2015 aasta perekonna horoskoop

Milliseks kujuneb 2015 aasta (Kitse aasta) sulle pereelus. Kuidas käituda oma pereliikmtega, mida üheskoos ette võtta, et see aasta oleks meeldejääv ja huvitav nii Sulle kui ka Sinu perele.

ROTT

Sul on oma perekonnaliikmete suunas sellel aastal väga suured ootused, neid võib kohati pidada isegi ebarealistlikeks. Sellised ootused tuleks Sul koheselt maha suruda, kuna vastasel korral võid pereliikmetesse hulganisti pingeid tekitada.

Jaga perega enam oma mõtteid ning võta kuulda seda, mida nemad ühest või teisest asjast arvavad. Ära lase emotsioonidel praegu oma perekondlikke suhteid segada. Enne kui ärritud hinga paar korda sügavalt sisse-välja, sest see hoiaks Sind võimalikest ebameeldivustest kõige paremini eemale.

Hea aeg koduses elus mõningate plaanide teostamiseks, mille eesmärgiks oleks perekondlike asjade parem kulgemine ja koduse keskkonna parandamine.

Ära unusta ka seda, et suvekuulde, aga miks mitte ka muul ajal, teha oma perega ühine reis.




PÜHVEL

Perekonnaelus tuleb Sul sellel aastal kokku puutuda mõningate katsumustega. Paljud asjad on Sinu jaoks pereelus muutumas, mistõttu võib see tunduda Sulle hirmuäratavana. Sinu perre võib sündida laps, kui aga Sinu laps on juba suur, võib ta kodunt lahkuda, et alustada iseseisvat elu. Kõik see muudab Sinu elukorraldust, kuid kui võtad ühe asja korraga, siis pole asjad sugugi nii hullud.

Pead arvestama pereelus praegu enam sellega, et pereliikmed vajavad enam Sinu tähelepanu ning ka abi. Seepärast on oluline kogu aeg nende jaoks olemas olla ning oma toetust pakkuda.

Julgusta oma pereliikmeid erinevatel teemadel Sinuga diskussioone pidama. See aitaks Sul oma pereliikmeid paremini mõista ning hoiaks ära võimalikud hilisemad pettumused.

Rahaliste teemade arutamine võib perekonnaga sellel aastal mitmesuguseid lahkhelisid põhjustada. Samas mingeid suuremaid probleeme sellest ei teki, kuid avatud suhtlemine onn olulisel kohal.




TIIGER

Perekonnaelus on Sind ootamas hea ja positiivsete mõjudega aasta. Sul on pereliikmetega hea läbisaamine. Mingeid erilisi lahkhelisid või probleeme perekondlikes asjades esile kerkida ei tohiks. See muidugi ei välista väiksemaid arusaamatusi ja probleeme, kuid need on kergesti ületatavad.

Oluline on see, et leiaksid oma perele enam aega. Töökohustused peavad seetõttu mõnevõrra taanduma, et saaksid perega meeldivalt aega veeta. Ka ühised ettevõtmised kodus tuleksid praegu kasuks. See aitaks pereliikmetel paremini mõista Sinu töid-tegemisi koduses majapidamises. Ega enne keegi ei mõista ühe või teise töö keerukust, kui pole seda ise proovinud. Ka tuleks lasta lastel enam koduseid töid teha, seda muidugi vastavalt lapse vanusele ja võimetele.

Kui oled mõelnud perekonna järelkasvule, siis see aasta on selleks hea aeg. Kui Sinu laps on kooliealine või kooli minemas, siis tuleks Sul teda enam toetada ja julgustada. Eriti kehtib see siis, kui Sinu laps on just kooli minemas. Esimesed kuud võivad talle koolielus tunduda väga rasketena.

Ära unusta oma vanemaid ja sugulasi. Ka nendega tasuks sellel aastal enam kontakti pidada. Oma esivanemate haudade külastamine oleks Sulle sellel aastal vajalik, kuna need külastused annaksid Sulle paljudes situatsioonides vajaliku hingerahu.




