2017 aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SKORPIONI 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



SKORPION

Sellel aastal tuleb Sul arvestada sellega, et ühtegi asja ei saa võtta kindlana. Muutusi tuleb ette niivõrd palju, et Sul on raske mingeid konkreetseid plaane teha. Ka on sellel aastal teistele inimeste lubadustele toetuma jääda, sest olulisel hetkel võidakse Sind alt vedada.

See aasta toob paratamatult kaasa mõningaid probleeme ja tagasilööke ka inimsuhetes, mis puudutavad Sinu isiklikku või tööalast elu.

Sellel aastal leiab arvatavasti aset mingi oluline sündmus, mis on seotud ühe naisterahvaga. See naisterahvas hakkab Sinu edaspidiseid tegemisi mõjutama palju olulisemal määral, kui Sa seda oleksid osanud esmapilgul arvata.

Üle 35-aastaste naissoost Skorpionide elus toimuvad sellel aastal koduses elus mingid olulise tähendusega muutused ja arengud. Neid pole võimalik praegu ära hoida, mistõttu tuleb püüelda selle poole, et nendega võimalikult kiiresti kohaneda.

Perekondlike suhete arendamisele tuleks sellel aastal enam rõhku panna. Vastasel korral on arusaamatused ja probleemid kerged tekkima ning nende hilisem lahendamine võib kujuneda oluliselt keerulisemaks, kui Sa seda oleksid arvata osanud.

Võimalik, et Sinu perekond saab sellel aastal täiendust kas lapse või lemmiklooma näol. See sunnib Sind oma elus mitmeid radikaalseid muudatusi tegema.

Kui Sul on viimasel ajal olnud kodustes asjades probleeme või raskusi, siis sellel aastal on Sul head võimalused nende lahendamiseks. See eeldab Sinult ka suuremat sihikindlust.

Sul tuleb asuda tegelema mõne olulise dokumendiga, mis puudutab Sinu pereliikmeid. See aitab Sul nii mõnedki asjad paremini toimima saada. Ka selguse saabumine tagab Sulle suurema hingerahu.



Mõningad muutused võivad Sinus sellel aastal kõhedustundeid tekitada. Sa pole nendeks valmis ning kohanemine uute tingimustega võtab Sinult oluliselt rohkem energiat, kui oleksid arvanud. Pead oma sisemistele hirmudele vastu seisma, kui soovid kõik asjad kindlalt enda kontrolli all hoida. Ära lase teistel inimestel oma isiklikku ellu liigselt sekkuda, sest see võib Sinu olukorra liialt keeruliseks muuta. Nõu võib küsida, kuid otsused tee vastavalt oma sisetundele.

Üle 35-aastastele meessoost Skorpionitele avanevad sellel aastal head võimalused rahalistes asjades. Kui kuulud nende hulka, võid olla kindel selles, et Sinu sissetulek on suurenemas. Ka kõikvõimalikud kinnisvaraga seonduvad asjaajamised peaksid praegu kulgema oluliselt paremini. Kõige positiivsemalt mõjutavad Sinu rahaasjade kulgemis Kaljukitse, Sõnni, Neitsi, Kalade, Vähi ja Skorpioni tähtkuju esindajad.

Noortele naissoost Skorpionitele avanevad samuti mitmesugused võimalused, mis on peamiselt seotud perekonna ja sõpradega.

Sinu suhted oma vanematega võivad olla sellel aastal pingelised. Arusaamatusi tekib palju ja tülidki pole välistatud. Probleemid on siis suuremad, kui Sul on õdesid või vendi. Kadedusel ja armukadedusel on siin mängida vägagi oluline roll. Suhtlemisel vanematega hoidu liigsest otsekohesusest ja süüdistustest, sest sellega valaksid õli ainult tulle juurde.

Kui suudad suhted vanematega normaalsetena hoida, siis on just nemad need, kes Sind praegu toetaksid ja aitaksid, kui raskuste keskele satud.

Sul tuleb oma lastele või lastelastele enam tähelepanu pöörata. Püüa märgata nende elus neid probleeme, mis esile võivad kerkida, sest nad ei pruugi Sulle nendest koheselt rääkima tulla. Mingil moel võivad need probleemid olla seotud kiusamisega. Kõige enam on Sinu lapsed sellest mõjutatud siis, kui nad on sündinud Lõvi, Amburi või Jäära tähemärgis.

See aasta kujuneb reisimise valdkonnas väga heaks. Sulle võivad selles vallas avaneda mõningad uued võimalused, millest ole valmis kinni haarama. Saad reisilt kaasa mitmesuguseid meeldivaid mälestusi, mis Sind nii mõnelgi juhul aitavad, kui satud näiteks raskete eluhetkede keskele.

Hea aeg välismaal õpingute alustamiseks või nende jätkamiseks.



Sinu poole võib sellel aastal pöörduda üks Sinu sõpradest, kes vajab rahalist abi. Pead olema selle aitamise juures üsnagi ettevaatlik, kuna seda laenatud raha ei pruugi Sa enam kunagi näha.

Mingil moel võib Sinu selle aasta tegemisi varjutada pereliikme haigestumine. See nõuab koheselt Sinu suuremat tähelepanu. Kõige enam on sellest mõjutatud need pereliikmed, kes on sündinud Veevalaja, Kaalude või Kaksikute tähemärgis.

Naabritega suhtlemine võib kujuneda keeruliseks. Mõningad küsimused nõuaksid kiireid kompromisslahendusi, kuid selleni jõudmine kujuneb raskeks. Võib-olla tuleks kaasata keegi kolmas osapool, kes antud probleemile lahenduse aitaks leida.

Üle 35-aastastele Skorpioni tähtkujust naistele võivad avaneda mõned head võimalused inimsuhete vallas. See väljendub peamiselt selles, et leiad endale mõttekaaslasi ja toetajaid oma mõtete esitamisel.

Keegi Sinu lähedastest või lähedastest sugulastest võib vahetada töökohta. See hakkab Sinu edaspidiseid tegevusi olulisel määral mõjutama. Peamiselt väljendub see päevakava muutuses, kuid kindlasti on kõige selle juures ka muid aspekte, mis selguvad alles hiljem.

Kui oled vallaline, siis võivad Sind ees oodata mõned väga üllatuslikud kokkusattumised, mille käigus on võimalik tutvuda oma tulevase väljavalituga.

Seotud postitused