2019 aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SÕNNI 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



SÕNN

See aasta kujuneb Sulle mitmekesiseks ja põnevaks. Sul tasuks praegu ellu viia oma elus neid muutusi, millele viimasel ajal mõelnud oled. Oskad esilekerkivaid võimalusi praegu igati hästi ära kasutada ning seeläbi endale eeliseid luua.

Sul tuleb tavalisest rohkem tähelepanu pöörata oma perekonnale, eriti lastele, mistõttu tasuks Sul rohkem nendega arvestada ja neile aega leida. Kindlasti peaksid jälgima seda, et ega Sinu lastel mingeid muresid pole, sest nad võivad karta nendest rääkimist. Kui neid aga toetad, siis on nad valmis avameelselt oma muredest rääkima.

Lastega seonduvalt pead langetama sellel aastal mitmeid olulisi otsuseid, kuid Sul pole piisavalt aega selleks, et neid otsuseid eelnevalt kaaluda. See tekitab Sinus pingeid ja kõhklusi. Hiljem aga näed, et oled langetanud küllaltki head otsused.

Rahaasjad eeldavad Sinult sellel aastal rohkem tähelepanu. Arvatavasti pead asuma lahendama mõningaid esilekerkivaid rahalisi probleeme, peamiselt perekondlike rahaasjadega seonduvalt. Oluline on vältida igasugust kiirustamist ja dokumentide allkirjastamiseks varu aega, et seeläbi kõik olulised detailid läbi saaksid mõelda.

Rahalised küsimused võivad praegu arusaamatusi tekitada suhetes sugulastega. Keegi sugulastest võib Sinu raha mõtlematult ära kulutada.

Kõik probleemid rahaasjades eeldavad rahulikku meelt, sest ainult nii on võimalik Sul tulla positiivsetele lahendustele. Paanika ja tormakus on selles osas Sinu suurimad vaenlased.

Meessoost Sõnnid peaksid oma rahal ja väärisasjadel rohkem silma peal hoidma, sest vastasel korral on oht varguse ohvriks langeda.

Tööasjades tuleb Sul arvestada mitmesuguste hilinemistega, mistõttu tuleb Sul oma plaanid korduvalt ja korduvalt ümber teha. Ka võib see muuta keeruliseks suhtlemise klientidega, eriti kui oled neile mingeid konkreetseid lubadusi jaganud.



Tööalases elus oled seda edukam, mida enam oled seotud suhtlemisega, turisminduse või transpordiga.

Kui puutud kokku välisriikides töötavate inimestega, siis võid olla kindel selles, et see aasta toob kaasa mitmeid positiivseid arenguid tööalastes suhetes.

Kui oled endale uut tööd otsimas, siis tasuks Sul oma silmad lahti hoida, sest Sinuni võivad jõuda võimalused, mida oled oodanud. Et neid võimalusi märgata, tuleb Sul olla tähelepanelik.

Ühe lähedase inimese (mitte vanemate) haigestumine võib Sulle sellel aastal peavalu tekitada. Samas suudab see inimene haigusest võitu saada, kuid võib vajada eriravi.

Armuelus on sellel aastal turbulentne. On häid ja halbu päevi ja perioode. Eriti pingeliseks võib see aasta armuasjades kujuneda alla 35-aastastele naissoost Sõnnidele.

Armuelus on palju ootamatusi ja võimalikke pettumusi, kuid peamiselt on need tingitud sellest, et oled oma partneri suunas sellel aastal väga suured ootused sisse seadnud. Kui oled valmis oma partnerit aktsepteerima sellisena nagu ta on, ei tohiks armuelus suuremaid probleeme tekkida. Väga oluline on erinevates küsimustes partneriga kompromissid leida.

Kui oled vallaline, siis aasta algus on Sulle suhteliselt rahulik ja sündmustevaene, kuid aasta edenedes hakkavad uued võimalused ennast esile tooma. Hoia oma emotsioonid paremini kontrolli all, sest see aitaks võimlaikke pettumustundeid ära hoida.



Sellel aastal on väga oluline see, et oma võimetesse ja oskustesse rohkem usuksid, sest seeläbi suudad kõik asjad paremini enda kontrolli all hoida. Ära lase võimalikel tagasilöökidel ennast rajalt maha lükata. Pole midagi halba ilma heata.

Aset leiab mingi oluline sündmus, mis on seotud meessoost lähisugulasega, olgu selleks siis isa, vanaisa või vend. Ja Sina mängid selle sündmuse arengus olulist rolli.

Üle 35-aastastel meessoost Sõnnidel on sellel aastal võimalik endale hankida uus kodu või teha olemasolevas kodus mingid suuremad uuendustööd. Ka mõningate muude koduga seonduvate ostude tegemine võib päevakorrale tõusta. Ei ole välistatud, et ostad endale uue auto.

Oled ühiskondlikult sellel aastal tavalisest aktiivsem. Võimalik, et hakka aktiivsemalt osa võtma mõne organisatsiooni tööst. Pole välistatud poliitikasse suundumine.

See aasta on suurepärane aeg sõpradega reisimiseks, kuid siinjuures peaksid jälgima seda, et sõbrad ei istuks Sulle oma soovide osas pähe. Ka jälgi, et rahaliselt ja korraldusliku poole pealt oleks asjad võrdselt ära jaotatud.

See aasta on suurepärane aeg suhtlemiseks Kaljukitse, Sõnni ja Neitsi tähtkujudes sündinud inimestega.

Seotud postitused