JÄNES

Oled sellel aastal küll üsna seltskondlik, kuid perekonnaelus eelistad sellel aastal pigem vaikust ja rahu. Sa soovid küll veeta aega oma perega ning ühiselt meelt lahutada, kuid samas ei soovi Sa ette võtta mingeid erilisi koosviibimiste korraldamisi. Võib-olla ongi see hea, kui saad keskenduda enam oma pereliikmetele, mitte aga tegeleda erinevate pidude ettevalmistustega.

See aasta on hea aeg koos perega reisimiseks. Sõltuvalt laste vanusest võid siis ette võtta mõne pikema või lühema reisi. Pead arvestama sellega, et sellel aastal kipuvad lapsed kiiremini reisil olles väsimas.

Kui Sul on tekkinud mõni mõte, kuidas oma kodust keskkonda pereliikmetele meeldivamaks muuta, siis sellel aastal tasuks need plaanid kindlasti ellu viia.

Kui oled oodanud oma perre järelkasvu, siis sellel aastal võib Sinu soov täituda.

Ole praegu ettevaatlikum oma pereliikmetele lubaduste andmisel, kuna nende lubaduste täitmine võib osutuda oluliselt keerulisemaks, kui oleksid osanud arvata. Lubaduste täitmata jätmine tähendab aga hulganisti pettumusi.




DRAAKON

Perekondlikes asjades tuleb Sul sellel aastal olla valmis selleks, et emotsioonid mõjutavad asjade käekäiku. Peaksid hoiduma sellest, et hakkaksid oma pereliikmetega manipuleerima, kuna see tooks varem või hiljem kaasa probleeme ja arusaamatusi.

Oluline on see, et võtaksid enam kuulda oma pereliikmete arvamusi ja mõtteid, sest see aitaks asjad pereasjades kõige paremini kuulda võtta. Ära eelda seda, et suudaksid oma pereliikmetele oma arvamusi peale suruda. See oleks sellel aastal üheks suurimaks veaks, mida teha saaksid.

Sa ei pruugi praegu heaks kiita oma pereliikmete käitumist, harjumusi ja sõpru. See viimane kehtib eriti siis, kui Sul on lapsed. Oma põlastuse väljanäitamisest tasuks Sul hoiduda. Mõtle ka sellele, et kas Sinu arvamused on ikka need kõige õigemad. Võib-olla eksid hoopis Sina oma hinnangute juures.

Kui oled plaaninud oma koduses elus mõningaid suuremaid muudatusi teha, siis sellel aastal pole selleks eriti hea aeg. Sa lihtsalt ei suudaks mõelda läbi kõiki neid detaile, mis Sinu perekonnaelu mõjutavad.

Kui oled plaaninud perekonda järelkasvu, siis sellel aastal võib see Sul teoks saada. Eriti peaksid sellel aastal lapse saamist proovima need Draakonid, kellel pole see õnnestunud.




MADU

Soovid leida sellel aastal enam võimalusi selleks, et oma perega meeldivalt aega veeta. Suudad praegu tavalisest paremini mõista oma pereliikmeid ja nende mõttekäike. Seetõttu pole sellel aastal mingeid erilisi probleeme perekondlikes suhetes oodata. See aga ei tähendaks seda, et väiksemaid arusaamatusi tekkida ei võiks.

Et asjad peresuhtes normaalselt kulgeksid tuleks praegu enam rõhku panna avatud suhtlemisele. Ära hakka arvama, et mõne pereliikme arvamused oleksid valed või kahjulikud. Kui midagi tundub Sulle ebameeldivana, siis tuleks Sul oma seisukohad välja öelda ning seejärel on kompromisside leidmise aeg.

Kõikvõimalikud perekondlikud koosviibimised tuleksid praegu kasuks, kuna need võimaldaksid Sul peresuhteid tugevdada. Oluline on mitte unustada oma eakamaid pereliikmeid ja sugulasi. Samas pole Sul siiski sellel aastal nii palju energiat, et korraldada suuremaid perekondlikke koosviibimisi.

Hoia enam silma peal oma pereliikmete tervisel.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Millest räägib Sinu nimi?


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Söögiriistade komplekt (30 tk) - Villeroy & Boch


Roostevabast terasest kausid (4 tk)


Lamborghini Murcielago LP640


Barbie nukk (HCB89)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: ema ja tütar


Taldrikud ja supitaldrikud (12 tk) - Villeroy & Boch


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Tekk (150 x 200 cm)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused