2018 aasta sügishoroskoop (Skorpion)


Foto: pexels.com

SKORPION

See sügis toob Sinu ellu mitmeid ootamatuid sündmusi ning suures osas on need seotud inimestega, kellega igapäevaselt tööd teed. Kõik arengud ei saa olema positiivsed, mistõttu pead olema valmis kiireks tegutsemiseks, kui mõned halvad uudised on Sinuni jõudmas.

Teiste inimestega suhtlemine eeldab Sinult praegu mõnevõrra suuremat kannatlikkust ja tähelepanu. Ära eelda seda, et teised kõiki antud lubadusi peaksid, mistõttu pole praegu hea aeg teistele liigselt lootma jääda. Iseseisvalt on Sul oluliselt paremad võimalused eesmärkide poole liikumiseks.

Oma plaanide elluviimisel tuleb Sul kindlasti rohkem arvestada sellega, et kõik ei kulge nii ladusalt, kui Sa oleksid soovinud. Pane enda jaoks valmis ka mõned varuplaanid, mida vajadusel kasutada saaksid.



Üldisemas plaanis on terve see sügis Sinu jaoks stressirohke. Pead arvestama sellega, et sugugi kõik asjad ei kulge praegu sellises tempos, nagu oleksid oodanud ja sellises suunas, mis on Sulle oluline. Seepärast pole praegu liialt suurte plaanide teostamiseks kõige parem aeg.

Keegi Sulle oluline inimene kolib suure tõenäosusega mujale elama, mis võib Sinus nukrameelsust tekitada.

Lepingute sõlmimisel oled sügiskuudel vägagi edukas. See aga ei tähenda seda, et võiksid muutuda pealiskaudseks. Oluline on keskenduda kõikvõimalikele detailidele, sest vastasel korral võib Sulle mingi oluline asi märkamatuks jääda.



Rahaline seis peaks olema Sul praegu hea. Oma kulutused tasuks kriitilise pilguga üle vaadata, et mitte endale edaspidi probleeme tekitada. Võiksid rohkem mõelda sellele, kuidas oma sissetulekut suurendada, sest mõned head ideed on praegu tekkimas.

Ettevaatlikum tasuks olla teistelt inimestelt raha laenamisega. Selle tagasimaksmine võib kujuneda palju keerulisemaks, kui Sa arvata oskad.

Armuelus kulgevad asjad suhteliselt hästi. Pole küll välistatud mõningad arusaamatused partneriga, kuid suudad olukorra siiski suhteliselt hästi kontrolli all hoida. Positiivselt mõjutaks suhte toimimist see, kui oma partnerit millegi meeldivaga üllatada püüaksid.



Kui oled vallaline, siis tasuks rohkem seltskonnas viibida. Hea on oma sõpradega rohkem koos aega veeta, sest just nende kaudu võid kohtuda kellegagi, keda oled oma ellu oodanud.

Oktoobris võib novembris võib aset leida mingi negatiivne situatsioon, mis on seotud Sinu naabritega.

Oma tervisele peaksid praegu kindlasti rohkem tähelepanu pöörama. Kõik pole nii heas seisus, kui Sa seda arvanud olid.

Seotud postitused