab uhkust ja liiga kõrget enesehinnangut, samuti kalduvust üksindusele. Sellised inimesed on väga enesekesksed ja mõnikord isegi eriskummalised. Suur keskendumisvõime võimaldab jõuda kõrgetele kohtadele, aga selline joon viitab ohtlikule elule.




8. Auahnus

Suunurkades olevad peened väikesed püstkortsukesed räägivad tugevast isiksusest, kel on tegutsemisjulgust ja auahnust. Võitlushimulise ja seiklusaldina on selline inimene sihikindel oma eesmärkide saavutamisel. Vanemas eas ümber suu tekkivad kortsud viitavad pettumustele, eriti armuelus.

9. Heatahtlikkus ja edukus

Kaks pikka tervet pisut kaarjat ninasõõrmete juurest kergelt allapoole suunduvat joont suu ümbruses näitavad suurt arukust. 60nda eluaasta paiku ilmub tavaliselt ka teine kortsupaar lisaks, mis algab suunurgast ja liigub lõua poole. Sellised 2+2 kortsud on omased õnnelikele inimestele, kes on suutnud midagi märkimisväärset elus saavutada. Inimene on huumoriküllase ellusuhtumisega, heatahtlik ja soe, arukas ja andekas. NB! Ideaalsed põsekortsud on pisut kaarjad ja väga sümmeetrilised.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Unenäo seletus


Küünlaalus


Dekoratsioon: roos valgustusega


Seinapilt lõuendil või kapal: Tartu


Seinakaunistus: koolibri


Barbie nukk (GTJ79)


Skulptuur: baleriin


Taro kaardid: Wisdom of the House of Night Oracle (koos raamatuga)


Taro kaardid: The Synchronicity Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused