2018 aasta sügishoroskoop (Neitsi)


Foto: pexels.com

NEITSI

Sügiskuud võivad Sulle avada mitmeid selliseid võimalusi, mida kaua oodanud oled. Seepärast tasuks Sul tähelepanelikumalt jälgida kõike seda, mis Sinu ümber on toimumas. Samas pead meeles pidama ka seda, et kõik pole kuld, mis särab, mistõttu on teatud ettevaatlikkus omal kohal.

Tööalastes asjades suudaksid ennast praegu suurepäraselt teostada. Tead, mida soovid saavutada ning seda, kuidas ühe või teise eesmärgini jõuda. Ka on Sul oskust kolleegidega koostööd arendada.

Kui Sul on soov endale uus töökoht leida, siis hoia praegu kindlasti oma silmad lahti, sest muidu on oht ilma jääda vägagi suurepärasest võimalusest. Kasuks tuleks see, kui paneksid enda jaoks täpsemalt paika, mida uuelt töökohalt ootad.



Rahaasjad peaksid olema Sul praegu üsa heas seisus ning arvatavasti leiad viisi, kuidas oma sissetulekut ka mõnevõrra suurendada. Sissetuleku suurendamine ei tohiks aga kujuneda eesmärgiks omaette, sest see võib kaasa tuua vastupidise efekti.

Laenu võtmisel või andmisel ole väga ettevaatlik, võimaluse korral hoidu sellest. Sama kehtib ka asjade ostmisel järelmaksuga.

Arvatavasti tuleb Sul külastada neil sügiskuudel üht väga erilist pulma, kus abiellub keegi Sinu sõpradest või sugulastest. See pulm jääb Sulle kauaks meelde.



Pöörad suurt tähelepanu oma kodustele toimetustele. Suure tõenäosusega sooritad sügiskuudel ka ühe olulise ostu, mis on kodu tarvis hädavajalik.

Hea aeg on uue elukoha soetamiseks ning vana elukoha müümiseks. Sul on oskus leida praegu endale parimad valikud kinnisvara hulgast.

Veeda rohke aega oma pereliikmetega, sest nad vajavad praegu enam Sinu toetust ja abi mõningate esilekerkinud probleemide lahendamisel. Nende abistamisel ära unusta aga objektiivsust.

Partnerlussuhted peaksid praegu kõik asjad kenasti toimima. Oluline on oma partneriga rohkem koos aega veeta.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti. Sügise keskel võib Sulle avaneda see võimalus, mida oled kaua oodanud.



Arvatavasti pead sügiskuudel oma elus langetama mitmeid olulise tähtsusega otsuseid. See võib Sulle hulganisti pingeid tekitada, kuid suudad siiski kõigega kenasti hakkama saada. Ära jää otsuste tegemisel üksi, vaid pöördu nõuannete saamiseks nende inimeste poole, keda usaldada saad.

Uued teadmised ja oskused köidavad rohkem Sinu tähelepanu. Sul on suur soov ennast uute eluvaldkondadega kurssi viia, mistõttu võid alustada uute õpingutega. Ka õpilastele on see sügis hea aeg. Uute teadmiste omandamine ei tohiks olla eriti keeruline ülesanne.

Juriidiliste probleemidega tegelemisel tasuks olla ettevaatlikum. On oht, et Sul jääb mõni oluline detail vajaliku tähelepanuta.

Seotud postitused