2016 aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VEEVALAJA 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



VEEVALAJA

2016 aasta pakub Sulle mitmesuguseid võimalusi selleks, et oma rahaasjad paremini toimima saada. Ka peaksid edukalt lõpule jõudma juriidilised vaidlused rahalistes küsimustes, kui oled pidanud nendega viimasel aastal või aastatel kokku puutuma.

Rahaliste asjade korraldamisel tasuks Sul olla ettevaatlikum Kaksikute, Kalade ja Veevalajaga, sest nendega võib tekkida hulganisti arusaamatusi. Laenu andmisel nendele nende tähtkujude esindajatele tuleks võimaluse korral hoiduda, kuna selle kättesaamine kujuneb keerukaks.

Teatud määral võid oma õnne proovile panna, kuid selles osas tasuks säilitada mõõdukus. Liialdamine võib valusalt kätte maksta. Kindlasti tuleks Sul hoiduda sellistest skeemidest, mis lubavad Sulle kiiret rikastumist, sest selliste skeemidega tuleb vaesus kätte kiiremini kui Sa oleksid osanud arvata.

Arvatavasti kerkib Sul sellel aastal esile mingi probleem noore meesterahvaga, kes võib ära kasutada Sinu ideed või lahendusi raha teenimiseks. See võib Sulle palju peavalu tekitada ning suure tõenäosusega jääd selles lahingus kaotajaks.

Sinuni võib jõuda mingi väiksem pärandus, kuid sellele oma rahalist stabiilsust rajama hakata ei tasuks. Tuleb see pärandus Sulle ootamatult ning sama ootamatult pead selle raha ka mingile asjale kulutama.

Lastega seonduvad kulutused võivad Sulle sellel aastal palju peavalu tekitada. Kui Sa ei ole selles vallas enne neile õpetanud kokkuhoidlikkust, siis nüüd on viimane aeg seda tegema hakata. Vajaksid oma laste mõistmist rahaliste kulutuste tegemise osas, kuid selle leidmine saab olema keeruline.



Tööalastes asjades tuleb Sul olla sellel aastal tähelepanelik ning ettevaatlik. Ära otsi tööalaste asjade lahendamisel kergemaid lahendusi, sest neid Sa ei leia. Ka pead arvestama sellega, et kergema vastupanu teed minemine tähendab tagasilööke ja probleeme edaspidiseks. Pigem las võtavad asjad kauem aega, aga need olgu tehtud korralikult ja põhjalikult.

Kui Sinu kolleegide või äripartnerite hulgas on Kalade, Skorpioni või Vähi tähtkujude esindajaid, siis nendega suhtlemisel tasuks olla tavalisest ettevaatlikum. Nende inimestega võidakse sellel aastal Sinu tööalane või ärisuhe tõsiselt proovile panna. Liigne enesekindlus ja oma arvamuste pealesurumine sellistes situatsioonides tuleb ainult kahjuks.

Tööalased või ärilised suhted Lõvi, Jäära või Amburiga kulgevad aga hästi ning koostöö sujub.

Sellel aastal on hea aeg alustada selliste äriliste või tööalaste projektidega, mille eesmärgiks on sotsiaalsete probleemide lahendamine. Oskaksid selles vallas astuda õigeid samme õigel ajal, mistõttu looksid endale mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi edaspidiseks.

See aasta on hea aeg erinevateks õpinguteks. Seepärast kulgevad ka Veevalaja tähtkujust laste õpingud hästi. Erinevate eksamite sooritamine ei tohiks praegu tekitada nii suurt peavalu, kui ehk varasematel aastatel. Hea aeg kõrghariduse omandamisega alustamiseks.

Naissoost Veevalajad võiksid olla sellel aastal eriti edukad kirjutamisel ja õpetamisel.

Armuasjades tuleks Sul leida oma partneri jaoks veidi enam aega. Suhtlemisel ole kannatlik, kuid ära jäta oma soovidest ja vajadustest rääkimata.

Kui oled noor naisterahvas, siis tuleb Sul olla valmis mõningate probleemide tekkimiseks oma armuelus. Neid saad lahendada ainult rahuliku meele ja võib-olla ka oma vanemate abiga. Liigne sekkumine oma mehe tegemistesse ei tule kasuks.



Kasuks tuleks see, kui oma partneriga sellel aastal mõne eksootilise reisi ette võtaksid. See annaks mõlemale juurde väärtuslikke kogemusi, emotsioone ja mälestusi.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul sellel aastal olla mõnevõrra tähelepanelikum uute võimaluste tekkimise suhtes. Ehkki esmapilgul ei pruugi võimalused tunduda ahvatlevatena, siis asjad muutuvad kiiresti ning suhte tekkimine käib väga kiiresti.

Kõige paremad võimalused endale partneri leidmisel on sellel aastal meessoost Veevalajatel. Samas on ka võimalus, et meessoost Veevalajad langetavad sellel aastal otsuse oma olemasolev suhe lõpetada.

Kui Sinu laps või lapselaps on sündinud Kaljukitse, Neitsi või Sõnni tähemärgis, siis võib see aasta kaasa tuua mitmesuguseid probleeme ja arusaamatusi. Sul tuleb hea seista selle eest, et laps saaks oma tegevuse eest väärilise tasu, kuna vastasel korral on oht, et teda võidakse mingil moel kurjalt ära kasutada.

Sellel aastal jõuab Sinuni mingi oluline uudis, mis puudutab Sinu õde, ema, vanaema või kedagi teist lähedastest naissugulastest. See annab mingi olulise tõuke ka Sinu enda edaspidisele elukäigule. See on osaliselt seotud Sinu kadedusega selle naissugulase suunas, kuna Sa lihtsalt ei soovi olla temast kehvem.

Suhtlemine oma või partneri vanematega võib olla Sulle sellel aastal keeruline. Nad kipuvad ehk liigselt segama oma nina Sinu pere asjadesse ning Sa ei oska sellele piiri panna. Ainukeseks lahenduseks on otsekohesus, kuna teiste meetodite kasutamine lükkab probleemi ainult edasi ning toob kaasa salatsemist ja manipuleerimist.

Kui oled mingi moel avaliku elu tegelane, siis tuleks Sul oma lapsi ja lapselapsi enam kaitsta, sest neid võidakse mingil moel Sinu vastu ära kasutada.

Hea aeg reisimiseks, eriti kui see on seotud lennureisidega. Ka on see aasta hea aeg tööle või õppima minekuks mõnda välisriiki. Suudaksid võõraste oludega kiiremini kohaneda ning ka keeleõpe peaks olema kerge ülesanne.

Sellel aastal tuleks Sulle kasuks see, kui paneksid enam rõhku teiste inimeste abistamisele ja toetamisele. Sellega ei tee Sa mitte ainult head teistele, vaid ka iseendale.

Seotud postitused