2019 aasta kevadhoroskoop (Veevalaja)


Foto: pexels.com

VEEVALAJA

Kevadkuudel tuleks Sul oma rahaasjade korraldamisele rohkem tähelepanu pöörata. Selles vallas tasuks hakata ellu viima neid plaane, millele juba mõnda aega mõelnud oled, sest tulemused saaksid olema väga head. Tasuks võtta ka mõningaid riske, kuid liialdustest tuleks hoiduda.

Kevad on hea aeg oma elus mitmesuguste plaanide ja ideede teostamiseks. Sul on piisavalt energiat selleks, et oma plaanid soovitud viisil ellu viia. Et edu saavutada, tuleks Sul aga ettevalmistuste tegemisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Pealiskaudsus võib ennast valusalt kätte maksta.

Suhtlemine teiste inimestega kulgeb Sul suhteliselt hästi, kuid ole valmis ka selleks, et mõne inimesega on konfliktid kerged tekkima. Sellistest inimestest tasuks praegu lihtsalt eemale hoida. Ole suhtlemisel mõistlik ning ära hakka oma arvamusi teistele peale suruma.



Perekondlikud küsimused eeldavad Sinult praegu mõnevõrra suuremat tähelepanu. On oht, et Sul on koduses elus tekkimas nii mõnedki arusaamatused on pereliikmetega. Kergem oleks neid ära hoida, kui hiljem lahendama asuda. Ole oma pereliikmetele rohkem toeks ning julgusta neid tegelema asjadega, mis on neile väga olulised.

Armuelus tuleks Sul partneriga rohkem koos aega veeta. Püüa oma suhtesse tuua uut värskendavat energiat. Romantika on olulisel kohal ning selles osas tasuks julgemalt oma ideedega partneri ette tulla.

Sul tuleb oma tervise eest rohkem hoolitseda. On oht, et Sind hakkavad kimbutama ootamatud haigused, mille ravi võib pikaks kujuneda. Eriline rõhk tuleks panna tervislikele eluviisidele. Magusa tarvitamisega peaksid piiri pidama. Väga oluline on see, et leiaksid võimalusi igapäevaselt korralikult välja puhata. Mida puhanum oled, seda paremini kulgevad ka Sinu igapäevased toimetused.

Sul tasuks neil kevadkuudel ka oma pereliikmete eluviisidel silma peal hoida.



Tööalastes ettevõtmistes oled sellel kevadel väga edukas ning suudad oma plaanid kenasti ellu viia. Peaksid ainult rohkem jälgima seda, et kõik kohustused ka õigeaegselt tehtud saaksid. Ajaline täpsus peaks olema Sulle praegu väga oluline. Võimalik, et maikuus kerkivad Sulle tööalases elus esile mõned ootamatused. Need muutused panevad proovile Sinu kohanemisvõime.

Suhtlemine kolleegidega on ehk mõnevõrra keerulisem, kui talvekuudel, kuid mingit erilist probleemi sellest tekkida ei tohiks. Sina omalt poolt jää kindlaks oma arvamustele ja otsustele, sest Sinu muutlik meel võib kaasa tuua arusaamatusi.

Tööalaste kohustuste juures on väga oluline jälgida seda, et kõik dokumendid oleksid laitmatus korras. Kui muutud selles osas pealiskaudseks, on oht sattuda juriidiliste sekelduste keskele. Ka rahalised küsimused eeldavad hoolikust ja täpsust. Kaotsi läinud raha tuleb Sul oma taskust hiljem kinni maksta.



Suurepärane aeg on praegu selleks, et hakkaksid oma koduses majapidamises midagi suuremat ellu viima. Võimalik, et selle tulemusena suurenevad Sinu rahalised väljaminekud, kuid oled sellega juba arvestanud.

Mingi tehnikaseade võib sellel kevadel vajada väljavahetamist. See ei pruugi aga kulgeda eriti ladusalt, kuna on oht teha valesid valikuid. Seepärast varu aega, et oma plaanid korralikult läbi mõelda.

Naissoost Veevalajad peaksid rohkem järgima neid plaane, mille oled varem enda jaoks valmis mõelnud. See välistab olukorra, kus peaksid oma otsuseid hiljem kahetsema.

Meessoost Veevalajatel tuleks sellel kevadel olla ettevaatlikum lepingute sõlmimisel ja dokumentidega ümberkäimisel. On oht, et mingi oluline paber läheb kaotsi.

Seotud postitused