2015 aasta perekonna horoskoop

HOBUNE

See aasta võib Sinu jaoks perekonnaelus kaasa tuua mõningaid katsumusi, mille lahendamisega pead tegelema hakkama. Peamiselt on need arusaamatused tingitud liigsest tormakusest suhtlemisel. Langetad otsuseid ja hinnanuid oma pereliikme suhtumise kohta juba esimese lause põhjal, kuulamata ära, mida ta tegelikult arvab. Seetõttu saavutaksid pereasjades parimaid tulemusi siis kui annad pereliikmetele aega oma mõtteid selgitada.

Kõige enam võib probleeme sellel aastal tekkida lastega. Just nende jaoks tuleks Sul leida enam aega ja kannatust, et seeläbi saaksid asjad paremini kontrolli all hoida. Lastega suhtlemisel tuleks Sul olla ettevaatlik liigse järeleandlikkusega. Kui annad järgi mõne oma põhimõtte osas, pead seda olude sunnil tegema ka edaspidi.

Ühiste ettevõtmiste planeerimisel tuleks Sul enam arvestada pereliikmete soovidega. Samas mõningane järeleandmatus tuleks samuti kasuks. Kui ikka Sinu pere istuks meelsamini kodus teleka ees, siis tuleks panna oma sõna maksma ning kasvõi jalutama minna. Kasuks tuleks mõne pikema reisi korraldamine. Ka siin tuleks Sul olla järjekindel selles osas, et reisima tuleks minna, aga kuhu ja millal, see jäta pereliikmete valida.

Ole sellel aastal ettevaatlikum lubaduste andmisel oma perele. Nende täitmine ei ole kerge ning seetõttu on pereliikmetes pettumustunded kerged tekkima.




KITS

Sinu jaoks on pereliikmetega suhtlemine ja hea läbisaamine sellel aastal üheks peamiseks prioriteediks. Oled valmis oma pereliikmetele andestama nende tehtud eksimused ning eluga edasi minema. Ka püüad hoiduda oma mõtete ja arvamuste pealesurumisest.

Kasuks tuleksid kõikvõimalikud perekondlikud ettevõtmised. See aitaks perekondlikke sidemeid tugevdada ning võimaldab Sul ehk oma pereliikmete kohta teada saada ka midagi sellist, mida Sa ei teadnud. See viimane kehtib eriti just lapsi silmas pidades.

See aasta võib Sinu perekonnaelus kaasa tuua suuremaid muutusi. Eelkõige on see seotud lastega. Võib-olla ootad oma perre järelkasvu või võib keegi Sinu lastest iseseisvat elu alustada.

Rahaliste küsimuste arutamine võib sellel aastal kaasa tuua mõningaid väiksemaid lahkarvamusi ja solvumisi, kuid need probleemid lahenevad kiiresti ja praktiliselt iseenesest.




AHV

Oled oma olemuselt liider, kuid see võib Sulle sellel aastal palju probleeme tekitada. Kipud oma mõtteid praegu pereliikmetele peale suruma, mistõttu on arusaamatused ja solvumised kerged tulema. Kui tahad, et perekondlikud suhted normaalselt toimiksid, tuleb Sul anda oma pereliikmetele enam otsustusvabadust.

Töökohustused võivad võtta sellel aastal Sul enam aega, mistõttu on oht, et selle tulemusena jääb Sul oma pere jaoks aega väheseks. Siinkohal tuleb Sul aga panna paika prioriteedid. Kui Sulle on olulisem perekond, siis tuleb pere jaoks aega leida.

Hoia oma pereliikmete tegevusel enam silma peal. Sul on võimalik praegu märgata neid seikasid oma pereliikmete tegevuste juures, mis vajaksid ehk kohendamist ja parandamist. Sellega hoiaksid ära oma pereliikmete ajaressursside mõttetu raiskamise.

Mõne meeldiva reisi korraldamine tuleks kasuks, kuid see eeldab seda, et kõik pereliikmed seda tõeliselt tahaksid. Seda tuleb eriti silmas pidada laste puhul, kellel ei pruugi olla praegu samasugused ootused ja soovid kui vanematel.

Võimalik, et see aasta toob Sinu perre perelisa.




KUKK

Sellel aastal kujunevad perekondlikud suhted Sinu jaoks headeks. Oluline on see, et paneksid praegu enam rõhku aususele. Räägi oma pereliikmetega asjadest nii nagu need on. Pole mõttekas keerutada, sest varem või hiljem maksab see ennast valusalt kätte.

