2019 aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALJUKITSE 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



KALJUKITS

2019 aasta võib Sinu elu kaasa tuua mõningase stagnatsiooni. Sul ei olegi praegu nii suur soov eluga edasi liikuda ning püüad rohkem keskenduda aja maha võtmisele. Suuremate plaanide ja ideede teostamiseks pole seetõttu eriti hea aeg, kuna soovitud tulemusteni oleks Sul keeruline välja jõuda. Pigem keskendu igapäevastele kohustustele ja tunne elust seeläbi rõõmu.

Sinu mõttemaailm tegeleb aga endiselt unistamisega, mistõttu toob see kaasa ka mõningaid pettumustundeid, kui Sul ei õnnestu oma ideid soovitud kiirusel teostada.

Teiste inimestega suhtlemine on sellel aastal mõnevõrra keeruline. Ehkki saad teistega üldiselt hästi läbi, siis tunnetad seda, et nii mõneski asjas avaldatakse Sulle survet ning see tekitab Sinust pingeid. Ka pole välistatud see, et satud mõne teise inimeste keeruliste suhete pöörisesse, mistõttu pead hakkama tegelema teiste probleemide lahendamisega.

Koduses majapidamises pead olema valmis selleks, et pead tegelema hakkama mõne ootamatu probleemi lahendamisega. See suurendab olulisel määral ka Sinu rahalisi väljaminekuid, kuid suudad siiski oma majandusliku stabiilsuse säilitada.

Reisimine koos teiste inimestega on Sul sellel aastal keeruline. Peamiselt on põhjus selles, et Sinu reisikaaslane võib tihti oma meelt muuta ning see sunnib ka Sind oma plaanides muudatusi tegema. Kõige keerulisemaks kujuneb see dokumentide vormistamisel.

Kui reisid koos oma perega, siis toob reisimine kaasa mitmesuguseid meeldivaid hetki ja tagab edaspidiseks meeldivad mälestused. Oma reisiideed ja -plaanid tasuks pereliikmetega põhjalikult enne reisi läbi arutada, et seeläbi hilisemaid erimeelsusi reisil olles vältida.

Suhtlemine partneriga võib sellel aastal kaasa tuua mitmeid probleeme ja arusaamatusi. Paljudes küsimustes on Sul partneriga ühist keelt väga raske leida. Suhte toimimisele tuleks kasuks see, kui räägiksid rohkem oma tunnetest ning oleksid valmis ka oma partnerit rohkem kuulda võtma. See aitaks üksteisemõistmisele kaasa.



Kui oled vallaline, siis see aasta võib Sulle avada mitmeid positiivseid võimalusi ning pole välistatud kiire areng suhte loomisel. Sellel aastal tasuks oma partnerit rohkem otsida sealt lähedalt, kus Sa ise elad. Kohtumine võib aset leida Sinu kodu lähedal asuvas postkontoris, poes, kaubanduskeskuses, turul vms. paigas.

Suhted sugulastega kulgevad Sul praegu igati hästi ning aktiivne suhtlemine oma sugulastega aitab suurendada Sinu õnnetunnet. Eriti tihedat kontakti tasuks pidada oma õdede või vendadega.

Hea aeg suhete tugevdamiseks ja arendamiseks oma vanematega. Püüa neid rohkem meeles pidada ja neid rohkem külastada. See tagab ka Sulle endale suurepärase enesetunde.

Tööalases elus mängib olulist rolli see, kuivõrd hästi suudad kolleegide ja ülemustega suhelda. Mida paremini see Sul õnnestub, seda enam on Sulle uusi võimalusi avanemas.

Tööasjades varu oma ülesannete täitmiseks rohkem aega. Kõik ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa varasematel aastatel sellega harjunud olid. Esile võib kerkida mitmesuguseid takistusi ja probleeme, mis röövivad Sinult tähelepanu ja ajalisi ressursse. Ka pole praegu hea aeg tööalases elus suuremate ideede teostamiseks, kuna Sul pole energiat nende lõpuleviimiseks.

Ehkki Sulle on oluline see, et oleksid majanduslikult kindlustatud, tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju erinevaid kohustusi, sest kui ennast tööga ära kurnad, on ka probleemid tervisega kerged tekkima.



Tööalastes asjades on Sulle avanemas sellel aastal mitmed head võimalused (eriti naissoost Kaljukitsedele). See võib tähendada paremat töökohta või paremat palka. Igatahes tasuks Sul sellistest võimalustest kindlasti kinni haarata.

Suhtlemisel kolleegidega peaksid oma sõnu hoolikamalt valima. Hoidu nende kritiseerimisest ning tagaselja räägitavatest juttudest. Ettevaatlik peaksid olema ka kõige selle uskumisega, mida Sulle kolleegid mõnest teisest kolleegist räägivad.

Rahaasjad kujunevad Sul üsna headeks ning stabiilseteks. Ära aga eelda seda, et kuskilt raha niisama kergelt leiaksid. Teenid oma raha läbi raske töö. Võimalik, et esile kerkib mingi sündmus, mis on seotud minevikusündmustega. See mõjutab olulisel Sinu rahaasjade kulgemist tulevikus.

Hea aeg mitmesuguste rahaliste tehingute tegemiseks, kuid samas vältides mõttetuid riske. Kõige paremini toimib koostöö rahaasjades Kaksikute, Kaalude ja Veevalajaga.

Nii mõnigi dokument, millele oled varem allkirja andnud, võib Sulle sellel aastal muresid tekitada. Ehkki need dokumendid ei too kaasa juriidilisi probleeme, oled lihtsalt nende pärast rohkem mures, kui tegelikult olema peaksid.

Peaksid praegu rohkem silma peal hoidma oma tervisel. Mitmesugused haigused on kerged tekkima, eriti siis, kui ennast liigselt ära kurnad.

Noortele meessoost Kaljukitsedele on see aasta suurepärane aeg elukoha vahetamiseks.

Seotud postitused