2017 aasta sügishoroskoop (Kaksikud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Keskendud arvatavasti enam mitmesugustele kodustele asjadele, kus püüad asjad paremini toimima saada. Praegu pole hea aeg liialt suurte plaanide teostamiseks, kuna asjad ei pruugi praegu areneda päris sellises suunas, nagu Sa seda soovinud oleksid. Ettevalmistuste tegemisele tasuks kindlasti enam rõhku panna.

Sul tuleb oma tervise eest enam praegu hoolt kanda. Ära jäta oma tervist hooletusse. Kasuks tuleks see, kui liiguksid rohkem värskes looduses ringi. Ettevaatlikum peaksid olema praegu raskuste tõstmisel, kuna on oht ennast tõsiselt vigastada. Ka liikluses peaksid olema ettevaatlikum. Püüa teiste liiklejate eksimusi ette näha.



Partneriga suhtlemisel tuleks Sul olla mõnevõrra ettevaatlikum. Tavapärane suhtlemisstiil võib Sinu partneri tundeid haavata. Seepärast jälgi tähelepanelikult, mida ütled ja kuidas ütled.

Veeda partneriga koos aega. Ühised tegevused aitaksid suhet olulisel määral tugevdada. Romantilised tegevused tuleksid suhte toimimisele kasuks. Korralda koos partneriga aeg-ajalt meeldivaid õhtusööke või mine külasta mõnda huvitavat söögikohta.

Ettevaatlikum peaksid olema praegu partneri kritiseerimisega. Ära võta liialt tõsiselt partneri kriitilisi väljaütlemisi.

Tööasjades oled praegu tavalisest ettevõtlikum ning suudad oma plaanid teoks teha. Kasuks tuleks see, kui paneksid enam rõhku koostöö tegemisele oma kolleegidega, sest iseseisvate jõupingutuste tulemusena poleks Sa nii edukas.



Kui pead tööasjades tegelema rahaliste küsimustega, ole väga ettevaatlik. Praegu pole aeg oma õnne proovile panemiseks.

Sinu enda rahaasjad peaksid olema praegu üsna heas seisus, kuna oled viimasel ajal üsna häid otsuseid langetanud. Nüüd tasuks Sul oma rahalised väljaminekud kriitilise pilguga üle vaadata, sest see võimaldaks Sul oma rahalise seisu ka edaspidi stabiilsena hoida.

Ära lase endale rahalistes asjades survet avaldada, seda ka reklaami ja reklaamiagente silmas pidades. Mida kaalutletumalt oma valikuid praegu teed, seda paremini oma rahaasjad kontrolli all hoida suudad.



Sellel sügisel võib Sulle avaneda võimalus ootamatuks reisimiseks.

Osad Kaksikute tähtkujude esindajatest võivad neil sügiskuudel hoopis teise elukohta elama asuda.

Seotud postitused