Munakaste

Munakaste on toitev eesti toit. Seda on lihtne valmistada ning sobib suurepäraselt lihatoitude juurde.




KOOSTISAINED

2 spl rasva
2 spl jahu
1/2 klaasi piima või puljongi ja piima segu
2 muna
soola




VALMISTUSJUHEND

Rasv sulatada, jahu kuumutada selles helekollaseks, lisada vedelik ja keeta 5-6 minutit. Munad lüüakse lahti, segada vähese koguse kastmega ning kallata siis kastme hulka ja kuumutatakse (mitte keeta).

Sobib lahjemate lihatoitude juurde.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Jänesekapsad


 Palmse mõis


 Kõrghooned Tallinnas

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused