Selle kapsasupi valmistamine käib kiirelt. Supi muudab eriliseks sellele lisatud keeduvorst. Odav ja tervislik toit.
Loe edasiSilt: vesi
Kreemjas lõhesupp
Suurepärase maitsega kreemjas lõhesupp. Suurepärane toit kogu perele.
Loe edasiKarjala pirukad
Karjala pirukad on meie põhjanaabrite juures populaarsed küpsetised. Karjala piruka omapära on see, et taina juures peab rukkijahu moodustama vähemalt poole. Täidisena võib kasutada erinevaid putrusid.
Loe edasiRabarberijook
Rabarber on peamiselt tuntud koogimaterjalina, kuid seda võib edukalt kasutada ka joogi valmistamiseks. Jook tuleb mõnusa maitsega ja kosutavaks joogiks kuumal suvepäeval.
Loe edasiSidrunibroiler
Broileri valmistamiseks on kasutatud sidrunit, mis annab broilerile koos mitmete maitsetaimedega huvitava maitse.
Loe edasiLihtsalt valmiv omlett
Omlett täidab kiiresti kõhu ja kerge valmistada. Sobib nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks.
Loe edasiMillest aru saada, et keha tahab juua?
Arvatakse, et inimese keskmine veevajadus on umbes 2 liitrit, aga tegelikult sõltub see iga inimese eripärast (soost, vanusest, füüsilisest koormusest, kehakaalust, energiavajadusest, kehalisest aktiivsusest. Väike kogus vett moodustub keha ainevahetuse käigus ja osa saadakse toiduga. Palju oleneb ka sellest, millises kliimas inimene elab. Nii palju kui keha kaotab vedelikku, peab ta asemele saama, tervise seisukohalt on oluline hoida keha veetase tasakaalus.
Loe edasiMuffinid õunte ja kreeka pähklitega
Tervislikke õunu tasuks süüa iga päev ning neid on hea kasutada ka küpsetistes. Pehmed ja mahlased muffinid õunte ja kreeka pähklitega meeldivad igaühele.
Loe edasiKuidas sõltuvad vee-, maa-, puu-, tule- ja metallielement üksteisest?
Idamaade filosoofia järgi koosneb maailm viies elemendist, mis on üksteisest sõltuvad. Metallist sünnib vesi ja see on ainus element, mis kuumutamisel sulab vedelikuks.
Loe edasiTest: kas lähed läbi tule ja vee?
Vastates 6-le küsimusele, saad teada, kas Sinus on piisavalt jõudu ja tarkust, et liikuda elus läbi tule ja vee.
Loe edasi