2020. aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

See aasta viib Sind mitmesuguste selliste sündmuste keskele, mis ei ole Sulle harjumuspärased, tihtilugu võivad need sündmused käia vastu Sinu tõekspidamistele. Oled üsna tormakas ning valeotsused tuleb sellel aastal ette mitmeid, mistõttu kulub üsna märkimisväärselt aega tekitatud probleemide lahendamisele.

Lased endale teistel inimestel üsna märkimisväärset survet avaldada, mistõttu on oht, et kaldud valitud teelt sootuks kõrvale. Seepärast on oluline, et oma sammud praegu põhjalikumalt läbi mõtleksid ning hoiduksid tormakusest.

Sellel aastal tasuks olla kõikide ettevõtmiste juures tavalisest palju ettevaatlikum. Seitse korda mõõda ja üks kord lõika. Ehkki oled inimene, kes pöörab pisidetailidele alati suurt tähelepanu, kipuvad need Sinu kontrolli alt väljuma.

Ehkki see aasta toob Sulle kaasa probleeme ja tagasilööke, on selles aastas ka palju head. Inimsuhted peaksid toimima normaalselt ning saad teistelt inimestelt alati tuge, kui seda vajad. Ka suudad raskustest hoolimata oma plaanid teoks teha ja häid tulemusi saavutada. Et oma elu kergemaks teha, hoidu tormakusest.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Sellel aastal kulgevad armuasjad suhteliselt hästi, kuid valmis tuleb olla ka mõningateks tagasilöökideks. Samas aitavad need tagasilöögid kaasa sellele, et tugevdada vundamenti, millele suhe on toetumas.

Veeda partneriga üheskoos rohkem aega. Kõik ühised tegevused tagavad mõlemale meeldivad mälestused ning annavad jõudu suhteprobleemide lahendamiseks.

Suhtlemine peaks Sul partneriga hästi õnnestuma. Ehkki kompromisside leidmine ei pruugi alati kulgeda raskusteta, ei tohiks sellest tüli tekkida. Oluline on, et oleks olemas tahe kompromissideni jõudmiseks.

Aasta teine pool pakub armuelus Sulle paremaid võimalusi.

Kui oled vallaline, siis see aasta avab Sulle mitmeid uusi võimalusi, mida kaua oodanud oled. Hoia oma silmad lahti. Uute tutvuste loomisel tasuks aga kiirustamist vältida, muidu tuleb Sul oma samme kahetsema hakata.

Kui Sinu suhe on alles algusjärgus, siis sellel aastal tuleks kindla vundamendi loomisel rohkem jõupingutusi teha. Seetõttu tasub oma partneriga rohkem koos aega veeta, erinevaid teemasid arutada ja tulevikuplaane teha.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekonnaelu peaks olema Sul sellel aastal harmooniline. Sul tuleks praegu teha jõupingutusi selle nimel, et pereliikmetega kõik varasemad erimeelsused lõplikult lahendada, sest see peaks suurepäraselt õnnestuma.

Sul tasuks pereliikmeid julgustada rääkima asjadest, mis on neile olulised, sest Sul on paremad võimalused nende probleemide mõistmiseks. Aita oma pereliikmetel lahendada esilekerkinud probleemid, vajadusel tee nende eest kõik ära.

Kõikvõimalikud kodused asjaajamised aitaksid peresuhteid tugevdada, mistõttu tasuks kodused plaanid üheskoos teoks teha.

Ühiste tulevikuplaanide tegemine võib rohkem esile tõusta.

Kui oled soovinud oma perre perelisa, siis sellel aastal võivad Sind oodata head uudised.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Sellel aastal kulgevad Sinu tööalased ja ärilised asjad hästi, kuid eeldavad sihikindlust, et eesmärkideni jõuda. Eriti hea on esimene kvartal tööasjade korraldamiseks. Võid olla kindel selles, et suudad oma plaanid ellu viia ning erilisi jõupingutusi Sa tegema ei pea. Probleemiks võib kujuneda see, et Sind tüütavad rutiinsed asjad kiiresti ära ja hakkad otsima endale uusi väljakutseid. Kui Sa aga pooleliolevaid kohustusi lõpule ei vii, võivad Sind ees oodata tagasilöögid.

Tööasjades ole valmis mitmete muutuste esile kerkimiseks. Et kõik kenasti enda kontrolli all hoida, on oluline, et oleksid kohanemisvõimeline, et nende muutustega paremini toime tulla.

Suurepärane aeg oma teadmiste täiendamiseks, et seeläbi endale eeliseid ja võimalusi luua.

Ärilistes asjades on see aasta hea aeg klientidega suhtlemiseks, klientide leidmiseks ning ümberkorralduste tegemiseks oma looduses ettevõttes.

Suhtlemine kolleegidega kulgeb üsna hästi. Võiksid rohkem kolleegide soovidega arvestada.

Kui oled endale tööd otsimas, siis see aasta pakub Sulle mitmeid häid võimalusi. Oluline on aga see, et Sa ei jääks võimaluste tekkimise korral liialt kauaks mõtlema, sest nii jääd võimalustest lihtsalt ilma.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused