2020. aasta horoskoop (Neitsile) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjades on see aasta Sulle positiivsete mõjudega. Sissetulek peaks Sul olema hea ning võimalik, et see mõnevõrra a suureneb. Sul tuleks aga rahalisi otsuseid ettevaatlikult langetada, sest ainult nii suudad eksimusi vältida.

Rahaliste riskide võtmiseks pole praegu mitte kõige parem aeg, kuna liialt paljud asjad töötaksid Sinu vastu. Ka investeerimisel tasub valida kõige konservatiivsemad viisid.

Võiksid sellel aastal teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et tasuda varasemad võlad. See annaks Sulle järgnevateks aastateks oluliselt suurema tegevusvabaduse.

Pereliikmetel võib tekkida suurem soov rahaliste vahendite järele. Peaksid need soovid kriitilise pilguga üle vaatama.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Kui reisima lähed, siis on oluline teha ära kõik vajalikud ettevalmistused. Välisriikidesse minemisel hoia dokumendid korras ning reisil olles jälgi, et dokumendid ära ei kaoks.

Arvatavasti tuleb Sul tööalaste kohustustega seonduvalt sellel aastal rohkem reisida, kui perekonnaga koos.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Sellel aastal peaksid rohkem jälgima seda, et Sa ennast ära ei kurnaks, sest vastasel korral oleksid terviseprobleemid kerged tulema. Mida paremas tasakaalus on Sinu energiavarud, seda paremini ennast praegu tundma peaksid.

Füüsiline aktiivsus tuleks Sulle kasuks, eriti ujumine.

Jälgi rohkem oma toiduvalikud ning tee selles osas vajalikud muutused. Hoia oma veresuhkur normaalsena.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Neitsile, kes on sündinud 24. august – 3. september

Sellel aastal avastad enda jaoks midagi täiesti uut, millega edaspidi aktiivsemalt tegelema asuda. See annab Sulle juurde uut energiat ning võimaldab võimalikud raskused kergemini ületada. Ettevaatlikum tasuks olla rahaasjade korraldamisel, sest selles vallas on võimalikud mõningad probleemid ja tagasilöögid.

2020. aasta Neitsile, kes on sündinud 4. september – 13. september

Tunned ennast sellel aastal hästi ning enamik Sinu tegevusi kulgevad plaanipäraselt. Peaksid aga jälgima rohkem seda, et Sinu elus oleks kõik kenasti tasakaalus. Kui ennast liialt ära kurnad, võivad tagajärjeks olla mitmesugused haigused. Hea aeg koduste plaanide teostamiseks.

2020. aasta Neitsile, kes on sündinud 14. september – 23. september

Sul tuleb sellel aastal teiste inimeste abistamisele rohkem rõhku panna. Samas on oluline jälgida seda, et Sinu enda elu selle tulemusena kannatama ei hakkaks. Leia rohkem aega oma perekonna jaoks, kes vajaks Sinu toetust ja julgustust. Tööalastes asjades on oluline kõik plaanide ellu viia.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused