2019 aasta suvehoroskoop (Ambur)


Foto: pexels.com

AMBUR

Sellel suvel peaksid olema ettevaatlikum oma pereliikmetega suhtlemisel. Võid neid praegu valesti mõista, mistõttu on ka erinevad arusaamatused kerged tekkima. Ole oma pereliikmetele rohkem toeks ning vajadusel ole valmis nende eest vajalikud asjad ära tegema. Üheskoos tasuks plaane arutada, sest see annaks parema pildi sellest, millises suunas oma asjaajamistega ollakse liikumas.

Võimalik, et pead suvekuudel tegelema ka mõningate juriidiliste küsimuste lahendamisega. See ei saa olema nii kerge ülesanne, kui Sa seda ehk arvanud oleksid. Seepärast tasuks vajadusel kindlasti mõne juristi poole pöörduda.

Tööalases elus oled ettevõtlik ning pöörad suurt tähelepanu erinevatele detailidele. Praegu on ka suurepärane aeg selleks, et ületaksid oma tööalases elus mitmed sellised takistused, mis varem on esile kerkinud.



Jälgima peaksid rohkem seda, et kõikvõimalikud tööalased dokumendid oleksid laitmatus korras, sest ainult nii suudaksid endale tagada parimad tulemused.

Rahaasjad on neil suvekuudel üsna heas seisus, mistõttu saad ennast kindlalt tunda. Samas tuleks Sul oma rahaasjadesse üsnagi hoolikalt suhtuda, sest tormakuse tulemusena võid selles vallas langetada negatiivseid otsuseid. Sul on üsna head võimalused selleks, et leida endale ka mõni uus sissetulekuallikas, mida juba mõnda aega otsinud oled.

Koduse eluga seonduvad väljaminekud võivad praegu olulisel määral suureneda, kuid ära hoida Sa neid ei saa.



Armuelus peaks olema praegu kõik üsna heas seisus. Sul on partneriga hea läbisaamine. Praegu tasuks oma suhtesse rohkem romantikat otsida. Hea aeg koos partneriga reisimiseks. Hoidu sellest, et hakkaksid oma partnerile mõtteid peale suruma, sest sellele võib järgneda terav reaktsioon.

Kui oled vallaline, siis see suvi ei pruugi Sulle häid võimalusi pakkuda. Samas ei tähenda see seda, et võiksid niisama istuma jääda. Võiksid teha jõupingutusi selle nimel, et endale sügiskuudel võimalusi ja eeliseid luua.

Hoia rohkem silm peal oma tervisel, sest mõningad mured on selles osas kerged tekkima. Nende lahendamine võib kujuneda pikaajaliseks. Kasuks tuleks see, kui oleksid füüsiliselt mõnevõrra aktiivsem, sest see parandaks Sinu vastupanuvõimet.



Suvekuudel võiksid rohkem keskenduda sellele, et panna paika oma edaspidised plaanid ja sihid. See tagaks Sulle oluliselt suurema kindlustunde. Usalda rohkem oma sisemist häält, sest seeläbi jõuaksid parimate valikuteni.

Suhted teiste inimestega kujunevad üldjoontes headeks. Samas ole valmis ka mõningateks arusaamatusteks, eriti mõjukate inimestega suhtlemisel. Sul tasuks hoolikamalt oma sõnu valida, et erimeelsusi paremini ära hoida.

Keegi sugulastest võib Sinu suunas pahameelt välja näidata. See on tingitud kadedusest, et Sul üks või teine asi temast paremini õnnestub. Ära tee sellest pahameelest välja ning suhtle selle inimesega normaalselt edasi. Tema pahameel kaob aja jooksul.

Seotud postitused