Oma pereliikmetega suhtlemisel tuleks Sul olla praegu tähelepanelikum oma sõnadevalikuga. Hoidu oma pereliikmete tunnete haavamisest.

Hea aeg perega mitmesuguste ühiste plaanide tegemiseks. See võimaldaks välja jõuda parimate valikuteni.

Rahalised teemad võivad olla praegu need, mis tekitavad kõige enam probleeme ja arusaamatusi, kuid siin aitab see, kui paned oma perega kirja kõik võimalused ja ressursid. Nii on pereliikmetel parem mõista seda, millised on ootused ja milline on reaalelu.

Perega reisimine kujuneb sellel aastal edukaks. Paljuski sõltub praegu sellest, kui noored või vanad on Sinu lapsed. Lastega reisimisel püüa hoiduda nende liigsest väsitamisest.




KOER

Sellel aastal kujunevad perekondlikud suhted Sinu jaoks heaks. Mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks ning suudad oma perekonnaliikmetega leida enamikes küsimustes just selle õige kesktee. Siinkohal tuleb aga öelda, et võiksid oma pereliikmetega erinevaid küsimusi enam arutada, sest oled inimene, kes eelistab valikuid teha iseseisvalt.

Hea aeg oma perele mõne meeldiva üllatuse valmistamine. Selleks võiks olla mõni kauaoodatud reis. Reisiplaanide tegemisel on sellel aastal siiski tekkimas mõningad takistused, mis võib viia ka selleni, et reisiplaane tuleb muuta või mõnest sihtkohast loobuda. Võib-olla on see seotud mõne pereliikme ootamatu haigestumisega.

Oma pereliikmete tervise käekäigul tasuks Sul praegu kindlasti veidi enam silma peal hoida. Oluline on jälgida, et Sinu pere oleks füüsiliselt aktiivsem. Mõne spordialaga ühine tegelemine tuleks praegu kasuks. Väga huvipakkuvateks kõigile pereliikmetele kujuneksid jalgsimatkad ja ööbimine looduses.

See aasta on hea aeg lapse saamiseks. Kui oled omale last soovinud, siis sellel aastal tasuks asi juba konkreetsemalt käsile võtta. Kui Sinu peres on olnud probleeme viljastumisega, siis sellel aastal tasuks oma võimalusi uuesti proovida.

Suuremat tähelepanu tuleks Sul pöörata oma vanematele. Püüa leida nende jaoks enam aega ning jälgi seda, kas nad vajavad Sinu abi, ka rahalist. Suure tõenäosusega nad Sulle oma rahaprobleeme kurtma ei tule, mistõttu pead lugema välja ridade vahelt, kas nad vajavad abi või ei.




SIGA

Perekondlikud suhted peaksid sellel aastal Sinu jaoks hästi toimima. Tead, kuidas oma pereliikmetega suhelda ning hoidud sellest, et oma mõtteid peale suruksid. Oluline on see, et leiaksid enam aega oma perekonna jaoks, kuna tööalased kohustused võivad võtta märkimisväärse osa Sinu selle aasta ajalistest ressurssidest. Siin tuleb Sul olla aga endas kindel ning pere jaoks aega võtta.

Hea aeg on see aasta perekonnaga koos reisimiseks. Sellekohaseid ettevalmistusi tasuks tegema hakata juba üsna vara, kuna vastasel korral võivad reisiplaanid mõnes pereliikmes vastuseisu tekitada. Sellega tasuks eriti arvestada siis, kui Sul on kodus väikesed lapsed.

Teismeliste lastega suhtlemine võib Sulle sellel aastal tavalisest enam peavalu tekitada. Sul on lihtsalt raske mõista oma laste mõttekäike ning seetõttu on ka arusaamatused kerged tekkima. Väga ettevaatlik peaksid olema teismeliste laste sõbravaliku üle kritiseerimisega. Võid küll oma arvamusi avaldada, kuid võta arvesse oma lapse temperament ning vastavalt sellele käitu.

Oluline on see, et pööraksid enam tähelepanu ka oma vanematele ja sugulastele. Kasuks tuleks nende külastamine, kuna vastasel korral võivad samuti tekkida mitmesugused arusaamatused. Tead ju küll neid väljendusi, et “ta on liialt uhke, et mulle külla tulla.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Nimemuutuse mõju eluteele


Unenäo seletus


Ford Bronco Wildtrack


LED küünlad (5 tk)


Skulptuur


Käevõru: roosa kvarts ja labradoriit


Kaelakee: ema ja poeg


Seinakaunistus: toataimed (3 tk)


Multitööriist: Victorinox 29-osaline


LED küünlad (3 tk)


Cadillac



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused