Kaunista oma kodus või kontor suurte seinapiltidega

Juba kaugetest aegadest alates on inimene kaunistanud oma kodu või töökoha seinu piltidega.

Tänu arvutite ja digikaamerate kiirele arengule on harjutud tänapäeval pilte arvutist vaatama, paberile trükitakse pilte harva. Ka suuremõõtmeliste piltide trükkimine pole väga sage, kuid selles vallas on tänu võimaluste ja tehnika arengule lisandumas aina uusi poolehoidjaid ja kasutajaid.




Trükitud foto on hoopis midagi muud, kui piltide arvutis vaatamine. Kasutades aga suuremõõtmelisi fotosid ruumi kujundamisel, on tulemused alati suurepärased. Suured pildid, laiusega üle meetri, pälvivad alati vaatajate suurt tähelepanu.

Paljude jaoks võib olla ruumide sisustamine ja kujundamine üsnagi keerukas ning professionaalse disaineri palkamine ei ole aga jõukohane. Siinkohal aitavad probleemi lahendada suured fotod seintel. Just need võimaldavad lahendada seinte kaunistamise probleemi, tuues ruumidesse elu ja värskust.

Loomulikult ei pea suurte fotode kasutamine piirduma ainult koduseintega. Neid saab sama edukalt kasutada kontoriruumides, fuajeedes, koridorides jne. Lisaks ruumide kaunistamisele, on seinapilt suurepäraseks kingituseks iga ürituse puhul – olgu tegu siis sünnipäeva, pulmapeo või muu üritusega.




Suured seinapildid meilt

Kindlasti oled Sa tähele pannud seda, et VARA-WEB tegeleb ka fotode müügiga. Meie fotode valikus on üle 8000 foto ning fotode hulk täieneb pidevalt. Meie fotode hulgast leiab nii abstraktseid fotosid, linnavaateid ning loomulikult ka loodusfotosid.

Meie laieneva valiku hulgast leiab nii suuri kui ka väikseid pilte kodu või kontori seintele, millega saab ruume muuta ilusamaks ja elavamaks.

Suuri seinapilte saad osta meie e-poest »




FOTO KAPAL

Fotokapa on kõige soodsam võimalus suurte fotode eksponeerimiseks seinal. See on kerge ja sile alusmaterjal (10 mm paksune), millele kleebituna on fotod vastupidavamad ja jätavad väga hea üldmulje. Foto liimimine kapale tagab sellele suurema vastupidavuse. Fotode puhul kasutame poolläikivat fotopaberit, mis toob esile pildi värvide sära.

Piltide kergemaks seinariputamiseks on kaasas spetsiaalsed konksud (vt. pilti). Materjali kerguse tõttu on fotokapa seinariputamine võimalik ka nööpnõelte abil, kui seinas on tapeet. See jätab ära tülika aukude puurimise.




FOTO RAAMITUD KAPAL

Fotokapa puhul on oht, et see võib aja jooksul hakata veidi kaardu tõmbuma, eriti kui see pole korralikult seinale kinnitatud või hoitakse seda lihtsalt seina ääres. Seda probleemi aitab vältida kapa raamimine. See tagab fotokapa pikaajalise püsimise.

Raamitud fotokapa on raamitud Nielseni alumiiniumraamiga. Raamide värvivalikus on hõbedane ja must. Soovitame siiski kasutada hõbedast pildiraami, kuna see ei muutu pildi ümber liialt domineerivaks ning võimaldab pildi ilul paremini esile tõusta.

Alumiiniumraamil on tagumisel küljel kinnituskohad, mis teeb pildi seinale riputamise kergemaks.




FOTO LÕUENDIL

Lõuend on kõige enam kasutatavaks võimaluseks piltide seinale riputamiseks. Meil on kasutusel matt ja kerge tekstuuriga lõuend, mis võimaldab esile tuua värvide erksust.

Foto on trükitud hea kvaliteediga lõuendile, mille puhul on värvide püsimine garanteeritud umbes 200 aastaks. Lõuend omakorda on paigaldatud puidust alusraamile. Kasutame nö. kiilusüsteemi, mis võimaldab vajadusel lõuendit pingutada. Alusraami tagumisel küljel on traat, mis hõlbustab pildi seinale riputamist.

Pildi kinnitus toimub alusraami tagumisele küljele, mistõttu on võimalik lõuendil olev foto seinale riputada ka raamimata kujul.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Unenäo seletus


Kaelakee: kambaba jaspis


Käevõru: oonüks


Lusikad (7 tk)


Ripats: valge hauliit


Kausid (5 tk)


Klaasid: liblikas (6 tk)


Vaasid (2 tk)


Puidust rongirada (42 osa)


Skulptuur: 3 karu



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused